FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Duran Duran Lyrics
Quiz about Duran Duran Lyrics

How much do you know about Duran Duran Lyrics? | Quiz


Duran Duran ... yep, I must admit, I was a big fan back in the day! See if you remember these lyrics. Have fun!

A multiple-choice quiz by Livefan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
Livefan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
11,204
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 25
Plays
4365
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 37 (21/25), Guest 100 (25/25), Guest 5 (25/25).
- -
Question 1 of 25
1. 'Like some new romantic looking for the TV sound.' Hint


Question 2 of 25
2. 'And your telephone been ringing while you're dancing in the rain.' Hint


Question 3 of 25
3. 'Rocky Picture has lost his gun.' Hint


Question 4 of 25
4. 'I sold the Renoir and the TV set.' Hint


Question 5 of 25
5. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling.' Hint


Question 6 of 25
6. 'I'm changing my name just as the sun goes down.' Hint


Question 7 of 25
7. 'Fear hangs a plane of gunsmoke drifting in our room.' Hint


Question 8 of 25
8. 'Liar, couldn't cut me deeper with a knife if you tried.' Hint


Question 9 of 25
9. 'And when she shines she really shows you all she can.' Hint


Question 10 of 25
10. 'Shake up the picture, the lizard mixture.' Hint


Question 11 of 25
11. 'Straddle the line in discord and rhyme.' Hint


Question 12 of 25
12. 'Voices in your body coming through on the radio.' Hint


Question 13 of 25
13. 'Army majors pull a mean, cool truth there lying in the swimming pool.' Hint


Question 14 of 25
14. 'And fiery demons all dance when you walk through the door.' Hint


Question 15 of 25
15. 'Feel the breeze deep on the inside look you down into your well.' Hint


Question 16 of 25
16. 'My envied lady holds you fast in her gaze.' Hint


Question 17 of 25
17. 'Hey child, stay wilder than the wind and blow me in to cry.' Hint


Question 18 of 25
18. 'She's in demand at dinner time. She's on the factory wall, and when the gentlemen retire guess who's in control?' Hint


Question 19 of 25
19. 'I hate to bite the hand that feeds me.' Hint


Question 20 of 25
20. 'I turned on the lights, the TV and the radio still I can't escape the ghost of you.' Hint


Question 21 of 25
21. 'Fog in my mind darkens in my eyes silently screaming for a distant sound.' Hint


Question 22 of 25
22. 'My clothes are dirty but my mouth isn't dry.' Hint


Question 23 of 25
23. 'Fill your arms with breasts of marble.' Hint


Question 24 of 25
24. 'Dancing in the light of your second sight.' Hint


Question 25 of 25
25. 'I'm standing in the light but I'm making a break for the shadows on the cinema wall.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 23 2024 : Guest 37: 21/25
Jul 21 2024 : Guest 100: 25/25
Jul 20 2024 : Guest 5: 25/25
Jul 12 2024 : Guest 93: 14/25
Jul 06 2024 : Guest 87: 20/25
Jun 23 2024 : Guest 51: 20/25
Jun 22 2024 : Guest 71: 25/25
Jun 17 2024 : TamhraM: 22/25
Jun 14 2024 : Guest 81: 6/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Like some new romantic looking for the TV sound.'

Answer: Planet Earth

2. 'And your telephone been ringing while you're dancing in the rain.'

Answer: The Wild Boys

3. 'Rocky Picture has lost his gun.'

Answer: Friends of Mine

4. 'I sold the Renoir and the TV set.'

Answer: The Reflex

5. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling.'

Answer: Girls on Film

6. 'I'm changing my name just as the sun goes down.'

Answer: The Seventh Stranger

7. 'Fear hangs a plane of gunsmoke drifting in our room.'

Answer: Careless Memories

8. 'Liar, couldn't cut me deeper with a knife if you tried.'

Answer: Of Crime and Passion

9. 'And when she shines she really shows you all she can.'

Answer: Rio

10. 'Shake up the picture, the lizard mixture.'

Answer: New Moon on Monday

11. 'Straddle the line in discord and rhyme.'

Answer: Hungry Like the Wolf

12. 'Voices in your body coming through on the radio.'

Answer: The Union of the Snake

13. 'Army majors pull a mean, cool truth there lying in the swimming pool.'

Answer: New Religion

14. 'And fiery demons all dance when you walk through the door.'

Answer: Is there Something I Should Know

15. 'Feel the breeze deep on the inside look you down into your well.'

Answer: Save a Prayer

16. 'My envied lady holds you fast in her gaze.'

Answer: The Chauffeur

17. 'Hey child, stay wilder than the wind and blow me in to cry.'

Answer: Come Undone

18. 'She's in demand at dinner time. She's on the factory wall, and when the gentlemen retire guess who's in control?'

Answer: Meet El Presidente

19. 'I hate to bite the hand that feeds me.'

Answer: Too Much Information

20. 'I turned on the lights, the TV and the radio still I can't escape the ghost of you.'

Answer: Ordinary World

21. 'Fog in my mind darkens in my eyes silently screaming for a distant sound.'

Answer: Night Boat

22. 'My clothes are dirty but my mouth isn't dry.'

Answer: Sound of Thunder

23. 'Fill your arms with breasts of marble.'

Answer: Venice Drowning

24. 'Dancing in the light of your second sight.'

Answer: I Don't Want Your Love

25. 'I'm standing in the light but I'm making a break for the shadows on the cinema wall.'

Answer: Cracks in the Pavement

Source: Author Livefan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us