FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name My School
Quiz about Name My School

Name My School Trivia Quiz


Another reasonable Alumni quiz.

A multiple-choice quiz by jageatr. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Alumni
  8. »
  9. NBA Alumni

Author
jageatr
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,578
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1166
- -
Question 1 of 10
1. What College did Mark Macon attend? Hint


Question 2 of 10
2. Where did Steve Smith go to College? Hint


Question 3 of 10
3. Bimbo Coles went here? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Robert Horry play College ball? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Acie Earl come from? Hint


Question 6 of 10
6. Where did Theo Ratliff go to school? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Steve Nash play College ball? Hint


Question 8 of 10
8. Cuttino Mobley went to what school? Hint


Question 9 of 10
9. Where did Warrior draftee Marc Jackson go to school? Hint


Question 10 of 10
10. Dana Barros went to what school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What College did Mark Macon attend?

Answer: Temple

Mark Macon was selected 8th overall by the Denver Nuggets in 1991.
2. Where did Steve Smith go to College?

Answer: Michigan State

Steve Smith was the 4th pick taken by the Miami Heat, in the 1991.
3. Bimbo Coles went here?

Answer: Virginia Tech

Since being selected by the Kings in 1990, he's played for Heat, Warriors, Hawks, Cavs, and Celtics.
4. Where did Robert Horry play College ball?

Answer: Alabama

Robert Horry has five Championship Rings. Two with the Rockets, and three with the Lakers.
5. Where did Acie Earl come from?

Answer: Iowa

He was selected 18th overall by the Celtics in 1993.
6. Where did Theo Ratliff go to school?

Answer: Wyoming

He was drafted 18th overall by the Pistons in 1995. Philly should never have traded him away.
7. Where did Steve Nash play College ball?

Answer: Santa Clara

Nash was selected 15th overall by Phoenix in 1996.
8. Cuttino Mobley went to what school?

Answer: Rhode Island

As a sleeper in the 1998 draft, Mobley was stolen 41st overall by Houston. He and Tyson Wheeler formed a deadly backcourt in college.
9. Where did Warrior draftee Marc Jackson go to school?

Answer: Temple

After his Junior year, he was drafted 38th overall by the Warriors, in 1997. He probably would have been a lottery pick, if he stayed for his senior year.
10. Dana Barros went to what school?

Answer: Boston College

He and Shawn Kemp were selected by the Sonics in 1989.
Source: Author jageatr

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us