Quiz about Duran Duran Lyrics
Quiz about Duran Duran Lyrics

Duran Duran Lyrics | 10 Question Music Multiple Choice Quiz


I'll give some lyrics and you name the song. If you're a big fan of the fab 5 like I am, then this quiz should be easy for you.

A multiple-choice quiz by lori_sue. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
lori_sue
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,157
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3784
Last 3 plays: George95 (9/10), Guest 220 (10/10), Guest 71 (1/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'I sold the renoir and the TV set....' Hint

'Rio'
'The Reflex'
'Save A Prayer'
'Union Of The Snake'

2. 'You're about as easy as a nuclear war.....' Hint

'New Religion'
'Careless Memories'
'Is There Something I Should Know'
'Big Thing'

3. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling....' Hint

'Wild Boys'
'Girls On Film'
'View To A Kill'
'My Own Way'

4. 'You make me feel alive, alive, alive......' Hint

'New Moon On Monday'
'Rio'
'Planet Earth'
'I Don't Want Your Love'

5. 'You wanted to dance, so I asked you to dance....' Hint

'Cracks In The Pavement'
'Save A Prayer'
'Girls On Film'
'Electric Barbarella'

6. 'I'm on the hunt, I'm after you....' Hint

'The Seventh Stranger'
'Skin Trade'
'Hungry Like The Wolf'
'The Reflex'

7. 'I'm talking for free....' Hint

'Wild Boys'
'Save A Prayer'
'Someone Else Not Me'
'New Religion'

8. 'Shake up the picture, the lizard mixture....' Hint

'All She Wants Is'
'New Religion'
'New Moon On Monday'
'Union Of The Snake'

9. 'Dance into the fire....' Hint

'The Reflex'
'Lonely In Your Nightmare'
'A View To A Kill'
'Secret Oktober'

10. 'I turned on the lights, the TV, and the radio....' Hint

'Planet Earth'
'Ordinary World'
'The Reflex'
'Skin Trade'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I sold the renoir and the TV set....'

Answer: 'The Reflex'

2. 'You're about as easy as a nuclear war.....'

Answer: 'Is There Something I Should Know'

Remember those ties tucked into their shirts from the video?
3. 'Lipstick cherry all over the lens as she's falling....'

Answer: 'Girls On Film'

4. 'You make me feel alive, alive, alive......'

Answer: 'Rio'

Beautiful and colorful video!
5. 'You wanted to dance, so I asked you to dance....'

Answer: 'Save A Prayer'

6. 'I'm on the hunt, I'm after you....'

Answer: 'Hungry Like The Wolf'

Voted number 11 on MTV's Top 100 Videos.
7. 'I'm talking for free....'

Answer: 'New Religion'

8. 'Shake up the picture, the lizard mixture....'

Answer: 'New Moon On Monday'

9. 'Dance into the fire....'

Answer: 'A View To A Kill'

The last recording by the original five band members.
10. 'I turned on the lights, the TV, and the radio....'

Answer: 'Ordinary World'

Source: Author lori_sue

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : George95: 9/10
Feb 02 2023 : Guest 220: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 71: 1/10
Jan 11 2023 : cstreevy: 8/10
Jan 10 2023 : lana_nl: 9/10
Jan 03 2023 : Guest 73: 9/10
Jan 02 2023 : Guest 95: 9/10
Dec 25 2022 : Guest 176: 9/10
Dec 18 2022 : batman144: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us