FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Trolling in the Deep
Quiz about Trolling in the Deep

Trolling in the Deep Trivia Quiz


A little quiz about what you thought you heard versus what was really said. I will give you both versions of the lyrics, you tell me the name of the artist.

A multiple-choice quiz by monstermoose. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
monstermoose
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
351,889
Updated
Mar 12 24
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
694
- -
Question 1 of 10
1. What you thought you heard, "Shotgun Oprah, lock and load".
What was really said, "Shotgun, opera, lock and load".
What artist was this?
Hint


Question 2 of 10
2. What you thought you heard, "It's not fair to deny me of the cross-eyed bear that you gave to me."
What was really said, "It's not fair to deny me of the cross I bear that you gave to me."
What artist was this?
Hint


Question 3 of 10
3. What you thought you heard, "All you did was wet my bed"
What was really said, "All you did was wreck my bed"
What artist was this?
Hint


Question 4 of 10
4. What you thought you heard, "You've been outright offensive for so long now."
What was really said, "You've been out riding fences for so long now."
What artist was this?
Hint


Question 5 of 10
5. What you thought you heard, "Just you and me and the goats in the bathroom."
What was really said, "You and me and the coats in the back room"
What artist was this?
Hint


Question 6 of 10
6. What you thought you heard, "Throw my head on a plate for ya."
What was really said, "Throw my hand on a blade for ya."
What artist was this?
Hint


Question 7 of 10
7. What you thought you heard, "Van Halen is overrated"
What was really said, "And Heaven is overrated"
What artist was this?
Hint


Question 8 of 10
8. What you thought you heard, "See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen"
What was really said, "See that girl, watch that scene, diggin' the dancing queen"
What artist was this?
Hint


Question 9 of 10
9. What you thought you heard, "Need to crawl away"
What was really said, "Meet you all the way"
What artist was this?
Hint


Question 10 of 10
10. What you thought you heard, "Here we are now, in containers"
What was really said, "Here we are now, entertain us"
What artist was this?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What you thought you heard, "Shotgun Oprah, lock and load". What was really said, "Shotgun, opera, lock and load". What artist was this?

Answer: Linkin Park

These lyrics come from the song "Bleed it Out" by Linkin Park. The song is from their album "Minutes to Midnight" and is featured in the game "Guitar Hero: Warriors of Rock".
2. What you thought you heard, "It's not fair to deny me of the cross-eyed bear that you gave to me." What was really said, "It's not fair to deny me of the cross I bear that you gave to me." What artist was this?

Answer: Alanis Morissette

These lyrics come from the song "You Oughta Know" by Alanis Morisette. It is from her third album "Jagged Little Pill". The lyrics of this song have sparked many debates as to whether or not they are about a failed relationship Morisette had with TV actor Dave Coulier.
3. What you thought you heard, "All you did was wet my bed" What was really said, "All you did was wreck my bed" What artist was this?

Answer: Rod Stewart

These lyrics come from the song "Maggie May" by Rod Stewart. The song was on his 1971 album "Every Picture Tells A Story". "Maggie May" was originally the B-side for another song. However, it became more popular than the A-side. It was then switched to the A-side song, but the single was released with "Maggie May" being both the A-side and the B-side.
4. What you thought you heard, "You've been outright offensive for so long now." What was really said, "You've been out riding fences for so long now." What artist was this?

Answer: Eagles

These lyrics are from the Eagles' song "Desperado". The song was off of their 1973 album of the same name and has been featured on several compilation albums.
5. What you thought you heard, "Just you and me and the goats in the bathroom." What was really said, "You and me and the coats in the back room" What artist was this?

Answer: The Wanted

These lyrics are from the song "Lightning" by the band The Wanted. "Lightning" is from their second album "Battleground".
6. What you thought you heard, "Throw my head on a plate for ya." What was really said, "Throw my hand on a blade for ya." What artist was this?

Answer: Bruno Mars

Bruno Mars' "Grenade" is the song these lyrics are from. It comes from the album "Doo-Wops & Hooligans".
7. What you thought you heard, "Van Halen is overrated" What was really said, "And Heaven is overrated" What artist was this?

Answer: Train

From the album of the same name, "Drops of Jupiter" by Train provide the lyrics for this question. The song "Drops of Jupiter" won a Grammy for Best Rock Song in 2001.
8. What you thought you heard, "See that girl, watch her scream, kicking the dancing queen" What was really said, "See that girl, watch that scene, diggin' the dancing queen" What artist was this?

Answer: ABBA

From ABBA's 1976 album "Arrival", these are the lyrics to "Dancing Queen". The song was re-released in 1992 to help promote the "ABBA Gold: Greatest Hits" album and was also featured in the film and Broadway versions of "Mama Mia".
9. What you thought you heard, "Need to crawl away" What was really said, "Meet you all the way" What artist was this?

Answer: Toto

Nominated for Song of the Year in 1983, these are the lyrics from "Rosanna" by Toto. It came off of their album "Toto IV". It was widely accepted that the song was written for Rosanna Arquette, who was dating Toto's keyboard player at the time.
10. What you thought you heard, "Here we are now, in containers" What was really said, "Here we are now, entertain us" What artist was this?

Answer: Nirvana

Dubbed an "anthem for apathetic kids", these lyrics are from Nirvana's "Smells Like Teen Spirit". This was Nirvana's biggest hit, and the video for the song won two MTV Video Music Awards in 1992.
Source: Author monstermoose

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us