FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Know Your Lyrics
Quiz about Do You Know Your Lyrics

Do You Know Your Lyrics? Trivia Quiz


Match the lyrics with the artist. Some of these are from recent releases, some not... enjoy!

A multiple-choice quiz by meg_star. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
meg_star
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,580
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6583
Last 3 plays: Guest 104 (1/10), Guest 59 (1/10), Guest 207 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Cut my life into pieces; this is my last resort Hint


Question 2 of 10
2. Hey, Dirty, baby I got your money Hint


Question 3 of 10
3. Gettin jiggy wit it... Hint


Question 4 of 10
4. I am whatever you say I am Hint


Question 5 of 10
5. ... January February, March April May I see you crying, but girl I can't stay Hint


Question 6 of 10
6. Hey, what are you looking at, she was a happy girl when she left me Hint


Question 7 of 10
7. As we go on, we remember, all the times we, had together Hint


Question 8 of 10
8. This is the story of a girl, who cried a river and drowned the whole world Hint


Question 9 of 10
9. Then I saw her face, now I'm a believer Without a trace of doubt in my mind Hint


Question 10 of 10
10. I am your angel, I give you everything True for you... tralalalala Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 1/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 1/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 8/10
Jan 10 2024 : sg81: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Cut my life into {pieces;} this is my last resort

Answer: Papa Roach

2. Hey, Dirty, baby I got your money

Answer: Old Dirty Bastard

3. Gettin jiggy wit it...

Answer: Will Smith

4. I am whatever you say I am

Answer: Eminem

5. ... January February, March April May I see you crying, but girl I can't stay

Answer: Wyclef Jean

6. Hey, what are you looking at, she was a happy girl when she left me

Answer: Stone Temple Pilots

7. As we go on, we remember, all the times we, had together

Answer: Vitamin C

8. This is the story of a girl, who cried a river and drowned the whole world

Answer: Nine Days

9. Then I saw her face, now I'm a believer Without a trace of doubt in my mind

Answer: The Monkees

10. I am your angel, I give you everything True for you... tralalalala

Answer: Yoko Ono

Source: Author meg_star

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us