FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which Sinatra Movie Is It
Quiz about Which Sinatra Movie Is It

Which Sinatra Movie Is It? Trivia Quiz


I will give you a quote from a Frank Sinatra movie, and you guess whether it's from "Guys And Dolls," "Anchors Aweigh," "On The Town," or "Take Me Out To The Ballgame."

A multiple-choice quiz by Vafiadis. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S
  8. »
  9. Frank Sinatra

Author
Vafiadis
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,716
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
712
- -
Question 1 of 10
1. "Daddy, I've got cider in my ear." Hint


Question 2 of 10
2. "O'Brien to Ryan to Goldberg!" Hint


Question 3 of 10
3. "I only know how to waltz." Hint


Question 4 of 10
4. "He's cute and so active for a little fellow!" Hint


Question 5 of 10
5. "Please, us sailors have other ways of studying history." Hint


Question 6 of 10
6. "Can I have a swallow of your milk?" Hint


Question 7 of 10
7. "Pardon me, but I was not addressing you, stupid." Hint


Question 8 of 10
8. "But I'm not going home, I've just come from there." Hint


Question 9 of 10
9. "Come back to my place." Hint


Question 10 of 10
10. "Don't worry lady, they're all dead!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Daddy, I've got cider in my ear."

Answer: Guys and Dolls

This quote is said by Sky Masterson, who is played by Marlon Brando, in the movie "Guys and Dolls".
2. "O'Brien to Ryan to Goldberg!"

Answer: Take Me Out To The Ballgame

A fun and exciting song and dance number from "Take Me Out To The Ballgame".
3. "I only know how to waltz."

Answer: Anchors Aweigh

This quote was said by Clarence "Brooklyn" Doolittle in the movie "Anchors Aweigh".
4. "He's cute and so active for a little fellow!"

Answer: Take Me Out To The Ballgame

When Betty Garrett said this quote she was talking about Frank Sinatra. Garrett also starred in "On The Town" with Sinatra.
5. "Please, us sailors have other ways of studying history."

Answer: On The Town

Gene Kelly, or "Gabey" said this quote when he was flirting with Claire Huddesen.
6. "Can I have a swallow of your milk?"

Answer: Guys and Dolls

During the film "Guys and Dolls", Sinatra shows a particular interest in milk.
7. "Pardon me, but I was not addressing you, stupid."

Answer: Take Me Out To The Ballgame

Kelly says this quote as he is up to bat in "Take Me Out To The Ballgame".
8. "But I'm not going home, I've just come from there."

Answer: Anchors Aweigh

When the cop tells him to go home, little Donald Martin says this quote.
9. "Come back to my place."

Answer: On The Town

Garrett plays a cab driver who is infatuated with Sinatra during this film.
10. "Don't worry lady, they're all dead!"

Answer: On The Town

Ozzie says this to Claire Huddesen while referring to the dinosaurs in the museum.
Source: Author Vafiadis

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us