FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about St Louis Cardinals 2000
Quiz about St Louis Cardinals 2000

St. Louis Cardinals 2000 Trivia Quiz


This is a quiz on the 2000 St. Louis Cardinals. It should be really easy for Cardinal fans. HAVE FUN!

A multiple-choice quiz by heidij55. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. St Louis Cardinals

Author
heidij55
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
11,582
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1489
- -
Question 1 of 10
1. Name one player that was traded to acquire Jim Edmonds.

Answer: (2 words)
Question 2 of 10
2. What injury caused Fernando Tatis to be placed on the disabled list this season? Hint


Question 3 of 10
3. What does J.D. in J.D. Drew stand for? Hint


Question 4 of 10
4. What is Mark McGwire's Sons name? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Edgar Renteria play before he came to the Cardinals?

Answer: (2 words)
Question 6 of 10
6. Where was Fernando Vina acciqured from? Hint


Question 7 of 10
7. Name all THREE Benes brothers that play in the Cardinals ORGANIZATION. Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the stadium that the St. Louis Cardinals play in?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. Who did the Cardinals trade to acquire Jesse Orosco? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the Cardinal that retired in 1999, who the Cardinals recognized with his own day? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name one player that was traded to acquire Jim Edmonds.

Answer: Adam Kennedy

Bottenfield had the best record for the Cardinals in 1999. Adam Kennedy was a minor league prospect in the Cardinals organization.
2. What injury caused Fernando Tatis to be placed on the disabled list this season?

Answer: Groin injury

Fernando Tatis missed 57 games because of this injury.
3. What does J.D. in J.D. Drew stand for?

Answer: David Jonathan

J. D.'s real name is David Jonathon.
4. What is Mark McGwire's Sons name?

Answer: Matt

Matt was present when Mark McGwire hit his 62nd home run in '98.
5. Where did Edgar Renteria play before he came to the Cardinals?

Answer: Florida

Edgar hit the game winning Home run in the world series in '97 with the Florida Marlins.
6. Where was Fernando Vina acciqured from?

Answer: Milwaukee Brewers

He was traded to the Cardinals in exchange for Juan Acevedo.
7. Name all THREE Benes brothers that play in the Cardinals ORGANIZATION.

Answer: Alan, Andy, Adam

Alan and Andy Benes are pitchers for the Cardinals, while Adam Benes pitches for the Cardinals minor league affiliate, the Arkansas Travelers.
8. What is the name of the stadium that the St. Louis Cardinals play in?

Answer: Busch Stadium

The Cardinals are planning a new ball park, though.
9. Who did the Cardinals trade to acquire Jesse Orosco?

Answer: Joe McEwing

Joe McEwing was a fan favorite in St. Louis, his nick name was Super Joe.
10. Who was the Cardinal that retired in 1999, who the Cardinals recognized with his own day?

Answer: Willie McGee

Willie McGee, number 51, was recognized on April 8 and 9.
Source: Author heidij55

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us