FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Talk to Me
Quiz about Talk to Me

Talk to Me Trivia Quiz


I'll introduce myself in 10 different languages and your job is to identify each language I use. Good luck.

A multiple-choice quiz by ElusiveDream. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Languages
  8. »
  9. Worldwide Greetings!

Author
ElusiveDream
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
367,413
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
566
Last 3 plays: Guest 69 (6/10), Guest 24 (7/10), miranda101 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Hallo. Ich heisse ElusiveDream." Which language am I speaking? Hint


Question 2 of 10
2. "Ciao. Mi chiamo ElusiveDream." What language is this? Hint


Question 3 of 10
3. "Bonjour. Mon nom est ElusiveDream." Which language am I speaking? Hint


Question 4 of 10
4. "Konnichiwa. Watashinonamaeha ElusiveDreamdesu." What language is this? Hint


Question 5 of 10
5. "Sveiki. Mans vards ir ElusiveDream." If I introduce myself using this sentence, what language am I speaking? Hint


Question 6 of 10
6. "Ola. Meu nome e ElusiveDream." What language is this? Hint


Question 7 of 10
7. "Xin chao. Ten toi la ElusiveDream." Which language am I speaking? Hint


Question 8 of 10
8. "Merhaba. Benim ElusiveDream." If I introduce myself using this sentence, which language am I speaking? Hint


Question 9 of 10
9. "Hei. Nimeni on ElusiveDream." Which language am I speaking? Hint


Question 10 of 10
10. "Geia sas. To onoma mou einai ElusiveDream." What language is this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 02 2024 : Guest 69: 6/10
Apr 23 2024 : Guest 24: 7/10
Apr 07 2024 : miranda101: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Hallo. Ich heisse ElusiveDream." Which language am I speaking?

Answer: German

I'm speaking German! Germany is a large Central European country. It's bordered by Denmark, Poland, the Czech Republic, Austria, Switzerland, France, Belgium and the Netherlands. It has coastlines on the North and Baltic Seas. Its capital city is Berlin and its land features include the Bavarian Alps and the Thuringer Forest.
2. "Ciao. Mi chiamo ElusiveDream." What language is this?

Answer: Italian

I'm speaking Italian! Italy is a large boot-shaped Southern European country which incorporates the islands of Sicily and Sardinia. It's bordered by France, Switzerland and Austria and has coastlines on the Mediterranean and Adriatic Seas. Its capital city is Rome and its land features include Europe's only active volcanoes: Mount Stromboli, Mount Etna and Mount Vesuvius.
3. "Bonjour. Mon nom est ElusiveDream." Which language am I speaking?

Answer: French

I'm speaking French! France is a large Western European country, bordered by Belgium, Germany, Switzerland, Italy, Spain and Andorra. It has coastlines on the Mediterranean Sea and Atlantic Ocean. Its capital city is Paris and its land features include the Ardennes Forest and the Auvergne mountain range.
4. "Konnichiwa. Watashinonamaeha ElusiveDreamdesu." What language is this?

Answer: Japanese

I'm speaking Japanese! Japan is an East Asian country made up of a series of islands in the North Pacific Ocean. Its capital city is Tokyo and its land features include two volcanoes: Mount Aso and Mount Fuji.
5. "Sveiki. Mans vards ir ElusiveDream." If I introduce myself using this sentence, what language am I speaking?

Answer: Latvian

I'm speaking Latvian! Latvia is a large Northern European country, bordered by Estonia, Lithuania, Russia, Belarus and Sweden. It has coastlines on the Baltic Sea. Its capital city is Riga and its land features include marshes and lakes.
6. "Ola. Meu nome e ElusiveDream." What language is this?

Answer: Portuguese

I'm speaking Portuguese! Portugal is a large country in South-Western Europe. It's bordered by Spain and has coastlines on the Atlantic Ocean. Its capital city is Lisbon and its land features include the Serra de Estrella mountain range and the Tagus River.
7. "Xin chao. Ten toi la ElusiveDream." Which language am I speaking?

Answer: Vietnamese

I'm speaking Vietnamese! Vietnam is a small country in South-Eastern Asia. It's bordered by China, Laos and Cambodia and has coastlines on the Pacific Ocean. Its capital city is Hanoi and its land features include the Red River and the Mekong Delta.
8. "Merhaba. Benim ElusiveDream." If I introduce myself using this sentence, which language am I speaking?

Answer: Turkish

I'm speaking Turkish! Turkey is a large West Asian country. It's bordered by Azerbaijan, Iraq, Bulgaria, Syria, Greece, Iran, Georgia and Armenia and has coastlines on the Mediterranean and Black Seas. Its capital city is Ankara and its land features include the Tigris River and the Taurus Mountains.
9. "Hei. Nimeni on ElusiveDream." Which language am I speaking?

Answer: Finnish

I'm speaking Finnish! Finland is a large Scandinavian country, bordered by Norway, Sweden and Russia. It has coastlines on the Baltic Sea. Its capital city is Helsinki and its land features include 60,000 lakes.
10. "Geia sas. To onoma mou einai ElusiveDream." What language is this?

Answer: Greek

I'm speaking Greek! Greece is a large country in South-Eastern Europe and incorporates a number of small islands. It's bordered by Albania, Macedonia, Turkey and Bulgaria. It has coastlines on the Mediterranean, Ionian and Aegean Seas. Its capital city is Athens and its land features include the Corinth Canal and Mount Olympus.
Source: Author ElusiveDream

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stedman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us