FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tennessee Volunteers
Quiz about Tennessee Volunteers

Tennessee Volunteers Trivia Quiz


University of Tennessee record holders.

A multiple-choice quiz by Cougar24. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Tennessee Volunteers

Author
Cougar24
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
294,727
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
401
- -
Question 1 of 10
1. In a game against South Carolina in 1998, I set the NCAA record for highest completion percentage. Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. Which pair hooked up in 2003 for the longest pass completion in UT history? Hint


Question 3 of 10
3. In 1989, who set the record for the most rushing yards in one game? Hint


Question 4 of 10
4. In 1977, which running back set a record for the longest rush from scrimmage in school history? Hint


Question 5 of 10
5. On Oct. 23, 1982, who kicked the longest field goal in Volunteer history with a 60-yard blast against Georgia Tech? Hint


Question 6 of 10
6. From 1991-1994, which kicker set the NCAA record for most consecutive extra points made? Hint


Question 7 of 10
7. When I graduated in 1996, I had the most career catches in UT history. Who am I? Hint


Question 8 of 10
8. In 2001, who set a record for the most receiving yards in a single game? Hint


Question 9 of 10
9. During my career that stretched from 1973-1976, I set a record for most career all-purpose yards in school history. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. In 1970, my career ended with me holding a record for the most career interceptions at UT. Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In a game against South Carolina in 1998, I set the NCAA record for highest completion percentage. Who am I?

Answer: Tee Martin

Tee Martin was 23-24 vs. South Carolina in 1998.
2. Which pair hooked up in 2003 for the longest pass completion in UT history?

Answer: Casey Clausen to Mark Jones

Clausen to Jones went 90 yards against Georgia.
Kelly to Pickens went 87 yards against Auburn.
Manning to Kent went 80 yards against Kentucky.
Manning to Price went 80 yards against UAB.
3. In 1989, who set the record for the most rushing yards in one game?

Answer: Chuck Webb

Webb rushed for 294 yards against Ole Miss on November 18, 1989, and had the second highest single game total of 250 against Arkansas in the Cotton Bowl.
4. In 1977, which running back set a record for the longest rush from scrimmage in school history?

Answer: Kelsey Finch

Finch went 99 yards against Florida, exactly 50 years to the day that Dick Dodson rushed for the second longest run of 91 yards against Transylvania.
5. On Oct. 23, 1982, who kicked the longest field goal in Volunteer history with a 60-yard blast against Georgia Tech?

Answer: Fuad Reveiz

Reveiz actually had kicked 3 of the 5 longest field goals in school history and they were all over 55 yards.
6. From 1991-1994, which kicker set the NCAA record for most consecutive extra points made?

Answer: John Becksvoort

Becksvoort played from 1991 to 1994 and kicked an amazing 161 consecutive extra points.
7. When I graduated in 1996, I had the most career catches in UT history. Who am I?

Answer: Joey Kent

Kent had 183 career catches good enough for 6th in SEC history at the time.
8. In 2001, who set a record for the most receiving yards in a single game?

Answer: Kelly Washington

Washington had 256 against LSU in his freshman season. Washington came to UT after playing a couple of years of Minor League Baseball.
9. During my career that stretched from 1973-1976, I set a record for most career all-purpose yards in school history. Who am I?

Answer: Stanley Morgan

Stanley Morgan had 4642 all-purpose yards during his career.
10. In 1970, my career ended with me holding a record for the most career interceptions at UT. Who am I?

Answer: Tim Priest

Priest had 18 career interceptions.
Source: Author Cougar24

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us