FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Youre Hilarious Colin
Quiz about Youre Hilarious Colin

You're Hilarious, Colin Trivia Quiz


Some of Colin Mochrie's funniest moments on the American "Whose Line". Most of the questions are quotes.

A multiple-choice quiz by gotenks6. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
gotenks6
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
164,532
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
1416
Last 3 plays: Guest 78 (15/15), Guest 202 (6/15), Guest 173 (4/15).
- -
Question 1 of 15
1. Colin has never asked to be made fun of.


Question 2 of 15
2. Colin once screwed up an "Irish Drinking Song."


Question 3 of 15
3. During "Song Titles," Colin can't think of a song title, and before getting buzzed out, says his comical made-up song title. What was it? Hint


Question 4 of 15
4. In Superheros, as what superhero does Colin have to fix the world crisis of "Loss of Loud Colors"?

Answer: (Three Words (Colin was being teased about this))
Question 5 of 15
5. During what game did Colin say: "I will churn thy butter." Hint


Question 6 of 15
6. During a game, Colin says: "My board's got a bump." What was the game? Hint


Question 7 of 15
7. Colin has this breaking news: "A man is in critical condition after swallowing $20 in bills. No change is expected." Which game was being played? Hint


Question 8 of 15
8. Colin shows he can't keep a secret when he says: "Hey, animal friends are there to be animal friends! If they can't handle being a carpet...(Audience Gasps)...I may have said too much!" What game was being played? Hint


Question 9 of 15
9. When does Colin say: "We'll be right back to the wrong emphasis version of 'What's New, PUSSYCAT?'" Hint


Question 10 of 15
10. When did Colin say: "What were you doing? He's over 40! We don't have the insurance!" Hint


Question 11 of 15
11. When does Colin say: "Quick, let's use our extra saliva pills!" Hint


Question 12 of 15
12. When did Colin say: "...My battery pack!" Hint


Question 13 of 15
13. When did Colin say: "I dare you to look at this and not say 'Oh!'" Hint


Question 14 of 15
14. When did Colin say: "Listen! The Demanding Queen!" Hint


Question 15 of 15
15. In a game of "If You Know What I Mean," Colin says at random: "I'll ________ if you know what you mean."

Answer: (3 words, weird action)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 15/15
May 19 2024 : Guest 202: 6/15
May 16 2024 : Guest 173: 4/15
May 12 2024 : Guest 67: 8/15
May 03 2024 : Guest 178: 7/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Colin has never asked to be made fun of.

Answer: false

Hilarious moment! After a game of Weird Newscasters, Drew and Ryan dis each other. Colin breaks them up by saying "Hey, make fun of the Bald Guy! I'll be your Lightning Rod of Hate!" I still have tears from laughing so hard.
2. Colin once screwed up an "Irish Drinking Song."

Answer: False

It was Ryan. During the "Yelled Out the Wrong Name in Bed" Irish Drinking Song, Colin sang his verse, and Ryan sputtered his verse, causing Wayne, Drew, and himself to laugh uncontrollably, while Laura was still playing the music. Colin was the only one who was still standing, and he said, "meow" (part of one of those episode-long jokes).
3. During "Song Titles," Colin can't think of a song title, and before getting buzzed out, says his comical made-up song title. What was it?

Answer: Nice Pants

Ryan and Colin are out, and Ryan says "Blue Suede Shoes". Colin than utters his funniest line. He, Chip, and Wayne don't let it go during Scenes from a Hat.
4. In Superheros, as what superhero does Colin have to fix the world crisis of "Loss of Loud Colors"?

Answer: Tacky Shirt Man

He was assisted by "On the Verge of a Near Nervous Breakdown Boy" (Ryan), "The Mick Jagger Kid" (Chip), and "The Junkyard Dog on a Chain Man" (Wayne). Next to the episode when Ryan was Carol Channing getting her head stuck to things, this was the funniest episode. Colin wears a tropical shirt, and makes jokes about it through-out the episode. Ryan's comment was "At least it takes the focus off my shoes."
5. During what game did Colin say: "I will churn thy butter."

Answer: Hats/Dating Service Video

Colin wears a pilgrim bonnet.
6. During a game, Colin says: "My board's got a bump." What was the game?

Answer: Living Scenery

The scene was "at the beach." In this game, Colin and Ryan would act out the scene where they needed props, and Kathy (Kathy Greenwood) and Wayne would become the various props. When they needed surfboards, Kathy became Ryan's board, and Wayne became Colin's board. Colin then says this line. Though, in "Scenes from a hat," category "Things that are hard to say with a straight face," Colin says "I'm sorry about the bump thing."
7. Colin has this breaking news: "A man is in critical condition after swallowing $20 in bills. No change is expected." Which game was being played?

Answer: Weird Newscasters

One of Colin's amusing puns and fake headlines.
8. Colin shows he can't keep a secret when he says: "Hey, animal friends are there to be animal friends! If they can't handle being a carpet...(Audience Gasps)...I may have said too much!" What game was being played?

Answer: Press Conference

Colin was Santa Claus announcing his retirement.
9. When does Colin say: "We'll be right back to the wrong emphasis version of 'What's New, PUSSYCAT?'"

Answer: Greatest Hits

Colin and Ryan always say those funny show names.
10. When did Colin say: "What were you doing? He's over 40! We don't have the insurance!"

Answer: Hollywood Director

Colin says this to Chip after Chip actually gets on Ryan's back and rides him (The note was "rodeo riders"). This is once again shown in Scenes From a Hat, under "Times you wish you could say 'Let's see that again in slow mo!"
11. When does Colin say: "Quick, let's use our extra saliva pills!"

Answer: Improbable Mission

One of those made up gadgets from the mind of Colin.
12. When did Colin say: "...My battery pack!"

Answer: Hoedown

Earlier in the episode, "Action Replay" was played, and Colin, who was repeating Wayne, made some moves, and his Battery pack went in his butt. "1000 Chiropractor Points for Colin" said Drew. During the "Hockey Player Hoedown," Wayne stole Colin's idea, and Colin had to think of something else to sing.

The only other time this ever kind-of happened was the "Body Odor Hoedown," when Ryan couldn't think of anything to say, and lucky Drew stood behind and Ryan lip-synced while Drew sang for him.
13. When did Colin say: "I dare you to look at this and not say 'Oh!'"

Answer: Newsflash

On the "Tacky Shirt Man" episode, the video on the green screen is "Sports Bloopers." Every time there was a crash, the audience would say "ohhhhh."
14. When did Colin say: "Listen! The Demanding Queen!"

Answer: Sound Effects

Yet another from the Tacky Shirt Man episode. Best audience member sound effects of all.
15. In a game of "If You Know What I Mean," Colin says at random: "I'll ________ if you know what you mean."

Answer: Fluff your Garfield

One of those Colin quotes that winds up the theme of the episode.
Source: Author gotenks6

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us