FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Division II College Nicknames 1
Quiz about Division II College Nicknames 1

Division II College Nicknames [1] Quiz


This will test you on some Division II college nicknames. Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by jj137. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
jj137
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
268,639
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
464
- -
Question 1 of 10
1. San Francisco State University uses what nickname? Hint


Question 2 of 10
2. Philadelphia University male athletes go by what nickname? Hint


Question 3 of 10
3. Virginia State University has what nickname as theirs? Hint


Question 4 of 10
4. Tusculum College, located in Tusculum, Tennessee, goes by what nickname? Hint


Question 5 of 10
5. Western New Mexico University has what nickname? Hint


Question 6 of 10
6. Bryant University, located in Smithfield, Rhode Island, uses what as their nickname? Hint


Question 7 of 10
7. University of South Dakota goes by what nickname? Hint


Question 8 of 10
8. Oklahoma Panhandle State University has what nickname? Hint


Question 9 of 10
9. University of Indianapolis uses what nickname? Hint


Question 10 of 10
10. Chaminade University of Honolulu goes by what nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. San Francisco State University uses what nickname?

Answer: Gators

San Francisco State, located in San Francisco, California, was established in 1899. Their colors are purple and gold. Their motto is "Experientia Docet", which in English means, "Experience Teaches".
2. Philadelphia University male athletes go by what nickname?

Answer: Rams

Philadelphia University, a private institution located in Philadelphia, Pennsylvania, was established in 1884. Their colors are maroon and silver. Female athletes are known as "Lady Rams".
3. Virginia State University has what nickname as theirs?

Answer: Trojans

Virginia State was established in 1882. They are located in Ettrick, Virginia. Their colors are blue and orange.
4. Tusculum College, located in Tusculum, Tennessee, goes by what nickname?

Answer: Pioneers

Their nickname is fitting because they are the oldest college in Tennessee. They are a private institution and were established in 1794. Their colors are orange and black. Their motto is "Sit Lux", which in English means, "Let there be light".
5. Western New Mexico University has what nickname?

Answer: Mustangs

Western New Mexico, located in Silver City, New Mexico, was established in 1893. Their colors are purple and Vegas gold.
6. Bryant University, located in Smithfield, Rhode Island, uses what as their nickname?

Answer: Bulldogs

Bryant is a private institution that was established in 1863. Their colors are black, gold, and white. Their motto is "Character of Success". Before 2004 it was known as "Bryant College" when they changed their name to "Bryant University".
7. University of South Dakota goes by what nickname?

Answer: Coyotes

University of South Dakota, located in Vermilion, South Dakota, was established in 1862. Their colors are red and white. Their motto is "Veritas", which in English means "Truth".
8. Oklahoma Panhandle State University has what nickname?

Answer: Aggies

Oklahoma Panhandle State is a public institution that was established in 1909. They are located in Goodwell, Oklahoma. Their colors are royal blue, scarlet red, and white.
9. University of Indianapolis uses what nickname?

Answer: Greyhounds

University of Indianapolis was established in 1902. Their colors are cardinal and gray. They are located in Indianapolis, Indiana. Their motto is "Education for Service".
10. Chaminade University of Honolulu goes by what nickname?

Answer: Silverswords

Chaminade is located in Honolulu, Hawaii. They were established in 1955. Their colors are royal blue, white, and silver.
Source: Author jj137

This quiz was reviewed by FunTrivia editor uglybird before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us