FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Come and Get it All at Boston Pizza
Quiz about Come and Get it All at Boston Pizza

Come and Get it All at Boston Pizza! Quiz


Here are a few question on one of Canada's most popular Casual dining restaurants. I am sure no one will leave unhappy.

A multiple-choice quiz by drinxwilson. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
drinxwilson
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
296,096
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
386
- -
Question 1 of 10
1. The first Boston Pizza Location was established in which Canadian city? Hint


Question 2 of 10
2. One of Boston Pizzas head franchisers participates as a judge on a television show called "The Dragons Den". What is his name? Hint


Question 3 of 10
3. During the 90s Boston Pizza had a pitch man who was once an actor on "Cheers". What was the actor's name? Hint


Question 4 of 10
4. Over the years there have been many owners of Boston Pizzas around North America. Who was the first owner of the very first location? Hint


Question 5 of 10
5. Boston Pizza. That is an interesting name for a restaurant that did not start in Boston. Why did Gus pick this as a name? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following has not been a slogan for Boston Pizza at one time or another? Hint


Question 7 of 10
7. The Boston Pizza International Head quarters is located in?

Answer: (B.C)
Question 8 of 10
8. Boston pizza was the first restaurant to come up with the name "Meat Lovers" for a pizza?


Question 9 of 10
9. Boston Pizza has an extremely popular sandwich that is know across the land. What is the name of this meaty creation?

Answer: (Think 1/2 loaf, or hockey bruiser.)
Question 10 of 10
10. After becoming such a strong chain in Canada Boston Pizza Started to expand into the United States. However the U.S chain goes by a different name. What is the name of Boston Pizza in the U.S? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 03 2024 : james1947: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first Boston Pizza Location was established in which Canadian city?

Answer: Edmonton, Alberta.

There are over 20 locations in Edmonton alone.
2. One of Boston Pizzas head franchisers participates as a judge on a television show called "The Dragons Den". What is his name?

Answer: Jim Treliving

Jim also serves as Chairman of the Central Hockey League and Global Entertainment Corporation. Jim sits on the board for the Canadian Hockey Foundation, raising money for minor hockey leagues across Canada.
3. During the 90s Boston Pizza had a pitch man who was once an actor on "Cheers". What was the actor's name?

Answer: John Ratzenburger

He portrayed a private eye trying to solve minor mysteries at Boston Pizzas.
4. Over the years there have been many owners of Boston Pizzas around North America. Who was the first owner of the very first location?

Answer: Gus Agiortis

The company started franchising in the 1960s. Six years after opening, Gus had 17 locations across Western Canada. In 1978 Agioritis sold the company to Ron Coyle. In 1983 the franchise was sold to Jim Treliving one of the original franchisees, along with George Melville.
5. Boston Pizza. That is an interesting name for a restaurant that did not start in Boston. Why did Gus pick this as a name?

Answer: It was a city of popular sports teams at the time.

It was named Boston Pizza because back in the 1960s the Boston home sports teams were winning everything- Boston Bruins, Boston Red Sox and the Boston Celtics.
6. Which of the following has not been a slogan for Boston Pizza at one time or another?

Answer: " Welcome Home"

They have had a number of popular tag lines over the years. They use the "You're Among Friends" as their tag line.
7. The Boston Pizza International Head quarters is located in?

Answer: Richmond

They also have corporate training centers in Akroyd Ontario, Laval Quebec and Dallas Texas.
8. Boston pizza was the first restaurant to come up with the name "Meat Lovers" for a pizza?

Answer: False

That is popular pizza by Pizza Hut. Boston Pizzas Meaty pizza creation is known as "The Meateor".
9. Boston Pizza has an extremely popular sandwich that is know across the land. What is the name of this meaty creation?

Answer: Boston Brute

The popular sandwich consists of salami, ham, pepperoni, onions, mozzarella cheese, and pizza sauce all baked on a french style bun. Most people like to enhance the experience with a side of Boston Pizzas signature bolognese sauce.
10. After becoming such a strong chain in Canada Boston Pizza Started to expand into the United States. However the U.S chain goes by a different name. What is the name of Boston Pizza in the U.S?

Answer: Boston's The Gourmet Pizza

The first U.S. location opened in December of 1998 in Tempe, AZ. There are currently more than 50 locations in operation in the United States.
Source: Author drinxwilson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us