FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tennessee Volunteers Football
Quiz about Tennessee Volunteers Football

Tennessee Volunteers Football Trivia Quiz


This quiz is about those Big Orange Vols! Good Luck!

A multiple-choice quiz by mango919. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Tennessee Volunteers

Author
mango919
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
187,417
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1329
Last 3 plays: Guest 172 (8/10), Guest 199 (6/10), Guest 174 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. In 2003, who was the starting QB? Hint


Question 2 of 10
2. Which player switched from QB to WR in 2003? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the head coach of the Vols in 2003? Hint


Question 4 of 10
4. Which Bowl game did Tennessee play in during their 2003-04 season, and who did they play? Hint


Question 5 of 10
5. In the 2003-04 season, the Vols beat Vanderbilt in the Senior`s final game at home. What was the final score of that game? Hint


Question 6 of 10
6. A 2003 transfer Rick Clausen, transferred to Tennessee from LSU?


Question 7 of 10
7. Which of these was not a Volunteer halfback in the 2003-04 season? Hint


Question 8 of 10
8. What number did Dustin Colquitt wear in the 2003-04 season? Hint


Question 9 of 10
9. Which former Tennessee QB`s brother was part of a trade in the 2004 NFL Draft? Hint


Question 10 of 10
10. Which former Tennessee player played for the Cincinnati Bengals? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 04 2024 : Guest 172: 8/10
Apr 10 2024 : Guest 199: 6/10
Mar 29 2024 : Guest 174: 7/10
Mar 28 2024 : Guest 107: 6/10
Mar 24 2024 : Guest 174: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2003, who was the starting QB?

Answer: Casey Clausen

The Vols finished with a 10-3 record, and Clausen did not get drafted in the 2004 NFL Draft.
2. Which player switched from QB to WR in 2003?

Answer: James Banks

Banks was suspended the first three games of 2004 for violating school rules and their drug policy.
3. Who was the head coach of the Vols in 2003?

Answer: Phil Fulmer

Randy Sanders was the offensive coordinator for the Vols, Bobby Bowden was the head coach of the Seminoles, and Steve Spurrier had coached the Gators and Redskins.
4. Which Bowl game did Tennessee play in during their 2003-04 season, and who did they play?

Answer: Peach Bowl, Clemson

Tennessee ended up losing to Clemson in the Peach Bowl and ended their season with their third loss.
5. In the 2003-04 season, the Vols beat Vanderbilt in the Senior`s final game at home. What was the final score of that game?

Answer: 48-0

The Vols won and brought their winning streak against Vandy to 22 straight games.
6. A 2003 transfer Rick Clausen, transferred to Tennessee from LSU?

Answer: true

Rick is former QB Casey Clausen`s little brother. Rick also played QB.
7. Which of these was not a Volunteer halfback in the 2003-04 season?

Answer: Michael Munoz

Michael Munoz played left tackle for the Vols, and his Dad Anthony, went on to play in the NFL.
8. What number did Dustin Colquitt wear in the 2003-04 season?

Answer: 47

Dustin was one of the best punters in the land in 2003, and was runner-up in the Ray Guy Award which is awarded to the best punter.
9. Which former Tennessee QB`s brother was part of a trade in the 2004 NFL Draft?

Answer: Peyton Manning

Peyton`s brother Eli went to Ole Miss like his father Archie. Eli was selected first overall and then traded to the NY Giants for QB Philip Rivers.
10. Which former Tennessee player played for the Cincinnati Bengals?

Answer: Kelley Washington

Kelley was drafted by the Bengals in a late round in the 2003 NFL Draft and played for them in the 03-04 season. Jason Witten was drafted late in the 2003 NFL Draft, was drafted by the Cowboys, and played for them in the 2003-04 season as a tight end. Peyton Manning was drafted first overall in the 1998 NFL Draft to the Indianapolis Colts and has played for them ever since he was drafted to the team. Carson Palmer was also drafted first overall by the Bengals, and did not play the 2003-04 season. starter.Palmer went to the University of Southern California.
Source: Author mango919

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us