FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lee Ann Womack
Quiz about Lee Ann Womack

Lee Ann Womack Trivia Quiz


I noticed that there were no quizzes on Lee Ann Womack. So, for country and Lee Ann fans, this one is for you! Enjoy!

A multiple-choice quiz by Bugsred. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Author
Bugsred
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
99,084
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
390
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of Lee Ann's first album? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Lee Ann's second album? Hint


Question 3 of 10
3. What song did Lee Ann sing that won the single of the year at the CMA Awards? Hint


Question 4 of 10
4. Which album is Lee Ann's hit 'Buckaroo' on? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Lee Ann's third album? Hint


Question 6 of 10
6. What album is the single 'I'll Think Of A Reason Later' on? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Lee Ann's producer? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the song that was first released from Lee Ann's 'Something Worth Leaving Behind'? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Lee Ann's record label for her albums? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Lee Ann's fourth album? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Lee Ann's first album?

Answer: 'Lee Ann Womack'

Lee Ann's first album, released in 1997, was self-titled. In 1998, she released 'Some Things I Know'. 'I Hope You Dance' followed in 2000. And just recently, in 2002, she released 'Something Worth Leaving Behind'.
2. What is the name of Lee Ann's second album?

Answer: 'Some Things I Know'

'Little Past Little Rock' and 'Now You See Me, Now You Don't' are both singles from her second album, but are not the name of it. It was released in 1998. 'Buckaroo' is the second single that was released from her first album.
3. What song did Lee Ann sing that won the single of the year at the CMA Awards?

Answer: 'I Hope You Dance'

'I Hope You Dance' won the single of the year award at the CMA Awards in 2000. 'Mendocino Country Line', which is a duet with Willie Nelson, won the vocal event of they year at the 2002 CMA Awards. 'Ashes By Now' was nominated but did not receive any awards.
4. Which album is Lee Ann's hit 'Buckaroo' on?

Answer: 'Lee Ann Womack'

'Buckaroo' was Lee Ann's second released single from her first album. Her first released single was 'Never Again, Again', also from her first album.
5. What is the name of Lee Ann's third album?

Answer: 'I Hope You Dance'

Lee Ann's song 'I Hope You Dance' won the CMA award for single of the year in 2000. The album was released in 2000.
6. What album is the single 'I'll Think Of A Reason Later' on?

Answer: 'Some Things I Know'

The album was released in 1998. Other singles released from the same ablum include 'A Little Past Little Rock' and '(Now You See Me) Now You Don't'.
7. Who is Lee Ann's producer?

Answer: Mark Wright

Tony Brown played the paino on Lee Ann's 'You've Got To Talk To Me.' Frank Liddell is Lee Ann's husband. Mark Wright also helped Mark Chesnett and Clint Black reach platinum level success.
8. What is the name of the song that was first released from Lee Ann's 'Something Worth Leaving Behind'?

Answer: 'Something Worth Leaving Behind'

'Buckaroo' was released from Lee Ann's first album, which is self-titled. 'Little Past Little Rock' was released from Lee Ann's 'Some Things I Know', her second album. 'Forever Everyday' was released in November 2002.
9. What is the name of Lee Ann's record label for her albums?

Answer: MCA Nashville

'CMT' and 'GAC' are country music TV stations. MCA Nashville also includes Reba McEntire, George Strait, Gary Allan, and Trisha Yearwood.
10. What is the name of Lee Ann's fourth album?

Answer: 'Something Worth Leaving Behind'

'Something Worth Leaving Behind' was released in November 2002.
Source: Author Bugsred

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us