FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about And Im STILL Hungry Like The Wolf
Quiz about And Im STILL Hungry Like The Wolf

And I'm STILL Hungry Like The Wolf Quiz


I'll give you some Duran Duran lyrics and you name the title. I hope this one is a little harder than the first one.

A multiple-choice quiz by ariben. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
ariben
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
35,262
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
1563
- -
Question 1 of 15
1. 'You can run you can dive you can stand and you can soar. Whichever way you can be sure...': Hint


Question 2 of 15
2. 'Close the door. I tell you close the door. I've told you twice before. What are you waiting for?' Hint


Question 3 of 15
3. 'Loud is the music the crowd is bringing': Hint


Question 4 of 15
4. Easy: 'Pride will tear us both apart': Hint


Question 5 of 15
5. Another one: 'There's an all night party in room 7609. La la la ...' ... 'And we can dance together at room 7609. La la la ...' Hint


Question 6 of 15
6. 'And when she shines she really shows you all she can' Hint


Question 7 of 15
7. 'You say we feel the same there ain't no blame to decide but if a little time could change your mind I'll be heeeeeeeeeeeeeeeeeere. If you wanna stay with me act your...': Hint


Question 8 of 15
8. 'Don't play with me, I've nothing to lose. I don't believe in dragons or blues'. Hint: Kold. Hint


Question 9 of 15
9. 'A sacred why a mystery gaping inside. A week is why until we... ' Hint


Question 10 of 15
10. 'And it may seem selfish now but I'll hold on to the memories unitl all this fear is washed away...': Hint


Question 11 of 15
11. 'Happy birthday Mr. President... Happy birthday to you... Nuclear War, nuclear war...' ... '...nuclear war. They say the lights are always BRIGHT': Hint


Question 12 of 15
12. 'If I stay... oh the end is near... come and get me out of here... come and get me now': Hint


Question 13 of 15
13. 'From where I stand. The truth isn't black and white. Alone we live and die. We love and fight...' Hint


Question 14 of 15
14. 'But they won't slow down the roundabout':

Answer: (No Quotes Please)
Question 15 of 15
15. 'I... won't turn you out... 'cause you've got someone else... someone else to care about because you... must realise... my obsessive fascination is in your imagination.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'You can run you can dive you can stand and you can soar. Whichever way you can be sure...':

Answer: 'Shadows On Your Side'

'You belong to the hands of the night...'
2. 'Close the door. I tell you close the door. I've told you twice before. What are you waiting for?'

Answer: 'Friends Of Mine'

Can you remember the Andy Taylor days with the band?
3. 'Loud is the music the crowd is bringing':

Answer: 'Winter Marches On'

From the album 'NOTORIOUS'.
4. Easy: 'Pride will tear us both apart':

Answer: 'Ordinary World'

'I will learn to survive...'
5. Another one: 'There's an all night party in room 7609. La la la ...' ... 'And we can dance together at room 7609. La la la ...'

Answer: 'Late Bar'

'La la la la la la la la'.
6. 'And when she shines she really shows you all she can'

Answer: 'Rio'

'Oh Rio Rio Dance across the Rio Grande...'
7. 'You say we feel the same there ain't no blame to decide but if a little time could change your mind I'll be heeeeeeeeeeeeeeeeeere. If you wanna stay with me act your...':

Answer: 'Liberty'

'If you wanna be with me act your liberty'.
8. 'Don't play with me, I've nothing to lose. I don't believe in dragons or blues'. Hint: Kold.

Answer: 'Khanada'

'I don't believe in dragons or blues... ' It's a B-side.
9. 'A sacred why a mystery gaping inside. A week is why until we... '

Answer: 'A View To A Kill'

Last single performed live by the original 5 members in 1985 at the Live Aid Concert.
10. 'And it may seem selfish now but I'll hold on to the memories unitl all this fear is washed away...':

Answer: 'Do You Believe In Shame?'

From the 1988 album 'Big Thing'.
11. 'Happy birthday Mr. President... Happy birthday to you... Nuclear War, nuclear war...' ... '...nuclear war. They say the lights are always BRIGHT':

Answer: 'Yo Bad Azizi'

B-side of 'Violence Of Summer' in 1991.
12. 'If I stay... oh the end is near... come and get me out of here... come and get me now':

Answer: 'All Along The Water'

From 'Liberty' 1991.
13. 'From where I stand. The truth isn't black and white. Alone we live and die. We love and fight...'

Answer: 'Breath After Breath'

From 'The Wedding Album', 1993 featuring Milton Nascimento.
14. 'But they won't slow down the roundabout':

Answer: The Reflex

'Fle fle fle flex!'
15. 'I... won't turn you out... 'cause you've got someone else... someone else to care about because you... must realise... my obsessive fascination is in your imagination.'

Answer: 'I Don't Want Your Love'

Top hit form the 1988 album "Big Thing"
Source: Author ariben

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us