Quiz about And Im Hungry Like The Wolf
Quiz about And Im Hungry Like The Wolf

And I'm Hungry Like The Wolf Trivia Quiz


Only 80s Lyrics from the super group Duran Duran. Have Fun!

A multiple-choice quiz by ariben. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
ariben
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,504
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3404
Last 3 plays: Guest 71 (3/15), cstreevy (12/15), southerncross4 (13/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Ok, Lets begin with a concert starter: 'Tried to find my mountain hideaway... maybe next year maybe no go...' Hint

Rio
New Moon On Monday
Planet Earth
Is There Something I Should Know?

2. Since we are still in the beginning: 'My head is stuck on something precious let me know...' Hint

Planet Earth
Hold Back The Rain
Of Crime And Passion
Careless Memories

3. 'I'll be upon you by the moonlight side. Doo doo dooroo doo dooroo doo dooroo doo doo...' Hint

Anyone Out here
Cracks In The Pavement
Rio
Hungry Like The Wolf

4. 'Nightshades on a warning. Give me strength at least give me a light' Hint

Lonely In Your Nightmare
The Reflex
Union Of The Snake
Nightboat

5. Lovely: 'Must be lucky weather when you find the kind of wind that you need' Hint

Lonely In Your Nightmare
Careless Memories
New Moon On Monday
Last Chance On The Stairway

6. Thrilling: 'Echoes me echoes me echoes me I'm waiting...' Hint

Nightboat
Secret Oktober
The Reflex
A View To A Kill

7. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling' Hint

Wild Boys
Girls On Film
Of Crime And Passion
The 7th Stranger

8. 'They tried to break us. Looks like they'll try again Hint

A View To A Kill
Wild Boys
7th Stranger
New Religion

9. 'Between the shades assassination standing stills' Hint

Live and Let Die
A View To A Kill
Of Crime And Passion
Save A Prayer

10. 'So why ya ya ya ya don't you use it. Try not to bruise it. Buy time dont lose it' Hint

Planet Earth
The Reflex
New Moon On Monday
Is There Something I Should Know?

11. 'Don't know why this evil bothers me. So why is he trying to follow me. How many reasons do they need. I might just be right this time...' Hint

New Religion
Tel Aviv
Is There Something I Should Know
Make Me Smile

12. Colorful Sailing Video: 'Two of a billion stars it means so much to me like a birthday or a pretty view. But then I'm sure that you know its just to you' Hint

Girls on Film
Nightboat
Lonely In Your Nightmare
Rio

13. 'So come up and see me ____
__ _____ or do what you want running wild ...'

Answer: (B-Side of The Reflex Dance Mix)
14. 'Look out of the window maybe you can call by my name. Another night's over babe another light comes on in vain' Hint

Anyone Out There
Planet Earth
To The Shore
Lonely In Your Nightmare

15. 'Some people call it a one night stand, but we can call it paradise' Hint

Save A Prayer
Lonely In your Nightmare
Hungry Like The Wolf
A View To A Kill


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ok, Lets begin with a concert starter: 'Tried to find my mountain hideaway... maybe next year maybe no go...'

Answer: Is There Something I Should Know?

Better known as: Please Please Tell me now: Is there something I should know?
2. Since we are still in the beginning: 'My head is stuck on something precious let me know...'

Answer: Planet Earth

Bop bop bop this is PLANET EARTH...
3. 'I'll be upon you by the moonlight side. Doo doo dooroo doo dooroo doo dooroo doo doo...'

Answer: Hungry Like The Wolf

And I'm Hungry Like The Woooooooolf AOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH
4. 'Nightshades on a warning. Give me strength at least give me a light'

Answer: Union Of The Snake

Is on the cliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimb. Moving up's gonna break throuh the borderliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine
5. Lovely: 'Must be lucky weather when you find the kind of wind that you need'

Answer: Lonely In Your Nightmare

From the album Rio...
6. Thrilling: 'Echoes me echoes me echoes me I'm waiting...'

Answer: Nightboat

From the album Duran Duran (The first album)
7. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling'

Answer: Girls On Film

The Winner of the first Best Video Grammy!
8. 'They tried to break us. Looks like they'll try again

Answer: Wild Boys

Simon LeBon almost drowned tied upside down at the mill... (Urban legend?)
9. 'Between the shades assassination standing stills'

Answer: A View To A Kill

1st and only James Bond Theme to hit Top 1st in the US Chart. Last Movie of Roger Moore as 007.
10. 'So why ya ya ya ya don't you use it. Try not to bruise it. Buy time dont lose it'

Answer: The Reflex

Fle fle fle fle fleeeex
11. 'Don't know why this evil bothers me. So why is he trying to follow me. How many reasons do they need. I might just be right this time...'

Answer: New Religion

Another one from Rio
12. Colorful Sailing Video: 'Two of a billion stars it means so much to me like a birthday or a pretty view. But then I'm sure that you know its just to you'

Answer: Rio

The boat of the video is now sunk in the North Sea. Vocalist and boat owner Simon LeBon barely survived. (Urban Legend??)
13. 'So come up and see me ____ __ _____ or do what you want running wild ...'

Answer: Make Me Smile

Maybe this is the hard one...
14. 'Look out of the window maybe you can call by my name. Another night's over babe another light comes on in vain'

Answer: Anyone Out There

Another one from the first album.
15. 'Some people call it a one night stand, but we can call it paradise'

Answer: Save A Prayer

Save a prayer till the morning after
Source: Author ariben

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 71: 3/15
Jan 11 2023 : cstreevy: 12/15
Jan 04 2023 : southerncross4: 13/15
Dec 23 2022 : Guest 73: 8/15
Dec 09 2022 : Guest 98: 15/15
Dec 06 2022 : Guest 209: 14/15

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us