Quiz about Duran Duran Videos
Quiz about Duran Duran Videos

The Ultimate Duran Duran Videos Quiz | Music


Do you know their videos? Let's see if you can get it all right in this quiz.

A multiple-choice quiz by csi_mfan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
csi_mfan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
282,541
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
560
Last 3 plays: Guest 220 (6/10), Guest 71 (1/10), cstreevy (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In this video, a lady is walking in a park in a wedding dress while members of Duran Duran are singing in the park. What is this video? Hint

Come Undone
Do You Believe in Shame?
Planet Earth
Ordinary World

2. In this video, they are trying to blow up the Eiffel Tower. What is this famous video? Hint

Is There Something I Should Know
A View To A Kill
Planet Earth
Come Undone

3. This video is kinda weird to me. They are singing in a room surrounded by fish tanks and inside the fish tank is a lady trying to break free from the chains. A man is wearing a dress and putting on lipstick and an old couple are sitting together. What is this video? Hint

Someone Else Not Me
Planet Earth
Come Undone
Do You Believe In Shame

4. Nick is mourning a friend while John attends a church. Simon is singing while looking around his surroundings. What is this video? Hint

Falling Down
Rio
Hungry Like The Wolf
Do You Believe In Shame

5. Which video shows John strapped to a roof of a Mercedes Benz and Simon strapped to a spinning windmill on which he almost lost his life? Hint

Out of My Mind
Wild Boys
A View To A Kill
Falling Down

6. In this video, they were seen on a yacht; it was filmed over the crystal blue Caribbean Sea. What is this famous video? Hint

Hungry Like The Wolf
Wild Boys
Pop Trash Movie
Rio

7. This was the first video to be created entirely in Macromedia Flash animation. This video is ...? Hint

What Happens Tomorrow
Falling Down
Sunrise
Someone Else Not Me

8. This video shows a lady in her apartment while members of Duran Duran's faces were been made into death masks and been put on mannequins. Only the beginning and the end were the real members. What is this famous dance hit? Hint

The Chauffer
I Don't Want Your Love
All She Wants Is
Electric Barbarella

9. The video "I Don't Want Your Love" shows them singing in a courtroom.

True
False

10. Members of Duran Duran are seen acting as doctors wearing white suits and thick glasses with models in rehab. What is this video? Hint

Falling Down
She's Too Much
What Happens Tomorrow
Girls On Film


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In this video, a lady is walking in a park in a wedding dress while members of Duran Duran are singing in the park. What is this video?

Answer: Ordinary World

This song is one of the best from their 1993 album 'The Wedding Album'.
2. In this video, they are trying to blow up the Eiffel Tower. What is this famous video?

Answer: A View To A Kill

This song was a soundtrack for the James Bond movie 'A View To A Kill'. It was the first ever James Bond soundtrack to be at the number one spot in the U.S chart for a long period of time!
3. This video is kinda weird to me. They are singing in a room surrounded by fish tanks and inside the fish tank is a lady trying to break free from the chains. A man is wearing a dress and putting on lipstick and an old couple are sitting together. What is this video?

Answer: Come Undone

This song is also from their hit album 'The Wedding Album'.
4. Nick is mourning a friend while John attends a church. Simon is singing while looking around his surroundings. What is this video?

Answer: Do You Believe In Shame

This song was their third single off their album "Big Thing". Although it didn't made well in the charts, the song was great.
5. Which video shows John strapped to a roof of a Mercedes Benz and Simon strapped to a spinning windmill on which he almost lost his life?

Answer: Wild Boys

In the video, Simon's head got stuck in the water for two minutes and it was a near death experience for him. They also won Best British Video for this video in 1985.
6. In this video, they were seen on a yacht; it was filmed over the crystal blue Caribbean Sea. What is this famous video?

Answer: Rio

This song was the best in the 80s and is still heard today.
7. This was the first video to be created entirely in Macromedia Flash animation. This video is ...?

Answer: Someone Else Not Me

This song was from their album "Pop Trash".
8. This video shows a lady in her apartment while members of Duran Duran's faces were been made into death masks and been put on mannequins. Only the beginning and the end were the real members. What is this famous dance hit?

Answer: All She Wants Is

This song was from their hit album "Big Thing". It did very well on the charts.
9. The video "I Don't Want Your Love" shows them singing in a courtroom.

Answer: True

This was another song from their album "Big Thing".
10. Members of Duran Duran are seen acting as doctors wearing white suits and thick glasses with models in rehab. What is this video?

Answer: Falling Down

This song was from their album 'Red Carpet Massacre'. Although it didn't make it to the charts, there are some interesting songs inside. Thank you for playing my quiz!
Source: Author csi_mfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 02 2023 : Guest 220: 6/10
Jan 28 2023 : Guest 71: 1/10
Jan 11 2023 : cstreevy: 7/10
Jan 02 2023 : Guest 95: 10/10
Dec 09 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us