FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Did the Bard Write This
Quiz about Did the Bard Write This

Did the Bard Write This? Trivia Quiz


Did KISS maketh away with these songs from the Bard? I shall provide thou the Shakesperian version of a song performed by the quartet famous, KISS, thou shalt provide me the title of the composition.

A multiple-choice quiz by BungeeAZ. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
BungeeAZ
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,137
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1928
- -
Question 1 of 10
1. Ic wouldst like to twist and turn throughout this evening and maketh merriment all through the day...

Answer: (5 Words - Go for the obvious choice)
Question 2 of 10
2. Thoust hath activated my weapon of affection bringing forth propelled ammunition. Hint


Question 3 of 10
3. In each era, and each time, one is born who thoust looks up to as if by fate. Hint


Question 4 of 10
4. Prithee, the cleric is fat. Thoust should remember thine scriptures, birds of prey circle above our heads. Hint


Question 5 of 10
5. Ic hast returned to the mode of the new city island. Hint


Question 6 of 10
6. Thoust hast told me that thoust will taketh leave of me. Hint


Question 7 of 10
7. ...how farest thou... Hint


Question 8 of 10
8. Ic be the monarch of the world of the twilight. Hint


Question 9 of 10
9. Mine eyes can see throughest thou Hint


Question 10 of 10
10. Verilee, it is again time for chilled fermented drink.
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ic wouldst like to twist and turn throughout this evening and maketh merriment all through the day...

Answer: Rock and Roll All Nite

If you look at your "Dressed to Kill" song listing, "nite" is spelled like this, however, in the interest of making a good quiz, I have allowed the alternate correct spelling of night.
2. Thoust hath activated my weapon of affection bringing forth propelled ammunition.

Answer: Love Gun

"You pulled the trigger of my...love gun."
3. In each era, and each time, one is born who thoust looks up to as if by fate.

Answer: Only You

"In every age, in every time, a hero is born, as if by some grand design." This is from "(Music From) the Elder", the closest they got to the Bard, lyrically.
4. Prithee, the cleric is fat. Thoust should remember thine scriptures, birds of prey circle above our heads.

Answer: Seduction of the Innocent

"Padre looks well fed, remember what the good book said, vultures circle overhead." "Seduction of the Innocent" appears on "Carnival of Souls." This was recorded in 1995, but not released until 1997. This marks the last offical recordings with Bruce Kulick and Eric Singer.
5. Ic hast returned to the mode of the new city island.

Answer: New York Groove

"I'm back...back in the New York groove." Written by Russ Ballard, formly of the group Argent, as well as other popular bands. "Escape from the Island" was an instrumental.
6. Thoust hast told me that thoust will taketh leave of me.

Answer: I Still Love You

"You tell me that you're leaving." "I Still Love You" made its first appearance on "Creatures of the Night" in 1982. Eric Carr played both bass guitar as well as drums on this track.
7. ...how farest thou...

Answer: Love 'Em Leave 'Em

"How do you do" From "Love 'Em Leave 'Em." This is from the "Rock and Roll Over" LP.
8. Ic be the monarch of the world of the twilight.

Answer: King of the Night Time World

"I'm the King of the Night Time World." From the album "Destroyer", produced by Bob Ezrin.
9. Mine eyes can see throughest thou

Answer: X Ray Eyes

"I've got x ray eyes." From the 1979 release "Dynasty".
10. Verilee, it is again time for chilled fermented drink.

Answer: Cold Gin

"It's cold gin time again." Taken from the debut album "Kiss" from 1974. Prithee, I hope that you have enjoyed this quizzical expedition.
Source: Author BungeeAZ

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kiss Lyrics Easier
2. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
3. Kiss Albums Average
4. Kiss Song Titles And Stuff Average
5. Hottest Band In The World Average
6. Guess that KISS Song! Average
7. Ace Frehley Average
8. Kiss In Other Words Average
9. Kiss In Other Words Average
10. KISStory Average
11. Kiss Lyrics For Diehards Average
12. Kiss Album Quiz Average

2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us