FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beelzebub has a Devil for a Sideboard
Quiz about Beelzebub has a Devil for a Sideboard

Beelzebub has a Devil for a Sideboard Quiz


I used to sing along confidently to these songs before it was pointed out to me that I was singing the wrong words. The following lines are the wrong words that I sang, you have to tell me which song they came from, or what the right lyrics are. Enjoy.

A multiple-choice quiz by dopple44. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
dopple44
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
296,100
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3012
- -
Question 1 of 10
1. The first line in a song that I always sang incorrectly was the one that is the title of this quiz, and also from a well known Queen song: I sang "Beelzebub has a Devil for a sideboard". Which song was it from? Hint


Question 2 of 10
2. "Near, far, wherever you are, I believe that the hot dogs go on" is what I was sure Celine Dion sang. Which song is it from? Hint


Question 3 of 10
3. This great Beatles song was ruined when I mistakenly sang "8 gays are weak, I love you". What should I have been singing? Hint


Question 4 of 10
4. From Les Miserables, I kept getting this line wrong. I sang "Don't you fret, Monsieur Marius, it doesn't really hurt". Especially rubbish on my part as it doesn't even rhyme with the correct line! What should it have been? Hint


Question 5 of 10
5. "Tickle on the tum, round and round" sounded like a line from which song? Hint


Question 6 of 10
6. "Don't you know that you talk sick" was, I thought, from which Britney Spears song? Hint


Question 7 of 10
7. The next line I always sang incorrectly was from the musical "Joseph, and the Amazing Technicolour Dreamcoat". It was "It's all there in Chapter 39 of jealousy" What is it really? Hint


Question 8 of 10
8. "Can't Stand Gravy" is what I thought was the title of a song from which artist? Hint


Question 9 of 10
9. In which Michael Jackson song did I sing "It's a banana, It's long and fried" Hint


Question 10 of 10
10. "Hold me closer, tie me down Sir" - what song was I singing with this line? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first line in a song that I always sang incorrectly was the one that is the title of this quiz, and also from a well known Queen song: I sang "Beelzebub has a Devil for a sideboard". Which song was it from?

Answer: Bohemian Rhapsody

The real line from this song is obviously "Beelzebub has a Devil put aside for...me!".
2. "Near, far, wherever you are, I believe that the hot dogs go on" is what I was sure Celine Dion sang. Which song is it from?

Answer: My Heart Will Go On

When you next listen to this song, I defy you to not to hear "hot dogs" instead of the real line: "I believe that the heart does go on"!
3. This great Beatles song was ruined when I mistakenly sang "8 gays are weak, I love you". What should I have been singing?

Answer: 8 days a week, I love you

From the song "8 Days a Week" by The Beatles.
4. From Les Miserables, I kept getting this line wrong. I sang "Don't you fret, Monsieur Marius, it doesn't really hurt". Especially rubbish on my part as it doesn't even rhyme with the correct line! What should it have been?

Answer: Don't you fret, Monsieur Marius, I don't feel any pain

This is a beautiful and sad song that Eponine and Marius sing as Eponine is dying. Eponine's last line is "..and rain, will make the flowers..." She dies before being able to finish the line.
5. "Tickle on the tum, round and round" sounded like a line from which song?

Answer: Belinda Carlisle's "Circle in the Sand"

The original line is "Circle in the sand, round and round" from Belinda Carlisle's "Circle in the Sand". Yes, I know my line doesn't seem to bear any relation to the original, but for some reason I always thought it was this, and could never get it out of my head!
6. "Don't you know that you talk sick" was, I thought, from which Britney Spears song?

Answer: Toxic

The correct line is "Don't you know that you're toxic". Apparently this is a commonly misunderstood line in this song.
7. The next line I always sang incorrectly was from the musical "Joseph, and the Amazing Technicolour Dreamcoat". It was "It's all there in Chapter 39 of jealousy" What is it really?

Answer: It's all there in Chapter 39 of Genesis

It's an easy mistake to make...
8. "Can't Stand Gravy" is what I thought was the title of a song from which artist?

Answer: K D Lang

I thought this was the title of KD Lang's song "Constant Cravings". I still sing these words, but not out loud.
9. In which Michael Jackson song did I sing "It's a banana, It's long and fried"

Answer: Beat It

In "Beat It, he sings "It doesn't matter, who's wrong or right". Again, I know it makes no sense, but lots of songs often don't! (That's how I justify it, anyway.)
10. "Hold me closer, tie me down Sir" - what song was I singing with this line?

Answer: Tiny Dancer

Of course, the real line is "Hold me closer, Tiny Dancer" from Elton John's "Tiny Dancer".

I realise that I have sounded like a complete idiot with no musical talent whatsoever; and have now possibly ruined these great songs for you forever. But honestly, if you listen to these songs you will never be able to hear the real words again... Apologies.
Source: Author dopple44

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us