FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Duran Duran  The Reflex Lyrics
Quiz about Duran Duran  The Reflex Lyrics

Duran Duran - "The Reflex" Lyrics Quiz


Just finish the lyrics for this classic from the 80's created by the fab 5...

A multiple-choice quiz by ariben. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
ariben
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
83,082
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
3154
Last 3 plays: Guest 220 (14/15), rubytops (7/15), Guest 98 (13/15).
- -
Question 1 of 15
1. "You've gone too far ______" Hint


Question 2 of 15
2. "I'll tell you somebody's ______ with my chances on the dangerline"

Answer: (Two Words)
Question 3 of 15
3. "I'll cross that _____ when I find it, another day" Hint


Question 4 of 15
4. "To make mey______ ; ooooh oooooh" Hint


Question 5 of 15
5. "High time is no time for deciding. If I should find a _____ oooh ooooh." Hint


Question 6 of 15
6. "Why don't you ______?"

Answer: (Two Words)
Question 7 of 15
7. "Try not _____" Hint


Question 8 of 15
8. "Buy time don't _____"

Answer: (Two Words)
Question 9 of 15
9. "The Reflex is an only child he's waiting by ________" Hint


Question 10 of 15
10. "The reflex is in charge of finding treasure in the _____" Hint


Question 11 of 15
11. "And watching over ______ / Isn't that bizarre"

Answer: (Two Words)
Question 12 of 15
12. "Every little thing the reflex does leaves you answered with a _____" Hint


Question 13 of 15
13. "I'm on a ride and I want to get off / But they won't slow down the ______" Hint


Question 14 of 15
14. "I sold the ________ set" Hint


Question 15 of 15
15. "Don't want to be around when ______" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 05 2024 : Guest 220: 14/15
May 30 2024 : rubytops: 7/15
May 17 2024 : Guest 98: 13/15
May 08 2024 : Guest 151: 11/15
May 05 2024 : Guest 81: 15/15
Apr 29 2024 : Guest 172: 15/15
Apr 20 2024 : Guest 5: 12/15
Apr 19 2024 : Guest 69: 14/15
Apr 15 2024 : Guest 112: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You've gone too far ______"

Answer: this time

This is how the single and album version begins. The classic "chalalala chalalala the the the the the the reflex the reflex fle fle fle fle flex" is from the mix and radio version remastered by Nile Rodgers.
2. "I'll tell you somebody's ______ with my chances on the dangerline"

Answer: fooling around

"The Reflex" was the first Duran Duran #1 in Billboard. It was released in June 1984.
3. "I'll cross that _____ when I find it, another day"

Answer: bridge

The Album Single contains the Radio Mix, the 12" mix and "(Come Up And See Me) Make Me Smile" as a B-side.
4. "To make mey______ ; ooooh oooooh"

Answer: stand

"Seven and the Ragged Tiger" is the name of the 1983 album where "The Reflex" is featured. "The Reflex" also appears in "Decade" and
"Greatests".
5. "High time is no time for deciding. If I should find a _____ oooh ooooh."

Answer: helping hand

As of 2002 the only #1 Billboard hit from Duran Duran besides "The Reflex" is "A View To A Kill" in 1984. It has been the only James Bond theme to top the chart.
6. "Why don't you ______?"

Answer: Use It

Guitarist Andy Taylor left the band in 1985. He recorded with Power Station and then tried to pursue a career solo. He gathered with bassist and keyboardist from Missing Persons; that's when MP's guitar Warren Cuccurullo went to Duran Duran to fill the spot left by Andy.
7. "Try not _____"

Answer: to bruise it

Founder bassist John Taylor left the band in 1984 with Andy and formed Power Station with Tony Thompson and Robert Palmer. John returned to Duran Duran in 1986 to record "Notorious" and stayed with the band until the lates 90's right before "Medazzaland".
8. "Buy time don't _____"

Answer: lose it

Keyboardist Nick Rhodes is the only member to be in front of Duran Duran since its foundation until today, 2002...
9. "The Reflex is an only child he's waiting by ________"

Answer: the park

A waitress from the Rum Runner, where the band begun performing in 1980, contacted her ex boy friend since Duran Duran was looking for a vocalist. Name of the ex: Simon LeBon...
10. "The reflex is in charge of finding treasure in the _____"

Answer: dark

Drumer Roger Taylor, who is not related to any of the other Taylors in the band, joined the band after Simon Coley left with Steve "Tin Tin" Duffey. Roger stayed with Duran Duran until the 1984. In 1985 took part in Arcadia and then only appeared in some of the "Notorious" singles, "Big Thing" and the cover of Lou Reed's "Perfect Day."
11. "And watching over ______ / Isn't that bizarre"

Answer: lucky clover

Sterling Campbell and Steve Ferrone are other percussionists that have integrated Duran Duran. Thanks purrrrr
12. "Every little thing the reflex does leaves you answered with a _____"

Answer: ?

? = Question Mark.
13. "I'm on a ride and I want to get off / But they won't slow down the ______"

Answer: round about

Many covers have been made of "The Reflex", including one by Kylie Minogue and the tribute from Less Than Jake. Weird Al Yankovic parodies it in his medley "Hooked on Polkas".
14. "I sold the ________ set"

Answer: Renoir and the TV

In 2001, the original 5 reunited and they are still (in 2002) making something new that must be available hopefully sometime soon...
15. "Don't want to be around when ______"

Answer: this gets out

"Oh the reflex what a game he's hiding all the cards - the reflex is in charge of finding treasure in the dark". The original 5: Simon, Nick, John, Roger and Andy...
Source: Author ariben

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us