Quiz about Song Lyrics
Quiz about Song Lyrics

Song Lyrics Trivia Quiz


I'll give you some lyrics, you'll tell me what song the lyrics are from.

A multiple-choice quiz by lovejoy232. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Author
lovejoy232
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
172,988
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2113
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Street's like a jungle, so call the police. Following the herd to be free." Hint

All Star
So Yesterday
Hey Ya
Girls and Boys

2. "Somebody once told me the world is gonna roll me. I ain't the sharpest tool in the shed." Hint

All Star
Marion Librarian
Why Not
Beetlebum

3. "You can bicker, you can talk, you can bicker, you can talk. Bicker, bicker, bicker, talk talk, talk." Hint

Rock Island
Get the Party Started
All Star
Why Not

4. "Then I turned on the TV. And that's about the time she walked away from me." Hint

Lida Rose
All Star
What's My Age Again?
Rock Island

5. "Seeing the way you're acting like someone else gets me frustrated. You crawl, then you fall." Hint

Complicated
Why Not
Beetlebum
Crazy In Love

6. "You touch got me looking so crazy right now. Your kiss can only save me right now." Hint

All Star
Crazy In Love
So Yesterday
Jenny From the Block

7. "Take a crazy chance. Do a crazy dance." Hint

So Yesterday
The Big Rock Candy Mountain
Hey Ya
Why Not

8. "Oh the buzzing of the bees in the bubblegum trees and the soda water fountain. The lemonade springs where the bluebird sings." Hint

Jailhouse Rock
So Yesterday
All Star
The Big Rock Candy Mountain

9. "I don't wanna be a fool for you. Just another player in your game for two." Hint

Pop
Coffee and TV
One Way or Another
Bye Bye Bye

10. "Work sucks. I know." Hint

What's My Age Again
All the Small Things
Barbie Girl
Beetlebum


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Street's like a jungle, so call the police. Following the herd to be free."

Answer: Girls and Boys

Blur sings this song. It is on the album "The Best of Blur".
2. "Somebody once told me the world is gonna roll me. I ain't the sharpest tool in the shed."

Answer: All Star

Smash Mouth sings this song. It is on the "NOW 3" album.
3. "You can bicker, you can talk, you can bicker, you can talk. Bicker, bicker, bicker, talk talk, talk."

Answer: Rock Island

This song is from the show "The Music Man". It's the first song in the show.
4. "Then I turned on the TV. And that's about the time she walked away from me."

Answer: What's My Age Again?

Blink-182 sings this song. It is on the "NOW 3" album.
5. "Seeing the way you're acting like someone else gets me frustrated. You crawl, then you fall."

Answer: Complicated

Avril Lavigne sings this song. It is on her album called "Let Go".
6. "You touch got me looking so crazy right now. Your kiss can only save me right now."

Answer: Crazy In Love

Beyonce sings this song. It features Jay-Z. It is on her album "Dangerously In Love".
7. "Take a crazy chance. Do a crazy dance."

Answer: Why Not

Hilary Duff sings this song. It is on the "Kid Pick Hit Mix" album.
8. "Oh the buzzing of the bees in the bubblegum trees and the soda water fountain. The lemonade springs where the bluebird sings."

Answer: The Big Rock Candy Mountain

Tom Chapin sings this song. It is on his album "Great Big Fun".
9. "I don't wanna be a fool for you. Just another player in your game for two."

Answer: Bye Bye Bye

'NSync sings this song. It is on the "NOW 6" album.
10. "Work sucks. I know."

Answer: All the Small Things

Blink-182 sings this song. It is on the "NOW 4" album.
Source: Author lovejoy232

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us