FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Philadelphia 76ers 2003
Quiz about Philadelphia 76ers 2003

Philadelphia 76ers 2003 Trivia Quiz


How well do you remember the 76ers from 2003?

A multiple-choice quiz by lilbit06. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Philadelphia 76ers

Author
lilbit06
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,454
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1156
- -
Question 1 of 10
1. Which of these wore number 3 for the Sixers? Hint


Question 2 of 10
2. What was Greg Buckner's primary position? Hint


Question 3 of 10
3. What college did Eric Snow attend? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the head coach of the 76ers in 2003, who was fired mid-season? Hint


Question 5 of 10
5. What number did Derrick Coleman wear? Hint


Question 6 of 10
6. When was Aaron McKie born? Hint


Question 7 of 10
7. Where did the 76ers play their home games? Hint


Question 8 of 10
8. Which one of the players listed was not a player on the 2003 roster of 76ers? Hint


Question 9 of 10
9. Who wore number 20 for the 76ers? Hint


Question 10 of 10
10. Who wore number 54 for the 76ers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these wore number 3 for the Sixers?

Answer: Allen Iverson

Allen Iverson was often the leading scorer for the team.
2. What was Greg Buckner's primary position?

Answer: Guard

3. What college did Eric Snow attend?

Answer: Michigan State

4. Who was the head coach of the 76ers in 2003, who was fired mid-season?

Answer: Randy Ayers

Ayers replaced Larry Brown, who resigned to move to Detroit (Ayers was replaced by Chris Ford). Phil Jackson was the coach of the Lakers. Paul Silas was the coach of the Hornets.
5. What number did Derrick Coleman wear?

Answer: 44

Derrick Coleman's position was forward.
6. When was Aaron McKie born?

Answer: Oct 2, 1972

Aaron McKie wore number 8.
7. Where did the 76ers play their home games?

Answer: Wachovia Center

Staples Center is where the Lakers played.
8. Which one of the players listed was not a player on the 2003 roster of 76ers?

Answer: Raja Bell

Raja Bell played for the Dallas Mavericks.
9. Who wore number 20 for the 76ers?

Answer: Eric Snow

Eric Snow played guard.
10. Who wore number 54 for the 76ers?

Answer: Brian Skinner

Brian Skinner played either forward or center.
Source: Author lilbit06

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Philadelphia 76ers Tough
2. Allen Iverson and the 76ers Tough
3. 76ers 2001 Difficult
4. NBA at 75: The Teams Very Easy
5. NBA Franchise Names Very Easy
6. NBA Championship Franchises Easier
7. Teams In The NBA Average
8. Team Nicknames Very Easy
9. NBA Home Courts 2002-03 Average
10. NBA Arenas in 2006 Average
11. Home Court Advantage 2000-01 Average
12. NBA Arenas 2006-07 Average

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us