FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jessica Alba
Quiz about Jessica Alba

Jessica Alba Trivia Quiz


Some questions about actress Jessica Alba.

A multiple-choice quiz by jutilafsufan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B

Author
jutilafsufan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
254,872
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2631
- -
Question 1 of 10
1. On April 28, 1981, Jessica Marie Alba was born. In which US city was she born? Hint


Question 2 of 10
2. Jessica Alba studied acting with which theater company? Hint


Question 3 of 10
3. In January 2005, Jessica Alba began dating which of the following men, whom she met on the set of "Fantastic Four"? Hint


Question 4 of 10
4. Jessica Alba appeared in three movies in 2005. Which of the following were they? Hint


Question 5 of 10
5. What movie did Jessica Alba make her first appearance in? Hint


Question 6 of 10
6. How many episodes of "The Secret World of Alex Mack" did Jessica Alba appear in? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Jessica Alba play in "P.U.N.K.S."? Hint


Question 8 of 10
8. Jessica Alba received three awards for a TV series. Which of the following was it? Hint


Question 9 of 10
9. In which magazine did Jessica Alba make her first appearance? Hint


Question 10 of 10
10. What month was the 2006, controversial "Playboy" issue with Jessica Alba displayed on the cover? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On April 28, 1981, Jessica Marie Alba was born. In which US city was she born?

Answer: Pomona, California

Jessica Marie Alba was born on April 28, 1981 in Pomona, California. Jessica had a very good childhood. Her parents Mark Alba (who served in the Air Force which forced them to move multiple times) and Cathy Jensen tried their best to give Jessica and her brother Joshua a good life and teach them to reach high for their dreams.
2. Jessica Alba studied acting with which theater company?

Answer: Atlantic Theater Company

Jessica Alba studied acting with William H. Macy and his wife, Felicity Huffman, at the Atlantic Theater Company, which was developed by Macy, and David Mamet, shortly after graduating from high school.
3. In January 2005, Jessica Alba began dating which of the following men, whom she met on the set of "Fantastic Four"?

Answer: Cash Warren

In Jessica Alba's childhood she was plagued with several physical maladies, including collapsed lungs twice, pneumonia several times a year, a burst appendix, a cyst on her tonsils, and asthma.
4. Jessica Alba appeared in three movies in 2005. Which of the following were they?

Answer: Into the Blue, Fantastic Four, and Sin City

Jessica Alba appeared in "Into the Blue" as Sam who was Jared's (Paul Walker) lover, and one of the four people who went searching for buried treasure. She also appeared in "Fantastic Four" as Sue Storm (The Invisible Woman), who was one of the five people genetically changed when they go through cosmic energy clouds.

Jessica also appeared in "Sin City" as Nancy Callahan, who was a 19 year-old stripper working at Kadie's Bar.
5. What movie did Jessica Alba make her first appearance in?

Answer: Camp Nowhere

Jessica Alba's first role was in "Camp Nowhere" (1994). She received the role of Gail when one of the other actors dropped out. Jessica played as one of the friends of Morris "Mud" Himmel who faced the problem of parents wanting her to go to summer camp (as well as Morris and some other kids) and her not wanting to go.
6. How many episodes of "The Secret World of Alex Mack" did Jessica Alba appear in?

Answer: Three

Jessica appeared in three episodes in 1994 (including the pilot episode). She played Jessica, who was a snob who made life hard for Alex Mack. "The Secret World of Alex Mack" was first aired on Nickelodeon from October 8, 1994 and ended on January 15, 1998. It is no longer airing in the U.S., nor is it available on DVD (like some TV shows).
7. Who did Jessica Alba play in "P.U.N.K.S."?

Answer: Samantha

Jessica played Samantha Swoboda in "P.U.N.K.S." (1999), who was one of the kids who tried to return a suit which gave supernatural powers to the wearer, while also evading a corrupt scientist.
8. Jessica Alba received three awards for a TV series. Which of the following was it?

Answer: Dark Angel

She received the Saturn Award for Best Actress on Television in 2000, the TV Guide Awards for Breakout Star of the Year in 2001, and the Teen Choice Awards for Choice Actress in 2001 for her role of Max Guevara in "Dark Angel".
9. In which magazine did Jessica Alba make her first appearance?

Answer: Robinson's May

Jessica appeared in "Robinson's May" in 1992 when she was 11 years old.
10. What month was the 2006, controversial "Playboy" issue with Jessica Alba displayed on the cover?

Answer: March

It was March of 2006, and Jessica Alba didn't want people to think that she appeared nude or semi-nude in the issue, which is why she attempted to sue "Playboy" magazine until Hugh Hefner sent her a personal apology, and agreed to make donations to two charities that she supported.
Source: Author jutilafsufan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us