FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about World Flags
Quiz about World Flags

How much do you know about World Flags? | Quiz


I will describe a flag. You tell me what country it belongs to.

A multiple-choice quiz by sharlou. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Flags and Symbols
  8. »
  9. World Flags

Author
sharlou
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
564
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9212
Last 3 plays: Livvy89899 (4/10), bergmania (10/10), Guest 23 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What country's flag is green with a red circle? Hint


Question 2 of 10
2. What country's flag is blue with a horizontal yellow stripe and an off-center white star immediately below the stripe? Hint


Question 3 of 10
3. What country's flag is dark red with a horizontal white stripe across the middle? Hint


Question 4 of 10
4. Which country's flag has red, white and light blue (in order from the top down) horizontal stripes? Hint


Question 5 of 10
5. Red, blue and orange horizontal stripes? Hint


Question 6 of 10
6. Green, white and orange vertical stripes? Hint


Question 7 of 10
7. Two red vertical stripes with a wide white vertical stripe down the center. Hint


Question 8 of 10
8. Red over white horizontal stripes with a crescent moon and five stars. Hint


Question 9 of 10
9. Green with gold crescent and star, with red horizontal stripes across the bottom and top. Hint


Question 10 of 10
10. Green, yellow and red vertical stripes with a green star in the middle. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Livvy89899: 4/10
Jul 20 2024 : bergmania: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 23: 10/10
Jul 04 2024 : scottm: 5/10
Jun 10 2024 : Guest 104: 3/10
Jun 10 2024 : Guest 155: 4/10
Jun 02 2024 : Guest 202: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What country's flag is green with a red circle?

Answer: Bangladesh

2. What country's flag is blue with a horizontal yellow stripe and an off-center white star immediately below the stripe?

Answer: Nauru

3. What country's flag is dark red with a horizontal white stripe across the middle?

Answer: Latvia

4. Which country's flag has red, white and light blue (in order from the top down) horizontal stripes?

Answer: Luxembourg

5. Red, blue and orange horizontal stripes?

Answer: Armenia

6. Green, white and orange vertical stripes?

Answer: Ireland

7. Two red vertical stripes with a wide white vertical stripe down the center.

Answer: Peru

8. Red over white horizontal stripes with a crescent moon and five stars.

Answer: Singapore

9. Green with gold crescent and star, with red horizontal stripes across the bottom and top.

Answer: Mauritania

The red stripes were added following a referendum in 2017.
10. Green, yellow and red vertical stripes with a green star in the middle.

Answer: Senegal

Source: Author sharlou

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. World Flags Average
2. Countries and Their Flags Average
3. Flags of the World Average
4. European Flags Average
5. Flags of the World - A to Z Tough
6. What Flag is That? Average
7. Odd Flag Out Difficult
8. World Flags Tough
9. Flags of our Wonderful World Very Difficult
10. Tough Flag Descriptions! Average
11. Flags of the World Difficult
12. Flag Identification Difficult

7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us