FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guess the Singers
Quiz about Guess the Singers

Guess the Singers Trivia Quiz


It is very important you read this! If not, you might get a lot of these questions wrong! This is what you do: I give you a sentence or two of a song and you guess who sang the song, okay? And don't worry, they're all multiple choice, Enjoy!

A multiple-choice quiz by LotsofHomework. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,704
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
7159
Last 3 plays: Guest 172 (9/15), Guest 104 (5/15), babyduke19 (13/15).
- -
Question 1 of 15
1. 'Then I saw her face, now I'm a believer'? Hint


Question 2 of 15
2. 'If I go crazy then will you still call me superman but if I'm alive and well will you be there holding my hand'? Hint


Question 3 of 15
3. 'Follow me every thing is alright, I'll be the one to tuck you in at night'? Hint


Question 4 of 15
4. 'All the things that I use to say, all the words that got in the way, all the things that I use to know have gone out the window'? Hint


Question 5 of 15
5. 'Her Boyfriend, he don't know, anything about her, he's too stoned nintendo I wish I could make her see'? Hint


Question 6 of 15
6. 'Tell me did you fall for a shooting star, one without a permanent scar, and did you miss me while you were looking for yourself out there'? Hint


Question 7 of 15
7. 'Late night, come home work sux, I know, she left me roses by the stairs'? Hint


Question 8 of 15
8. 'Well the years start coming and they don't stop coming, fed to the rules and I hit the ground running'? Hint


Question 9 of 15
9. 'Here's to the night we felt alive. Here's to the tears you knew you'd cry. Here's to goodbye tomorrow's gonna come to soon'? Hint


Question 10 of 15
10. 'Muggin on your sister, smart as Bobby Fischer, Still I couldn't get arrested, Tho I got more hooks than Madonna got her looks, Just like that ACDC Song: 'Come on baby shake me all night long'? Hint


Question 11 of 15
11. 'My heart is like an open highway, like Frankie said 'I did it my way,' I just want to live while I'm alive'? Hint


Question 12 of 15
12. 'Girl, you're my angel, you're my darling angel. Closer than my peeps you are to me, Baby. Shorty, you're my angel, you're my darling angel Girl, you're my friend when I'm in need, Lady'? Hint


Question 13 of 15
13. 'It's funny how life turns out, The odds of faith in the face of doubt'? Hint


Question 14 of 15
14. 'But it'll still be two days till I say I'm sorry?' Hint


Question 15 of 15
15. 'I feel so peculiar I don't know what to say'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 172: 9/15
May 10 2024 : Guest 104: 5/15
May 05 2024 : babyduke19: 13/15
Apr 07 2024 : krajack99: 15/15
Mar 28 2024 : Guest 137: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Then I saw her face, now I'm a believer'?

Answer: Smash Mouth

Song: 'I'm a Believer.' Neil Diamond wrote the song. The Monkees also sang the song too.
2. 'If I go crazy then will you still call me superman but if I'm alive and well will you be there holding my hand'?

Answer: 3 Doors Down

Song: 'Kryptonite.'
3. 'Follow me every thing is alright, I'll be the one to tuck you in at night'?

Answer: Uncle Kracker

Song: 'Follow Me.'
4. 'All the things that I use to say, all the words that got in the way, all the things that I use to know have gone out the window'?

Answer: Sugar Ray

Song: 'When It's Over.'
5. 'Her Boyfriend, he don't know, anything about her, he's too stoned nintendo I wish I could make her see'?

Answer: American Hi Fi

Song: 'Flavor of the Week.'
6. 'Tell me did you fall for a shooting star, one without a permanent scar, and did you miss me while you were looking for yourself out there'?

Answer: Train

Song: 'Drops of Jupiter.'
7. 'Late night, come home work sux, I know, she left me roses by the stairs'?

Answer: Blink182

Song: 'All the Small Things.'
8. 'Well the years start coming and they don't stop coming, fed to the rules and I hit the ground running'?

Answer: Smash Mouth

Song: 'All Star.'
9. 'Here's to the night we felt alive. Here's to the tears you knew you'd cry. Here's to goodbye tomorrow's gonna come to soon'?

Answer: Eve6

Song: 'Here's to the Night.'
10. 'Muggin on your sister, smart as Bobby Fischer, Still I couldn't get arrested, Tho I got more hooks than Madonna got her looks, Just like that ACDC Song: 'Come on baby shake me all night long'?

Answer: Better Than Ezra

Song: 'Extra Ordinary.'
11. 'My heart is like an open highway, like Frankie said 'I did it my way,' I just want to live while I'm alive'?

Answer: Bon Jovi

Song: 'It's My Life.'
12. 'Girl, you're my angel, you're my darling angel. Closer than my peeps you are to me, Baby. Shorty, you're my angel, you're my darling angel Girl, you're my friend when I'm in need, Lady'?

Answer: Shaggy

Song: 'Angel.'
13. 'It's funny how life turns out, The odds of faith in the face of doubt'?

Answer: The Josh Joplin Group

Song: 'Camera One.'
14. 'But it'll still be two days till I say I'm sorry?'

Answer: Barenaked Ladies

Song: 'One week.'
15. 'I feel so peculiar I don't know what to say'?

Answer: Sugarbomb

Song: 'Hello.'
Source: Author LotsofHomework

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us