FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Freakin Said That  Part I
Quiz about Who Freakin Said That  Part I

Who Freakin' Said That? - Part I Quiz


Can you tell me who said these funny 'Family Guy' quotes?

A multiple-choice quiz by redsoxfan325. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Family Guy
  8. »
  9. 'Family Guy' Characters

Author
redsoxfan325
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
297,673
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
5576
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 65 (2/10), Guest 50 (6/10), Guest 188 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. While bowling, two people have this conversation:

Person I: "I must say, I do feel a strange satisfaction watchin' the black ball topple all those self-righteous white pins."
Person II: "Can't blame 'em for being self-righteous, the black ball's in their neighborhood uninvited."
Person I: "The black ball's done nothing wrong."
Person II: "If the black ball's innocent it has nothing to fear."

Who are the two people talking here?
Hint


Question 2 of 10
2. "My dad worked at that mill for sixty years. That's almost ______ years!" - Peter

What word goes in the blank?

Answer: (a number - word or digits)
Question 3 of 10
3. "Newport would like to extend a special welcome to all of those here today who have children stationed overseas in Iraq...[silence]...just kidding!" Hint


Question 4 of 10
4. "All this work keeping people from having sex, now I know how the Catholic church feels! Bzing!" Hint


Question 5 of 10
5. "I love this job more than I love _____. And I'm a man who enjoys his _____." - Adam West

What word goes in the blank?

Answer: (One Word - it's the same word in both blanks)
Question 6 of 10
6. "You don't look anything like the ad. You better be huge." Hint


Question 7 of 10
7. "Oh my god, it's Malcolm in Middle!" Hint


Question 8 of 10
8. "Well I guess the pilot must have been JFK Jr. Ugh...even I found that to be in bad taste."

Answer: (First Name or First and Last Name)
Question 9 of 10
9. "I'm so hungry I could ride a horse. I don't get it. Well, I could ride it to the store, I guess." Hint


Question 10 of 10
10. Person I: "Hey, uh, you think we could put both our names on there?"
Person II: "What? You've done nothing but eat Breyers and smoke pot for the last six months."

Which two actors are speaking here?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 06 2024 : Guest 65: 2/10
Apr 10 2024 : Guest 50: 6/10
Apr 01 2024 : Guest 188: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. While bowling, two people have this conversation: Person I: "I must say, I do feel a strange satisfaction watchin' the black ball topple all those self-righteous white pins." Person II: "Can't blame 'em for being self-righteous, the black ball's in their neighborhood uninvited." Person I: "The black ball's done nothing wrong." Person II: "If the black ball's innocent it has nothing to fear." Who are the two people talking here?

Answer: Cleveland and Joe

This was a funny exchange from the beginning of "Blind Ambition" when the guys are all bowling. Being a proud black (in one episode he was a Black Panther), Cleveland makes this remark and, being the proud white, Joe responds as such. Immediately following this exchange, Peter finds Judd Hirsch building an atomic bomb under the bowling alley, and Mort bowls a perfect game.

The episode continues to have Peter depressed that he has no accomplishments, and when Peter tries to set a world record for eating nickels, he goes blind from nickel poisoning.
2. "My dad worked at that mill for sixty years. That's almost ______ years!" - Peter What word goes in the blank?

Answer: eighty

This was from the episode "Holy Crap!" in response to Peter's dad's announcement that he's retiring. Francis Griffin ends up staying with the Griffins, and after he fires Peter from his job, Peter kidnaps the Pope to try to earn his dad's love.
3. "Newport would like to extend a special welcome to all of those here today who have children stationed overseas in Iraq...[silence]...just kidding!"

Answer: Regatta announcer

This was from the episode "Model Misbehavior" where Lois realizes her dream of becoming a model. The quote is spoken just before the annual Newport Regatta right before John Hinckley fired the starting gun (and is congratulated by Jodie Foster). This is one of my favorite quotes.
4. "All this work keeping people from having sex, now I know how the Catholic church feels! Bzing!"

Answer: Stewie Griffin

This is from "Emission Impossible" where Stewie is madly trying to stop Peter from impregnating Lois. Stewie speaks the line before entering Peter's body to try to kill all his sperm so that he cannot father a baby brother for Stewie.

Freakin' hilarious!
5. "I love this job more than I love _____. And I'm a man who enjoys his _____." - Adam West What word goes in the blank?

Answer: taffy

This is from the episode "E. Peterbus Unum". Peter goes into the mayor's office demanding a permit but gets kicked out when Adam West discovers that Peter's house isn't on the map. After calling him a Communist, he tries to drop Peter through a trap door but has to kick him through when Peter is too fat to fit.

He then speaks the quote and the viewer watches for 10 seconds as Adam (audibly and visually) enjoys some taffy. Upon discovering that his house is not on the map, Peter starts his own country and invades America, provoking the US to declare war on him.
6. "You don't look anything like the ad. You better be huge."

Answer: Diane Simmons

In "The King is Dead", Peter goes to ask Diane to advertise for the show on the Channel 5 News. Apparently, though, Diane was expecting someone else. After the viewer watches Diane perform in 'Lint', a film noir, Peter asks her to be Anna in the play, invoking the wrath of Loretta, who was already playing Anna.
7. "Oh my god, it's Malcolm in Middle!"

Answer: Jackie Chan

This is from the episode "Breaking Out Is Hard to Do" where the Griffins spring Lois from Jail and go hide in Asiantown. One of their first encounters in Asiantown is with Jackie Chan, who proceeds to address Chris as Ethan Hawke, Meg as 'Malcolm in Middle', and when Meg replies "I'm not a boy!" Jackie Chan shouts, "Yes you are!"

Note that all three of those other people have appeared in at least one episode. Peter was robbed at gunpoint by Gene Shalit ("Don't 'Panic Room'. I'm not going to 'William Hurt' you. I only want your 'Tango and Cash'. So just 'Pay It Forward' and we'll all be 'Happy Gilmore'".) Peter embarrasses Lois in front of Sandra Oh, and Chris dates Kate Moss.
8. "Well I guess the pilot must have been JFK Jr. Ugh...even I found that to be in bad taste."

Answer: Stewie Griffin

This came in the episode of "Brian the Bachelor". Lois is trying to feed Stewie, and Stewie swats the spoon onto the ground, making the remark immediately after. This episode is also famous for Stewie's "That novel you've been working on" speech.
9. "I'm so hungry I could ride a horse. I don't get it. Well, I could ride it to the store, I guess."

Answer: Chris Griffin

Chris speaks this line when the family is waiting for Peter to get home from work so that they can eat. This is from the episode, "Mr. Griffin Goes to Washington", where the cigarette company hires Peter to convince Washington to go easy on cigarette laws.
10. Person I: "Hey, uh, you think we could put both our names on there?" Person II: "What? You've done nothing but eat Breyers and smoke pot for the last six months." Which two actors are speaking here?

Answer: Matt Damon and Ben Affleck

This was a joke in "Fast Times at Buddy Cianci Jr. High". Brian goes in to substitute teach Chris's English class and tells the class they need to be good writers like Matt Damon and Ben Affleck. The episode then cuts away to this clip regarding Matt Damon and Ben Affleck writing "Good Will Hunting". (Person I is Affleck; Person II is Damon.)

As some extra trivia, all the choices are pairs that have been in movies in Boston. Damon and Affleck co-wrote and starred in 'Good Will Hunting'; Ben Affleck directed and Casey Affleck starred in 'Gone Baby Gone'; Sean Penn and Kevin Bacon starred in 'Mystic River'; and Leonardo DiCaprio and Matt Damon starred in 'The Departed'.

I hope you enjoyed the quiz. Look for Part II, coming soon!
Source: Author redsoxfan325

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us