FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Arsenal 200809
Quiz about Arsenal 200809

Arsenal: 2008-09 Trivia Quiz


This quiz is about Arsenal FC 2008-09 season.

A multiple-choice quiz by coolguy80000. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Arsenal

Author
coolguy80000
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
312,959
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
350
- -
Question 1 of 10
1. In August, Arsenal lost to Fulham 1-0 in their second game of the season. Who scored the goal? Hint


Question 2 of 10
2. In September, Arsenal played FC Porto in the Champions League group stage at the Emirates Stadium and won 4-0. Who scored the first goal? Hint


Question 3 of 10
3. In October, Arsenal played rivals Tottenham Hotspur at home and played a good of football in a 4-4 draw. What was the score going into injury time? Hint


Question 4 of 10
4. In November, Arsenal played Chelsea at Stamford Bridge and won 2-1. Which Arsenal player scored an own goal? Hint


Question 5 of 10
5. In December, Arsenal played Burnley away in the Carling Cup quarter-final. What was the score in the game? Hint


Question 6 of 10
6. In January, Arsenal played Hull City at the KC Stadium. Arsenal won 3-1. Who scored the first goal in the game? Hint


Question 7 of 10
7. In February, which Spurs player made their debut for Tottenhma Hotspur in a 0-0 draw at White Hart Lane? Hint


Question 8 of 10
8. March, UEFA Champions League knock-out round: Arsenal won the first leg 1-0 against AS Roma, but in the second leg they lost 1-0. IN the penalty shoot-out, who scored the winning penalty for Arsenal? Hint


Question 9 of 10
9. In April, Arsenal traveled to Anfield to play Liverpool and drew 4-4. Which Arsenal player scored all 4 goals? Hint


Question 10 of 10
10. In May, Arsenal played Manchester United and had a 0-0 draw. United won a trophy in this game. Which title did they win? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In August, Arsenal lost to Fulham 1-0 in their second game of the season. Who scored the goal?

Answer: Brede Hangeland

Brede Hangeland scored in the 21st minute against Arsenal at Craven Cottage.
2. In September, Arsenal played FC Porto in the Champions League group stage at the Emirates Stadium and won 4-0. Who scored the first goal?

Answer: Robin Van Persie

Emmanuel Adebayor scored the second goal, Robin Van Persie scored again, and Emmanuel Adebayor his second goal for a 4-0 home win.
3. In October, Arsenal played rivals Tottenham Hotspur at home and played a good of football in a 4-4 draw. What was the score going into injury time?

Answer: 4 - 2

It was 4-2 going into injury time but then Jermaine Jenas and Aaron Lennon scored for Spurs.
4. In November, Arsenal played Chelsea at Stamford Bridge and won 2-1. Which Arsenal player scored an own goal?

Answer: Johan Djourou

Johan Djourou scored an own goal in the first half, then Robin Van Persie scored two more in the second half.
5. In December, Arsenal played Burnley away in the Carling Cup quarter-final. What was the score in the game?

Answer: 2 - 0

Burnley went on to play Tottenham Hotspur in the semi-final.
6. In January, Arsenal played Hull City at the KC Stadium. Arsenal won 3-1. Who scored the first goal in the game?

Answer: Emmanuel Adebayor

Emmanuel Adebayor made it 1-0, Samir Nasri made it 2-0, Daniel Cousin made it 2-1, and Nicklas Bendtner made it 3-1.
7. In February, which Spurs player made their debut for Tottenhma Hotspur in a 0-0 draw at White Hart Lane?

Answer: Robbie Keane

Robbie Keane made his debut after returning to Spurs from Liverpool.
8. March, UEFA Champions League knock-out round: Arsenal won the first leg 1-0 against AS Roma, but in the second leg they lost 1-0. IN the penalty shoot-out, who scored the winning penalty for Arsenal?

Answer: Abou Diaby

Arsenal won 7-6 on penalties. Everyone for Arsenal scored except for Eduardo.
9. In April, Arsenal traveled to Anfield to play Liverpool and drew 4-4. Which Arsenal player scored all 4 goals?

Answer: Andrey Arshavin

Fernando Torres score 2 of Liverpool's goals, and Yossi Benayoun scored 2 goals also.
10. In May, Arsenal played Manchester United and had a 0-0 draw. United won a trophy in this game. Which title did they win?

Answer: FA Premier League

Manchester United needed 1 more point to retain the Premier League title, and they did.
Source: Author coolguy80000

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us