Quiz about Mixed Lyrics
Quiz about Mixed Lyrics

Mixed Lyrics Quiz for Experts | Lyrics Mixture


Here are some pretty big hits, most from different eras, a lot from the 80s.

A multiple-choice quiz by skin_artist888. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,594
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1133
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. From which song would you find the following lyrics: "There's one more kid that will never go to school, never get to fall in love, never get to be cool"? Hint

Hurricane
Rockin' in the Free World
Ride the Wind
These Days

2. In which Alice Cooper song would you find these lyrics: "Burnin' deep inside my veins it's __________. I don't wanna break these chains."? Hint

Venom
Poison
Fire
Hurting

3. In what 80s hairband song would you find this: "I'm out of love, out of love. I've got a _____________"? Hint

Photograph
Memory
Tradition
Crush

4. What famous Metallica song includes these words: "Say your prayers, little one, don't forget my son, to include everyone"? Hint

Slither
Enter Sandman
Hair of the Dog
Look What the Cat Dragged In

5. This song was done by Papa Roach. What's the song? "I'm not listening, not anymore, the more I learn, the more I __________." Hint

hate
ignore
scream
run

6. What's the name of the song?
"So you think I got an evil mind, well I'll tell you honey, I don't know why."
Hint

Rocket
Cum On Feel the Noize
Runnin With the Devil
Slow Ride

7. Complete the lines of this famous song by Judas Priest?
"Breakin the ______. Breakin the _______."
Hint

law
bars
glass
vase

8. What famous song of the south includes these words?
"Well I hope Neil Young will remember, a Southern man don't need him around anyhow."
Hint

Up Around the Bend
I've Been Lonely Too Long
Proud Mary
Sweet Home Alabama

9. This is a very well known 80s song. Which song/band is it?
"Well it's all the same, only the names will change
Everyday it seems we're wasting away.
Another place where the faces are stone cold
You drive all night just to get back home."
Hint

"Shout it out Loud" - KISS
"I'll Wait " - Van Halen
"Call me" - Blondie
"Wanted Dead or Alive"- Bon Jovi

10. Fill in the blank to this Bon Jovi hit.
"I wake up in the morning and I raise my weary head
I got a(n) ________ for a pillow, and the earth was last night's bed."
Hint

old coat
sweatshirt
blanket
towel


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From which song would you find the following lyrics: "There's one more kid that will never go to school, never get to fall in love, never get to be cool"?

Answer: Rockin' in the Free World

Released in 1989, on Neil Young's "Freedom" album.
2. In which Alice Cooper song would you find these lyrics: "Burnin' deep inside my veins it's __________. I don't wanna break these chains."?

Answer: Poison

"Poison" by Alice Cooper.
3. In what 80s hairband song would you find this: "I'm out of love, out of love. I've got a _____________"?

Answer: Photograph

The album "Pyromania", which included "Photograph" was released by Def Leppard in 1987.
4. What famous Metallica song includes these words: "Say your prayers, little one, don't forget my son, to include everyone"?

Answer: Enter Sandman

"Enter Sandman" was released on Metallica's highly ranking "Black Album".
5. This song was done by Papa Roach. What's the song? "I'm not listening, not anymore, the more I learn, the more I __________."

Answer: ignore

"Not Listening" is on Papa Roach's album "Getting Away With Murder".
6. What's the name of the song? "So you think I got an evil mind, well I'll tell you honey, I don't know why."

Answer: Cum On Feel the Noize

Quiet Riot was not the original band with the hit "Cum on Feel the Noize". The song was done first by Slade in 1973. Quiet Riot then released the cover in 1988.
7. Complete the lines of this famous song by Judas Priest? "Breakin the ______. Breakin the _______."

Answer: law

"Breakin the Law" was released along with their big hit "You've Got Another Thing Coming" in 1983.
8. What famous song of the south includes these words? "Well I hope Neil Young will remember, a Southern man don't need him around anyhow."

Answer: Sweet Home Alabama

"Sweet Home Alabama" is by Lynyrd Skynyrd. Jimmy Van Zant and Neil Young did not get along, so it was written into the band's hit.
9. This is a very well known 80s song. Which song/band is it? "Well it's all the same, only the names will change Everyday it seems we're wasting away. Another place where the faces are stone cold You drive all night just to get back home."

Answer: "Wanted Dead or Alive"- Bon Jovi

"Dead or Alive" was released on Bon Jovi's "Crossroad" album in 1994, but originally appeared on the "Slippery When Wet" release in the 1980s.
10. Fill in the blank to this Bon Jovi hit. "I wake up in the morning and I raise my weary head I got a(n) ________ for a pillow, and the earth was last night's bed."

Answer: old coat

The song is "Blaze of Glory". The song was featured in the "Young Guns" movie starring Emilio Estevez.
Source: Author skin_artist888

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 24: 6/10
Jan 14 2023 : sw11: 10/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us