FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tennessee Volunteers 1998
Quiz about Tennessee Volunteers 1998

Tennessee Volunteers 1998 Trivia Quiz


This is a quiz for all of you die hard Big Orange Fans! It is my way of giving back to the people that make the other fun quizzes. It is a fairly easy quiz as long as you are a fan of 'The Best Team Of All Time' ... so enjoy.

A multiple-choice quiz by david-the-vol. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Tennessee Volunteers

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,427
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1877
Last 3 plays: Guest 174 (7/10), Guest 174 (7/10), Guest 174 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who did the Vols play as a season opener in their 1998 season? Hint


Question 2 of 10
2. Against the Gators, the game was tied at the end of regulation. What happened to the Gators 1st overtime field goal? Hint


Question 3 of 10
3. In a game vs. South Carolina, Tee Martin set the school, conference, and NCAA record for most consecutive completions. Peyton Manning had the previous school record with how many in a row? Hint


Question 4 of 10
4. What kind of injury took out running back Jamal Lewis? Hint


Question 5 of 10
5. In the low scoring game against Auburn, which player scooped up the fumble to run it the other way for 91 yards and a TD? Hint


Question 6 of 10
6. At home against Alabama, Peerless Price ran a kickoff return for a TD. How many yards was it? Hint


Question 7 of 10
7. At the end of the season against Vanderbilt, what was the final score? Hint


Question 8 of 10
8. What number did Al Wilson wear? Hint


Question 9 of 10
9. In the national Championship game against Florida State, who returned an interception for a TD? Hint


Question 10 of 10
10. After the championship game, which player was taunting the Seminoles with a tomahawk of his own? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 29 2024 : Guest 174: 7/10
Mar 24 2024 : Guest 174: 7/10
Mar 05 2024 : Guest 174: 5/10
Feb 26 2024 : Guest 216: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did the Vols play as a season opener in their 1998 season?

Answer: Syracuse

The Vols went to Syracuse in a battle with the Orangemen, but snuck to victory 34 to 33 with a last second Jeff Hall field goal.
2. Against the Gators, the game was tied at the end of regulation. What happened to the Gators 1st overtime field goal?

Answer: missed wide

The vols won the game. Peyton Manning never got a victory over Florida, but Tee Martin pulled it off in his first year.
3. In a game vs. South Carolina, Tee Martin set the school, conference, and NCAA record for most consecutive completions. Peyton Manning had the previous school record with how many in a row?

Answer: 12

It was a spooky performance for Tee, especially since it was on Halloween. Martin threw 23.
4. What kind of injury took out running back Jamal Lewis?

Answer: Torn ACL

Travis Henry would replace Jamal, and go on to set the school career rushing yards record.
5. In the low scoring game against Auburn, which player scooped up the fumble to run it the other way for 91 yards and a TD?

Answer: Shaun Ellis

This was the first touchdown for Shaun Ellis in his career.
6. At home against Alabama, Peerless Price ran a kickoff return for a TD. How many yards was it?

Answer: 100

This tied the school record for longest kick return in its history
7. At the end of the season against Vanderbilt, what was the final score?

Answer: 41-0

It was the only shutout of the season for the Vols.
8. What number did Al Wilson wear?

Answer: 27

Al Wilson was a cornerback for the Philadelphia Eagles for nine seasons
9. In the national Championship game against Florida State, who returned an interception for a TD?

Answer: Dwayne Goodrich

It was a huge interception. Tennessee may not have won the game without it.
10. After the championship game, which player was taunting the Seminoles with a tomahawk of his own?

Answer: Peerless Price

Peerless was a senior that year, he had to make it worth the while.
Source: Author david-the-vol

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us