Quiz about Hungry Like The Wolf By Duran Duran
Quiz about Hungry Like The Wolf By Duran Duran

'Hungry Like The Wolf' By Duran Duran Quiz


This song was very popular in the 1980's. It was probably one of Duran Duran's most popular hits. All you have to do is fill in the missing word or words. Good luck!

A multiple-choice quiz by DakotaNorth. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
DakotaNorth
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
78,524
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
2889
Last 3 plays: Guest 71 (3/15), Guest 71 (15/15), Guest 173 (11/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Darken the city, ________________. Steam in the subway, earth is afire'?

Answer: (Four Words)
2. 'Do do do do do do do dodo dododo dodo. Woman, you want me, give me a sign, and catch my _________ even closer behind. Do do do do do do do dodo dododo dodo'? Hint

Heat
Shadow
Breathing
Scent

3. 'In _____________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: (Four Words)
4. Smell like I sound, I'm _______________, and I'm hungry like the wolf'? Hint

Lost in a crowd
Found in a crowd
Left in a crowd
Free in a crowd

5. Straddle the line in _________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: (Three Words)
6. 'Mouth is _____ with juices like wine, and I'm hungry like the wolf'? Hint

Speaking
Full
Alive
Watering

7. Stalked in the forest, _________________'?

Answer: (Four Words)
8. 'I'll be upon you by the ______________. Do do do do do do do dodo dododo dodo'? Hint

Moonlit time
Moonlit side
Moonlight side
Moonlight time

9. 'High blood _____________________, it's so tight. You feel my heat, I'm just a moment behind. Do do do do do do do dodo dododo dodo'? Hint

Drumming on your skin
Hitting on your skin
Beating on your skin
Hammering on your skin

10. 'In _____________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: (Four Words)
11. '_________________, I'm lost and I'm found, and I'm hungry like the wolf'? Hint

Sound and a scent
A kill and a sound
A sound and a kill
Scent and a sound

12. 'Strut on a line, it's discord and rhyme. I ________________, I'm after you'?

Answer: (Four Words)
13. 'Mouth ________, all running inside, and i'm hungry like the wolf. Hungry like the wolf....Hungry like the wolf....Hungry like the wolf'? Hint

Is full
Is watering
Is juicy
Is alive

14. '__________________, I break from the crowd, I'm on the hunt, I'm after you. I smell like I sound, I'm lost and I'm found, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: (Three Words)
15. '_______________, it's discord and rhyme, I'm on the hunt, I'm after you. Mouth is alive with juices like wine, and I'm hungry like the wolf'? Hint

Stand on a line
Swagger on a line
Straddle on a line
Strut on a line


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Darken the city, ________________. Steam in the subway, earth is afire'?

Answer: night is a wire

Duran Duran was formed in 1978. The original band members included: Nick Rhodes, John Taylor, Simon Colley, and Stephen Duffy. Colley was on drums and Duffy was the lead singer. Andy Wicket replaced Simon Colley, and Wicket was replaced by Alan Curtis. Jeff Thompson replaced Stephen Duffy. Finally, Alan Curtis and Jeff Thompson left and were replaced by Simon Le Bon and Andy Taylor. By this time, Roger Taylor had also joined the band.

The final layout of Duran Duran then debuted with 'Planet Earth' in 1981.
2. 'Do do do do do do do dodo dododo dodo. Woman, you want me, give me a sign, and catch my _________ even closer behind. Do do do do do do do dodo dododo dodo'?

Answer: Breathing

The band's second release, 'Careless Memories' was a failure, but their third release, 'Girls On Film' was a great success.
3. 'In _____________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: touch with the ground

Duran Duran received the name for their band from the movie 'Barbarella'.
4. Smell like I sound, I'm _______________, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: Lost in a crowd

The album 'Rio' was released in 1982, and became a major hit.
5. Straddle the line in _________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: discord and rhyme

The band performed the theme song for the James Bond movie, 'A View To A Kill'. After performing the theme song, Andy and Roger Taylor left the band and were replaced by Warren Cuccurullo and Steve Ferrone.
6. 'Mouth is _____ with juices like wine, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: Alive

'Notorious' was released in 1986.
7. Stalked in the forest, _________________'?

Answer: too close to hide

'Ordinary World' was released in 1993.
8. 'I'll be upon you by the ______________. Do do do do do do do dodo dododo dodo'?

Answer: Moonlight side

'Medazzaland' was released in 1997.
9. 'High blood _____________________, it's so tight. You feel my heat, I'm just a moment behind. Do do do do do do do dodo dododo dodo'?

Answer: Drumming on your skin

In 1999, Duran Duran produced music for Blondie.
10. 'In _____________________, I'm on the hunt I'm after you'?

Answer: touch with the ground

'Pop Trash' was released in June of 2000.
11. '_________________, I'm lost and I'm found, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: Scent and a sound

'Hungry Like The Wolf' reached number five on the English charts on June 26, 1982.
12. 'Strut on a line, it's discord and rhyme. I ________________, I'm after you'?

Answer: howl and I whine

The album 'Seven And The Ragged Tiger' reached number one on the English charts on February 11, 1984.
13. 'Mouth ________, all running inside, and i'm hungry like the wolf. Hungry like the wolf....Hungry like the wolf....Hungry like the wolf'?

Answer: Is alive

'Hungry Like The Wolf' reached number three on the American charts on February 26, 1983.
14. '__________________, I break from the crowd, I'm on the hunt, I'm after you. I smell like I sound, I'm lost and I'm found, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: Burning the ground

The album 'A View To A Kill' reached number one on the American charts on July 13, 1985.
15. '_______________, it's discord and rhyme, I'm on the hunt, I'm after you. Mouth is alive with juices like wine, and I'm hungry like the wolf'?

Answer: Strut on a line

In 2001, the original members: Simon Le Bon, Andy Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes, and John Taylor reunited, and Duran Duran is ready for more action in years to come.
Source: Author DakotaNorth

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 71: 3/15
Jan 16 2023 : Guest 71: 15/15
Jan 12 2023 : Guest 173: 11/15
Jan 11 2023 : cstreevy: 14/15
Dec 23 2022 : Guest 73: 10/15
Dec 09 2022 : Guest 98: 13/15

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us