FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Arsenal 200708
Quiz about Arsenal 200708

Arsenal 2007-08 Trivia Quiz


Random questions about the Gunners.

A multiple-choice quiz by mike_dale14. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Arsenal

Author
mike_dale14
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
296,179
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
602
- -
Question 1 of 10
1. Emmanuel Adebayor scored a total of 30 goals in season 2007-08. How many came in the League Cup? Hint


Question 2 of 10
2. How many goals did Arsenal total in the League only? Hint


Question 3 of 10
3. Arsenal did the double over their main rivals, Tottenham. A great 3-1 away win saw Adebayor score two goals. Who got the other? Hint


Question 4 of 10
4. What was the aggregate score against Liverpool in the Champions League? Hint


Question 5 of 10
5. How many total goals was in the highest-scoring game of Arsenal's season (includes all competitions)? Hint


Question 6 of 10
6. Who scored Arsenal's winner, away at Sunderland? Hint


Question 7 of 10
7. In what minute of the Arsenal-Birmingham game did Eduardo break his leg? Hint


Question 8 of 10
8. Arsenal only lost one preseason friendly. Who was it against? Hint


Question 9 of 10
9. How many Monday night games did Arsenal play in the season? Hint


Question 10 of 10
10. Arsenal won both their games at the Emirates Cup, and both scorelines were the same. What was it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 197: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 102: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Emmanuel Adebayor scored a total of 30 goals in season 2007-08. How many came in the League Cup?

Answer: 1

He scored only one goal in the League Cup. This goal came in his only appearance in the competition, as a substitute.
2. How many goals did Arsenal total in the League only?

Answer: 74

Manchester United had 80 goals, Aston Villa totalled 71 and Liverpool scored 67. Arsenal were the second-highest scoring team in the League.
3. Arsenal did the double over their main rivals, Tottenham. A great 3-1 away win saw Adebayor score two goals. Who got the other?

Answer: Cesc Fabregas

It was indeed Cesc, who scored from around the 25-yard mark. A goal which no keeper would have stood a chance against.
4. What was the aggregate score against Liverpool in the Champions League?

Answer: 5-3 Liverpool

Arsenal looked to go on and beat Liverpool in the return leg at Anfield when Arsenal scored a first goal. The home leg ended 1-1.
5. How many total goals was in the highest-scoring game of Arsenal's season (includes all competitions)?

Answer: 8

There was 8 goals in Arsenal's 6-2 away League win at Derby County. The Gunners beat Slavia Prague in the Champions League 7-0, and the 6 goals games included the home loss against Tottenham in the Carling Cup, and the away defeat to Liverpool in the Champions League.
6. Who scored Arsenal's winner, away at Sunderland?

Answer: Theo Walcott

The others (van Persie, Eduardo and Sagna) were all injured at the time, so it was impossible for them to play.
7. In what minute of the Arsenal-Birmingham game did Eduardo break his leg?

Answer: 3

The Brazilian-born Croat broke his leg in only the third minute. It took around 6 minutes to actually get him off the pitch.
8. Arsenal only lost one preseason friendly. Who was it against?

Answer: Salzburg

Arsenal played Barnet, but that was a 2-0 win. The Gunners beat Genclerbirligi 3-0, and never played against Celtic.
9. How many Monday night games did Arsenal play in the season?

Answer: 3

Two came away from home. A 3-1 win against Reading and a 6-2 win at Derby, then one at home which was also a win against Blackburn.
10. Arsenal won both their games at the Emirates Cup, and both scorelines were the same. What was it?

Answer: 2-1

PSG and Inter Milan were both victims of Arsenal's attacking threat. Arsenal won the Emirates Cup after these wins.
Source: Author mike_dale14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us