Quiz about Duran Duran The Other Side of the Glass
Quiz about Duran Duran The Other Side of the Glass

Duran Duran: The Other Side of the Glass Quiz


This is a quiz based on Duran Duran's side-lane music, mainly B-side songs. If you have the singles from '81 to '85, this should be a walk in the park. Enjoy!

A multiple-choice quiz by wezroft. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
wezroft
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
185,482
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
909
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 220 (10/10), Guest 71 (3/10), cstreevy (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. According to the Duran Duran single, what am I faster than? Hint

Air
John Taylor's guitar fingers
Wind
Light

2. Another Duran Duran instrumental. But you need to have faith in this...What? Hint

System
Planet
Colour
Pair of underpants

3. Which Duran Duran B-side single is this the opening line "Didn't no one tell you, money is the game"? Hint

Khanada
You Will Always Be My Cambodia
Secret Oktober
Tel Aviv

4. Complete this Duran Duran line "There's an all night party in room 7609__________". Hint

So Follow Me
So Glide the Air
Late Bar
Night Bar

5. This is another slightly rare track from Duran Duran. Complete the title "Secret________" What? Hint

Zeptember
Wonderland
Garden
Oktober

6. "From miles away from nowhere, and the _____doesn't have a name". What doesn't have a name? Hint

Earth
Fire
Wind
Rain

7. The song 'Tiger Tiger' does exist.

True
False

8. What is the name of the remix to 'Wild Boys'? Hint

There is no remix!
'Forever Wild'
'Wilder Than Wild Boys'
'Wild Five'

9. Complete this song title "Eyes like an_______". Hint

Angel
Orange
Eagle
Aurora Borealis

10. What is the name of the alternate version of 'A View to a Kill'? Hint

That Fatal Kiss
Nightfall Covers Me
Mystery Opening Wide
That Fatal Dream


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. According to the Duran Duran single, what am I faster than?

Answer: Light

This is an excellent track after the equally brilliant 'Girls On Film'. There is also an extended version of 'Girls on Film' thrown in as well!
2. Another Duran Duran instrumental. But you need to have faith in this...What?

Answer: Colour

This beautifully crafted instrumental is on the other side of 'Is There Something I Should Know?', along with a slower version of 'Faith In This Colour'.
3. Which Duran Duran B-side single is this the opening line "Didn't no one tell you, money is the game"?

Answer: Khanada

Khanada is the little-known tune to me that I found amazing. The track is on the B-side to 'Careless Memories'.
4. Complete this Duran Duran line "There's an all night party in room 7609__________".

Answer: Late Bar

This rather short track is after 'Planet Earth', and is an amazing piece of work. The remix of 'Planet Earth' is also on the single.
5. This is another slightly rare track from Duran Duran. Complete the title "Secret________" What?

Answer: Oktober

This track is right in between two versions of 'Union of the Snake', the second version is a monkey mix!
6. "From miles away from nowhere, and the _____doesn't have a name". What doesn't have a name?

Answer: Wind

This song, 'Hold Back the Rain' is on the 'Save A Prayer' single and features a 12 inch remix.
7. The song 'Tiger Tiger' does exist.

Answer: True

There are two versions of this comforting piece of music. One version is on the 'New Moon On Monday' single, and the other is on the album of 'Seven and the Ragged Tiger'.
8. What is the name of the remix to 'Wild Boys'?

Answer: 'Wilder Than Wild Boys'

This is a great remix to a great track. It is basically the ordinary single with loads of the best bits from the original thrown in, to make the remix a massive 8 minutes in length!
9. Complete this song title "Eyes like an_______".

Answer: Angel

This song, 'Eyes Like an Angel' is on the single of 'My Own Way', which has about four different versions! They're all great though.
10. What is the name of the alternate version of 'A View to a Kill'?

Answer: That Fatal Kiss

This is a perfect rendering to an excellent Bond track. This features on the very collectable single of 'A View to a Kill'. It is an instrumental, but it is so relaxing and soothing remix for a sharp, motivated original.
Source: Author wezroft

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : Guest 220: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 11 2023 : cstreevy: 5/10
Jan 06 2023 : Guest 176: 3/10
Jan 02 2023 : Guest 95: 10/10
Dec 19 2022 : batman144: 10/10
Dec 16 2022 : Guest 81: 9/10
Dec 09 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us