FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That Old Song
Quiz about Name That Old Song

Name That Old Song Trivia Quiz


I will provide some lyrics from several old songs and you name the song. Good luck!

A multiple-choice quiz by DillPickle. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
DillPickle
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,822
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4998
Last 3 plays: Guest 104 (1/10), Bathurst (6/10), Guest 59 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Life is what happens to you while you're busy making other plans'. Hint


Question 2 of 10
2. 'We take all kinds of pills to give us all kinds of thrills but the thrill we've never known...' Hint


Question 3 of 10
3. 'I want you, I need you, but there ain't no way I'm ever gonna love you.' Hint


Question 4 of 10
4. 'Goodbye to you my trusted friend. We've known each other since we were nine or ten. Together we've climbed hills and trees.' Hint


Question 5 of 10
5. 'Long ago, and oh so far away, I fell in love with you before the second show.' Hint


Question 6 of 10
6. 'We were three little girls from school. One was pretty, one was smart, and one was a borderline fool.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Third boxcar, midnight train. Destination Bangor, Maine.' Hint


Question 8 of 10
8. 'I'd trade all of my tomorrows for one single yesterday, to be holding Bobby's body next to mine. Freedom's just another word for nothing left to lose.'

Answer: (Four Words no quotation marks, no ampersand)
Question 9 of 10
9. 'Just yesterday morning, they let me know you were gone.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Your time has come to shine. All your dreams are on their way. See how they shine.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Guest 104: 1/10
Feb 18 2024 : Bathurst: 6/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 6/10
Feb 14 2024 : Guest 208: 7/10
Feb 05 2024 : Guest 172: 9/10
Feb 05 2024 : Guest 207: 10/10
Feb 02 2024 : Guest 174: 9/10
Feb 01 2024 : Guest 97: 5/10
Feb 01 2024 : Guest 72: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Life is what happens to you while you're busy making other plans'.

Answer: 'Beautiful Boy'

This song was written and recorded by John Lennon.
2. 'We take all kinds of pills to give us all kinds of thrills but the thrill we've never known...'

Answer: 'The Cover of the Rolling Stone'

This is one of my favorites from Dr. Hook.
3. 'I want you, I need you, but there ain't no way I'm ever gonna love you.'

Answer: Two Out Of Three Ain't Bad

My favorite song by Meatloaf.
4. 'Goodbye to you my trusted friend. We've known each other since we were nine or ten. Together we've climbed hills and trees.'

Answer: 'Seasons In The Sun'

A sad, sad song by Terry Jacks.
5. 'Long ago, and oh so far away, I fell in love with you before the second show.'

Answer: 'Superstar'

This is a haunting love song from the Carpenters.
6. 'We were three little girls from school. One was pretty, one was smart, and one was a borderline fool.'

Answer: '80's Ladies'

A sentimental ballad from K.T. Oslin.
7. 'Third boxcar, midnight train. Destination Bangor, Maine.'

Answer: 'King Of The Road'

An old, old one by Roger Miller.
8. 'I'd trade all of my tomorrows for one single yesterday, to be holding Bobby's body next to mine. Freedom's just another word for nothing left to lose.'

Answer: Me and Bobby McGee

This is a wonderful song, written by Kris Kristofferson, and made a hit by one of my favorites, Janis Joplin.
9. 'Just yesterday morning, they let me know you were gone.'

Answer: 'Fire and Rain'

Another favorite by James Taylor.
10. 'Your time has come to shine. All your dreams are on their way. See how they shine.'

Answer: 'Bridge Over Troubled Water'

A lovely song by Simon and Garfunkel.
Source: Author DillPickle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us