FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Border What State
Quiz about Border What State

Border What State? Trivia Quiz


I'll give some states and you choose with which other state they all have a border.

A multiple-choice quiz by jingoism911. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. USA

Author
jingoism911
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,173
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
18881
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: snhha (10/10), Guest 136 (9/10), YesImPhoenix (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Florida, Georgia, Tennessee, and Mississippi all border which of these states? Hint


Question 2 of 10
2. Colorado, Idaho, Montana, Nebraska, South Dakota, and Utah all border which of these states? Hint


Question 3 of 10
3. Maine, Massachusetts, and Vermont all border which of these states? Hint


Question 4 of 10
4. Maryland, New Jersey, Pennsylvania all border which of these states? Hint


Question 5 of 10
5. Illinois, Minnesota, Missouri, Nebraska, South Dakota, and Wisconsin all border which of these states? Hint


Question 6 of 10
6. Arizona, Colorado, Oklahoma, Texas, and Utah all border which of these states? Hint


Question 7 of 10
7. Arkansas, Mississippi, and Texas all border which of these states? Hint


Question 8 of 10
8. Kentucky, Maryland, North Carolina, West Virginia, and Tennessee all border which of these states? Hint


Question 9 of 10
9. Idaho, North Dakota, South Dakota, and Wyoming all border which of these states? Hint


Question 10 of 10
10. Delaware, Maryland, West Virginia, Ohio, New York, and New Jersey all border which of these states? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : snhha: 10/10
Apr 10 2024 : Guest 136: 9/10
Apr 10 2024 : YesImPhoenix: 9/10
Apr 09 2024 : jrthomps2006: 10/10
Apr 08 2024 : Guest 73: 7/10
Apr 05 2024 : Cyndyhh: 10/10
Apr 05 2024 : adam36: 6/10
Apr 05 2024 : doncaijoe: 6/10
Apr 05 2024 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Florida, Georgia, Tennessee, and Mississippi all border which of these states?

Answer: Alabama

Alabama's state bird is the Yellowhammer and it is the 22nd state of the union.
2. Colorado, Idaho, Montana, Nebraska, South Dakota, and Utah all border which of these states?

Answer: Wyoming

Wyoming was the birth place of Jackson Pollock and was the 44th state of the union.
3. Maine, Massachusetts, and Vermont all border which of these states?

Answer: New Hampshire

New Hampshire's state flower is the purple lilac and it is the 9th state of the union.
4. Maryland, New Jersey, Pennsylvania all border which of these states?

Answer: Delaware

Delaware's highest point is Ebright Azimuth at 442 ft. and it was the first state of the union.
5. Illinois, Minnesota, Missouri, Nebraska, South Dakota, and Wisconsin all border which of these states?

Answer: Iowa

Iowa's state motto is "Our Liberties We Prize, and Our Rights We Shall Maintain" and it was the 29th state of the union.
6. Arizona, Colorado, Oklahoma, Texas, and Utah all border which of these states?

Answer: New Mexico

New Mexico's largest city is Albuquerque and it is the 47th state of the union.
7. Arkansas, Mississippi, and Texas all border which of these states?

Answer: Louisiana

Louisiana's nickname is the "Pelican State" and it was the 18th state of the union.
8. Kentucky, Maryland, North Carolina, West Virginia, and Tennessee all border which of these states?

Answer: Virginia

Virginia's population is 7,078,515 and it was the tenth state of the union.
9. Idaho, North Dakota, South Dakota, and Wyoming all border which of these states?

Answer: Montana

Montana's state tree is the ponderosa pine and it was the 41st state of the union.
10. Delaware, Maryland, West Virginia, Ohio, New York, and New Jersey all border which of these states?

Answer: Pennsylvania

Pennsylvania's geographic center is 2.5 miles southwest of Bellefonte and it was the second state of the union.
Source: Author jingoism911

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us