FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Donald J Trump Quiz
Quiz about The Donald J Trump Quiz

The Donald J. Trump Quiz


This is the Donald J. Trump quiz. You have to know a lot about his presidency to be able pass this quiz.

A multiple-choice quiz by ConservativeRG. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. U.S. Government
  8. »
  9. U.S. Presidents

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
401,742
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
582
Last 3 plays: Guest 107 (8/10), Guest 76 (2/10), Verbonica (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does the "J" in Donald J. Trump stand for? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the TV show Donald Trump hosted from 2004-2007 and again in 2010? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the first of Donald Trump's press secretaries? Hint


Question 4 of 10
4. Who was The Donald's favorite news commentator who interviewed him at the Super Bowl in 2020? Hint


Question 5 of 10
5. What governor appeared as a candidate on "The Celebrity Apprentice", but was fired by The Donald for his lack of knowledge of Harry Potter? He was later pardoned by President Trump. Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of The Donald's second wife with whom he had his second daughter, Tiffany? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the first National Security Advisor under President Trump? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the White House communications director under President Trump who only held the position for a little over a week? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the only contestant of "The Apprentice" to be on President Trump's executive branch team? Hint


Question 10 of 10
10. Donald Trump was the producer of a reality TV dating game show. What was the name of that show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 107: 8/10
Jul 10 2024 : Guest 76: 2/10
Jul 10 2024 : Verbonica: 10/10
Jun 28 2024 : Guest 81: 3/10
Jun 28 2024 : Guest 47: 6/10
Jun 24 2024 : Guest 1: 7/10
Jun 22 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 21 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 20 2024 : Guest 86: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does the "J" in Donald J. Trump stand for?

Answer: John

Donald John Trump was born Flag Day of 1946 (June 14th 1946) to Fred Trump and Mary Anne MacLeod. He was raised in the Queens borough of New York City.
2. What was the name of the TV show Donald Trump hosted from 2004-2007 and again in 2010?

Answer: The Apprentice

Even though The Donald did have cameos on "Spin City" and "The Fresh Prince Of Bel-Air", "The Apprentice" was hosted by Trump. "24" had nothing to do with Trump, and it starred Kiefer Sutherland.
3. Who was the first of Donald Trump's press secretaries?

Answer: Sean Spicer

Josh Earnest was Obama's last press secretary. Sarah Huckabee was the one after Sean Spicer. Stephanie Grisham was Huckabee's successor.
4. Who was The Donald's favorite news commentator who interviewed him at the Super Bowl in 2020?

Answer: Sean Hannity

During his presidency, President Trump called Hannity's show on Fox News "one of the great shows on Fox News; 'Hannity' is a great success". Erin Burnett is a CNN news host who was a judge on "The Apprentice" sometimes when Carolyn Keptcher wasn't available. Rachel Maddow is a strong critic of the president and has questioned his ties to Russia.
5. What governor appeared as a candidate on "The Celebrity Apprentice", but was fired by The Donald for his lack of knowledge of Harry Potter? He was later pardoned by President Trump.

Answer: Rod Blagojevich (D-Illinois)

Rod Blagojevich, who was accused of trying to sell former Senator Barack Obama's senate seat to the highest bidder appeared on the 4th season of "The Celebrity Apprentice". He was fired due to his lack of knowledge of Harry Potter. In January of 2020, Blagojevich was pardoned by President Trump and returned home to his wife and kids. George Ryan was a governor of Illinois convicted of corruption charges, but he was never on "The Apprentice". Edwin Edwards was a governor of Louisiana found guilty of racketeering.
6. What was the name of The Donald's second wife with whom he had his second daughter, Tiffany?

Answer: Marla Maples

Tiffany is the name of Donald's and Marla's daughter. Victoria and Tracey Maples are not real people.
7. Who was the first National Security Advisor under President Trump?

Answer: Michael Flynn

James Comey was the first FBI director under Trump. Clapper was the Director of National Intelligence from 2010-2017. John Brennan was the CIA Director 2013-2017.
8. Who was the White House communications director under President Trump who only held the position for a little over a week?

Answer: Anthony Scaramucci

Sean Spicer was the first communications director under President Trump. He served for 45 days. Mike Dubke then served in the role for 88 days. Then served another 49 days as acting communications director before Anthony Scaramucci was named to the position on July 21, 2017. Scaramucci served that position for just ten days.
9. Who was the only contestant of "The Apprentice" to be on President Trump's executive branch team?

Answer: Omarosa Manigault

Omarosa Manigault was the Director of Communications for the office of Public Liaison from January 20, 2017-January 20, 2018. Bill Rancic was the first season winner. Troy was fired in the first season. Ereka was fired too.
10. Donald Trump was the producer of a reality TV dating game show. What was the name of that show?

Answer: The Ultimate Merger

The show lasted for two seasons. "Excused" was hosted by Iliza Shlesinger. "Shot At Love" was hosted by Tila Tequila. "Love Connection" was most recently hosted by Andy Cohen.
Source: Author ConservativeRG

This quiz was reviewed by FunTrivia editor trident before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Harry S. Truman Average
2. Jimmy Carter Average
3. William Henry Harrison: Old Tippecanoe Difficult
4. George Herbert Walker Bush III Average
5. The Life of Lyndon B. Johnson Tough
6. Woodrow Wilson Average
7. Joseph R. Biden Tough
8. Warren Harding Tough
9. Herbert Hoover Tough
10. Dwight Eisenhower Difficult
11. Grand Old Party Tough
12. U.S. Government Average

7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us