FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hit Lyrics 19982005
Quiz about Hit Lyrics 19982005

Hit Lyrics: 1998-2005 Trivia Quiz


Know your lyrics? Then this quiz shouldn't be a problem! Just choose the correct answer to fill in the blanks, or choose the song that goes with the lyric! When you're done, send me a message and tell me what you think!

A multiple-choice quiz by deppaholic. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music by Year

Author
deppaholic
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
224,339
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7865
Last 3 plays: Guest 107 (6/10), Guest 216 (5/10), Guest 73 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Fill in the blank: 'Life is only as __________ we make.' Hint


Question 2 of 10
2. Fill in the blank: 'When I'm gone you'll need ____ to light the _______ on your face.' Hint


Question 3 of 10
3. Fill in the blank: 'And I don't want the _____ to see me
Cause I don't think that they'd _______.'
Hint


Question 4 of 10
4. Fill in the blank: 'I walk this empty street on the __________ of ________
________.'
Hint


Question 5 of 10
5. Fill in the blank: 'It's my ____ it's ____ or ____.' Hint


Question 6 of 10
6. Fill in the blank: 'If I go _____ then will you still call me _____.' Hint


Question 7 of 10
7. Name the song: 'Am I more than you bargained for yet?' Hint


Question 8 of 10
8. Name the song: 'Your Mercedes won't start oh that's a crying shame.' Hint


Question 9 of 10
9. Name the song: 'I'm falling even more in love with you letting go of all I've held on to.' Hint


Question 10 of 10
10. Fill in the blank: '______
______ has taken its toll on me.'
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 17 2024 : Guest 107: 6/10
Apr 16 2024 : Guest 216: 5/10
Apr 15 2024 : Guest 73: 7/10
Apr 15 2024 : Guest 76: 7/10
Apr 11 2024 : Guest 78: 4/10
Apr 09 2024 : Guest 138: 4/10
Apr 09 2024 : Guest 98: 7/10
Apr 08 2024 : Guest 96: 7/10
Apr 05 2024 : Guest 152: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Fill in the blank: 'Life is only as __________ we make.'

Answer: good as the memories

"So Long Astoria" by the Ataris, off their 2003 CD "So Long Astoria". This song holds many references to the film, "The Goonies". Can you find them?
2. Fill in the blank: 'When I'm gone you'll need ____ to light the _______ on your face.'

Answer: love, shadows

"Wherever You Will Go" by the Calling, off their 2001 CD "Camino Palmero". The lead singer, Alex Band, has done a collaboration with Santana on the single "Why Don't You and I?" .
3. Fill in the blank: 'And I don't want the _____ to see me Cause I don't think that they'd _______.'

Answer: world, understand

"Iris" by the Goo Goo Dolls, off their 1998 CD "Dizzy Up the Girl". Other hits off this album include "Broadway", "Black Balloon", and "Slide".
4. Fill in the blank: 'I walk this empty street on the __________ of ________ ________.'

Answer: boulevard, broken dreams

"Boulevard of Broken Dreams" by Green Day, off their 2004 CD "American Idiot". Their outrageous Bush bashing has launched Green Day into the mainstream with their second most popular album, "Dookie", released ten years previously.
5. Fill in the blank: 'It's my ____ it's ____ or ____.'

Answer: life, now, never

"It's My Life" by Bon Jovi, off their 2000 CD "Crush". This CD is a far cry from their younger days, when "Slippery When Wet" was released in 1986 and when "Livin' on a Prayer" became an anthem. Can you remember their hair?
6. Fill in the blank: 'If I go _____ then will you still call me _____.'

Answer: crazy, Superman

"Kryptonite" by 3 Doors Down, off their 2000 CD "The Better Life". Kryptonite is defined by dictionary.com as a piece of the planet Krypton, where Superman came from.
7. Name the song: 'Am I more than you bargained for yet?'

Answer: "Sugar, We're Goin' Down", Fall Out Boy

Off the 2005 CD "From Under the Cork Tree".
8. Name the song: 'Your Mercedes won't start oh that's a crying shame.'

Answer: "Give Up the Grudge", GOB

off the 2003 CD "Foot In Mouth Disease".
9. Name the song: 'I'm falling even more in love with you letting go of all I've held on to.'

Answer: "Hanging by a Moment", Lifehouse

Off the 2000 CD "No Name Face".
10. Fill in the blank: '______ ______ has taken its toll on me.'

Answer: This love

"This Love" by Maroon 5, off their 2002 CD "Songs About Jane".
Source: Author deppaholic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us