FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets Go Shopping
Quiz about Lets Go Shopping

Let's Go Shopping Trivia Quiz


Do you know which store is the BEST place to go to for these items? You may be able to find each item in more than one type of store, but there is only one BEST answer.

A multiple-choice quiz by ssabreman. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. General Topics for Kids
  8. »
  9. Out and About

Author
ssabreman
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
280,252
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
4620
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Theo321123 (10/10), Guest 207 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. I really need some fresh bread and dinner rolls for the dinner party. Hint


Question 2 of 10
2. I also need some fresh vegetables, eggs and some ice cream. Hint


Question 3 of 10
3. I think we need to replace our sofa. We should look at getting a new table, too. Hint


Question 4 of 10
4. My watch needs to be repaired and I think I'll look at some new earrings. Hint


Question 5 of 10
5. My printer is out of paper and I need some file folders and envelopes. Hint


Question 6 of 10
6. The new Harry Potter book is for sale and I would like to go and buy it. Hint


Question 7 of 10
7. I need a new hinge to fix the broken cupboard door. I may get some new paint for the kitchen as well. Hint


Question 8 of 10
8. It's time for some new slippers, some underwear and some new dishes. Hint


Question 9 of 10
9. My friends are coming over to watch some DVDs and I should have some soft drinks and some snacks to munch on. Hint


Question 10 of 10
10. I should buy something fun for my little brother's birthday present. Hint





Most Recent Scores
Feb 15 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 07 2024 : Theo321123: 10/10
Feb 07 2024 : Guest 207: 10/10
Feb 02 2024 : Guest 12: 10/10
Jan 30 2024 : Guest 78: 10/10
Jan 26 2024 : wjames: 10/10
Jan 26 2024 : savvy623: 10/10
Jan 26 2024 : Guest 73: 10/10
Jan 26 2024 : Guest 204: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I really need some fresh bread and dinner rolls for the dinner party.

Answer: bakery

Ahh, fresh bread from the bakery. It always smells good in a bakery. Many people like the fresh loaves that they can take home to cut into slices.
2. I also need some fresh vegetables, eggs and some ice cream.

Answer: grocery store (supermarket)

Maybe I should get some milk as well. Make a list at home so do you don't forget anything when you get to the store.
3. I think we need to replace our sofa. We should look at getting a new table, too.

Answer: furniture store

Oh look! That lamp would look nice in the living room. We will need them to deliver these since they won't fit in our car.
4. My watch needs to be repaired and I think I'll look at some new earrings.

Answer: jewellery store

They can polish my ring while I wait. I'll look at the necklaces and bracelets too while they are doing that.
5. My printer is out of paper and I need some file folders and envelopes.

Answer: office supply store

There are pens and paper clips and post-it notes, too. They even have office furniture like desks and chairs.
6. The new Harry Potter book is for sale and I would like to go and buy it.

Answer: bookstore

I think we also need a dictionary at the house. Many of those trivia questions have words that are unfamiliar to me.
7. I need a new hinge to fix the broken cupboard door. I may get some new paint for the kitchen as well.

Answer: hardware store

The people who work there can give me some advice on painting. I may need some new pliers and a screwdriver as well.
8. It's time for some new slippers, some underwear and some new dishes.

Answer: department store

I'll check in the men's department for some dress pants. We could look at some new bedding also.
9. My friends are coming over to watch some DVDs and I should have some soft drinks and some snacks to munch on.

Answer: corner store

Corner stores sell lots of different things - hey, they rent DVDs as well. I should pick up a newspaper and some gum while I'm there, too.
10. I should buy something fun for my little brother's birthday present.

Answer: toy store

He might like a remote control car. I might like one of those cuddly teddy bears.
Source: Author ssabreman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us