FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Own Little Song
Quiz about My Own Little Song

My Own Little Song Trivia Quiz


Fill in who sings the lyric in each question (all of which are from 1999-2002) and when you're finished, read the questions over again. They'll actually form a plot! Not a particularly GOOD plot, however. I put a lot of thought into this, so have fun!

A multiple-choice quiz by sassy111. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year

Author
sassy111
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
98,766
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5590
Last 3 plays: OLDSKOOLGAGRL (2/10), Guest 68 (10/10), Guest 98 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. "I met this chick and she just moved right up the block from me..." Hint


Question 2 of 10
2. "She asked me for the time, I said it'd cost her name, a six-digit number and a date with me tomorrow at nine..." Hint


Question 3 of 10
3. She said "No, I don't want no scrub. A scrub is a guy that can't get no love from me." Hint


Question 4 of 10
4. "She said see ya later boy, he wasn't good enough for her." Hint


Question 5 of 10
5. "Then I started to realize, I was living one big lie. She...hates me" Hint


Question 6 of 10
6. But "If at first you don't succeed...then dust yourself off and try again..." Hint


Question 7 of 10
7. "I had to make a quick retreat and get ready for round two...Cuz my love is like a bomb and only she can light my fuel..."

Answer: (Life's great unanswered question: Who let the dogs out? :))
Question 8 of 10
8. I asked "Why don't you be my girlfriend? I'll treat you good." Hint


Question 9 of 10
9. "It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do..." Hint


Question 10 of 10
10. She said "If you wanna be with me, baby there's a price to pay. I'm a genie in a bottle, ya gotta rub me the right way..." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : OLDSKOOLGAGRL: 2/10
Jun 21 2024 : Guest 68: 10/10
Jun 21 2024 : Guest 98: 5/10
Jun 20 2024 : TamhraM: 4/10
May 30 2024 : Guest 108: 4/10
May 26 2024 : bernie73: 4/10
May 14 2024 : Guest 165: 10/10
May 03 2024 : Guest 99: 5/10
Apr 25 2024 : Guest 184: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I met this chick and she just moved right up the block from me..."

Answer: Nelly

This lyric is from the song "Dilemma", a duet with Kelly Rowland of Destiny's Child. It comes off of Nelly's new album "Nellyville".
2. "She asked me for the time, I said it'd cost her name, a six-digit number and a date with me tomorrow at nine..."

Answer: Craig David

This lyric is from "Seven Days", off of Craig David's 2000 album, "Born To Do It". Craig David is originally from Southampton, UK. He was the youngest-ever British male to reach number one with his single "Fill Me In", which hit number one in March 2000.
3. She said "No, I don't want no scrub. A scrub is a guy that can't get no love from me."

Answer: TLC

This song was recorded before the tragic death of Lisa "Left Eye" Lopes. "No Scrubs" comes off of their 1999 album, "Fanmail". The group was formed in Georgia in 1991.
4. "She said see ya later boy, he wasn't good enough for her."

Answer: Avril Lavigne

This comes from Avril Lavigne's song "Sk8er Boi", off of her debut 2002 album, "Let Go". Avril also sings "Complicated" and "I'm With You".
5. "Then I started to realize, I was living one big lie. She...hates me"

Answer: Puddle of Mudd

"She Hates Me" by Puddle of Mudd comes off of their 2001 album, "Come Clean". Very good band, if you ask me.
6. But "If at first you don't succeed...then dust yourself off and try again..."

Answer: Aaliyah

This lyric, which can be found in the song "Try Again" by Aaliyah, comes off the soundtrack of the 2000 movie "Romeo Must Die", in which she starred opposite Jet Li.
7. "I had to make a quick retreat and get ready for round two...Cuz my love is like a bomb and only she can light my fuel..."

Answer: Baha Men

Baha Men: The ultimate one-hit wonder...dontcha think? This lyric is from the song "You All Dat", off of their first album, "Who Let the Dogs Out?". WOOF WOOF WOOF WOOF!
8. I asked "Why don't you be my girlfriend? I'll treat you good."

Answer: N Sync

N Sync made this song with rapper Nelly. This song, "Girlfriend", comes off of their 2001 album, "Celebrity".
9. "It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do..."

Answer: Chad Kroeger and Josey Scott

The song "Hero", from the soundtrack of the movie "Spiderman", is the product of a duet between Nickelback's Chad Kroeger and Saliva's Josey Scott.
10. She said "If you wanna be with me, baby there's a price to pay. I'm a genie in a bottle, ya gotta rub me the right way..."

Answer: Christina Aguilera

This song, "Genie In a Bottle", is off of Christina's debut album, "Christina Aguilera". Christina has won several awards in the past two years, including the Grammy Award for Best New Artist in 2000. Hope you had fun!
Source: Author sassy111

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us