FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who sang this lyric
Quiz about Who sang this lyric

Who sang this lyric? Trivia Quiz


Can you guess who sang these lyrics? Let's hope you like the radio!

A multiple-choice quiz by Canfalmien. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
Canfalmien
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
101,971
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3112
Last 3 plays: Guest 104 (4/10), Guest 59 (6/10), Guest 207 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sings: "Lose yourself in the music, the moment, you own it!"? Hint


Question 2 of 10
2. "I'm like a bird! I wanna fly away!"
Hint


Question 3 of 10
3. "Late at night I talk to you! You will know the difference when I touch you." Hint


Question 4 of 10
4. "Gonna get a lil more dirrty! It's about time for my arrival!" Hint


Question 5 of 10
5. "Some people search forever, for that one special kiss!" Hint


Question 6 of 10
6. "We are in love, haven't you heard? How we rock each other's world!!!" Hint


Question 7 of 10
7. "In our family portrait we look pretty happy, we look pretty normal, let's go back to then!" Hint


Question 8 of 10
8. "Whata I'm to do with my life? How am I supposed to know what's right?" Hint


Question 9 of 10
9. "Checkin your reflection and tellin your best friend, Hey girl! I think my butt gettin big!" Hint


Question 10 of 10
10. "People told me, love would all save us. But how can that be? Look what love gave us." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Guest 104: 4/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 6/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 6/10
Jan 10 2024 : sg81: 9/10
Jan 10 2024 : Guest 50: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings: "Lose yourself in the music, the moment, you own it!"?

Answer: Eminem

A lyric from Eminem's song, "Lose Yourself", from his movie "8 Mile".
2. "I'm like a bird! I wanna fly away!"

Answer: Nelly Furtado

Nelly Furtado's song "I'm Like a Bird!" This video is pretty darn weird!
3. "Late at night I talk to you! You will know the difference when I touch you."

Answer: Justin Timberlake

From Justin's solo album, "Justified". The song is called "Like I Love You". Awesome video!
4. "Gonna get a lil more dirrty! It's about time for my arrival!"

Answer: Christina Aguilera

From her song "Dirrty". This video is very disturbing, but I love the song! It's a great dance hit!
5. "Some people search forever, for that one special kiss!"

Answer: Kelly Clarkson

From her song "A moment like this". She was the winner of the TV show "American Idol", and she soon will star in a movie with Justin Guarini(the runner-up).
6. "We are in love, haven't you heard? How we rock each other's world!!!"

Answer: Avril Lavigne

From her rockin song "Sk8tr Boi". Avril is making the word Girlpower 100 times stronger. Her CD is a must have!
7. "In our family portrait we look pretty happy, we look pretty normal, let's go back to then!"

Answer: Pink

From her song "Family Portrait", a very sad song about her messed-up family. The video is sad, too! But Pink's a tough cookie!
8. "Whata I'm to do with my life? How am I supposed to know what's right?"

Answer: Britney Spears

From her song "Overprotected", an awesome dance song and very empowering for someone with overprotective parents.
9. "Checkin your reflection and tellin your best friend, Hey girl! I think my butt gettin big!"

Answer: Nelly

From his song "Hot in Herre!" Hot video and great beat! This song is one of Nelly's best!
10. "People told me, love would all save us. But how can that be? Look what love gave us."

Answer: Chad Kroger

From his song "Hero", the theme from the "Spiderman" movie starring Kirsten Dunst!
Source: Author Canfalmien

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us