FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Sang it
Quiz about Who Sang it

Who Sang it? Trivia Quiz


Try to figure out who sang what song. These are selected hit songs from around the world and also my favorites.

A multiple-choice quiz by droopydog. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
droopydog
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,395
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3883
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 59 (2/10), Guest 176 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sang the hit song 'What Would You Do'? Hint


Question 2 of 10
2. Who sang 'Bodies'? Hint


Question 3 of 10
3. Who sang 'The Power of Love'? Hint


Question 4 of 10
4. 'Rosa Parks' was sung by what group? Hint


Question 5 of 10
5. Who sang 'All I Wanna Do'? Hint


Question 6 of 10
6. Who sang 'Believe'? Hint


Question 7 of 10
7. What group sang the smash hit 'Baller'? Hint


Question 8 of 10
8. Who sang 'The Thong Song'? Hint


Question 9 of 10
9. Who sang 'All My Life'? Hint


Question 10 of 10
10. What smash artist recorded the hit song 'It Wasn't Me'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 3/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 2/10
Feb 15 2024 : Guest 176: 6/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 8/10
Jan 31 2024 : Guest 89: 7/10
Jan 28 2024 : DamiensDad2012: 6/10
Jan 10 2024 : sg81: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sang the hit song 'What Would You Do'?

Answer: City High

This is a hit song around the world. City High gets all the credit.
2. Who sang 'Bodies'?

Answer: Drowning Pool

All I have to say is let the bodies hit the floor! This song was also a major hit on the charts.
3. Who sang 'The Power of Love'?

Answer: Celine Dion

This song was a 1995 Grammy Nominee.
4. 'Rosa Parks' was sung by what group?

Answer: Outkast

Never really a hit on the radio, but it was a smash hit on the CD.
5. Who sang 'All I Wanna Do'?

Answer: Sheryl Crow

This song was a 1995 Grammy Winner!
6. Who sang 'Believe'?

Answer: Cher

A major hit around the world!
7. What group sang the smash hit 'Baller'?

Answer: Lil Troy

8. Who sang 'The Thong Song'?

Answer: Sisqo

Also was a major hit around the world!
9. Who sang 'All My Life'?

Answer: K-Ci and JoJo

This is a sad and yet it's a happy love song!
10. What smash artist recorded the hit song 'It Wasn't Me'?

Answer: Shaggy

Shaggy swept the world with his hit song 'It Wasn't Me' and also 'Angel'!
Source: Author droopydog

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us