FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics Mix and Match
Quiz about Lyrics Mix and Match

Lyrics Mix and Match Trivia Quiz


Match the song lyrics with the band and the correct song title. They will either be Panic! at the disco, Fall Out Boy, or Good Charlotte. Good Luck! Some songs might be put with different artist to trick and confuse you.

A multiple-choice quiz by Ryro33. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
Ryro33
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,704
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
610
Last 3 plays: Guest 104 (4/10), Guest 59 (3/10), Guest 207 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "We keep the beat with your blistered feet | And we bullet the words at the mockingbirds singing" What song and by who? Hint


Question 2 of 10
2. "Give us this day our daily dose of faux affliction | Forgive our sins.." These are lyrics from a song by Good Charlotte.


Question 3 of 10
3. "It's getting hectic everywhere that I go | They won't leave me alone" Who sings this song, and what is the title? Hint


Question 4 of 10
4. "Can't take the kid from the fight | take the fight from the kid | Sit back, relax..." Who sings this song, and what is it?
Hint


Question 5 of 10
5. "At night we're painting your trash gold while you sleep | Crashing not like hips or cars, | No, more like p-p-p-parties" What band sings this song, and what is the title? Hint


Question 6 of 10
6. "And my high school | It felt more to me | Like a jail cell, | A penitentiary" Name the song, and who sings it. Hint


Question 7 of 10
7. "Applause, applause, no wait wait | Dear studio audience, I've an announcement to make: | It seems the artists these days are not who you think | So we'll pick back up on that on another page" What is the title of this song, and who sings it? Hint


Question 8 of 10
8. "He calls her up | He's trippin' on the phone | Now he doesn't want her out there and alone.." What is the name of the song, and what band wrote and sang it? Hint


Question 9 of 10
9. "I don't blame you for being you | But you can't blame me for hating it | So say, what are you waiting for? | Kiss her, kiss her | I set my clocks early 'cause I know I'm always late" Who wrote this song, and what is the title? Hint


Question 10 of 10
10. "If you talk you better walk you better keep your mouth shut | With more than good hooks while you're all under the gun" What band performs this song, and what song is it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 104: 4/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 3/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 3/10
Jan 10 2024 : sg81: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "We keep the beat with your blistered feet | And we bullet the words at the mockingbirds singing" What song and by who?

Answer: "Carpal Tunnel of Love" - Fall Out Boy

Fall Out Boy has 4 members, Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman, and Andy Hurley.
2. "Give us this day our daily dose of faux affliction | Forgive our sins.." These are lyrics from a song by Good Charlotte.

Answer: False

This song is by Panic At The Disco. The title is "I Constantly Thank God For Esteban". Panic At The Disco was formed in Las Vegas, Nevada.
3. "It's getting hectic everywhere that I go | They won't leave me alone" Who sings this song, and what is the title?

Answer: "I Just Wanna Live" - Good Charlotte

In the video each member of the band is dressed up as food.
4. "Can't take the kid from the fight | take the fight from the kid | Sit back, relax..." Who sings this song, and what is it?

Answer: "Camisado " - Panic At The Disco

Ryan Ross, lead guitarist and lyricist of Panic At The Disco, wrote this song and the song "Nails for Breakfast, Tacks For Snacks" about his alcoholic father who died in 2006.
5. "At night we're painting your trash gold while you sleep | Crashing not like hips or cars, | No, more like p-p-p-parties" What band sings this song, and what is the title?

Answer: "This Ain't A Scene, It's An Arms Race" - Fall Out Boy

Pete Wentz owns his own record company called "Decaydance" which he signed Panic! At The Disco to.
6. "And my high school | It felt more to me | Like a jail cell, | A penitentiary" Name the song, and who sings it.

Answer: "The Anthem" - Good Charlotte

Benji and Joel Madden are identical twin brothers in Good Charlotte. Joel is their lead vocalist and Benji lead guitarist. The other members are Billy Martin (keyboard), Paul Thomas (bass guitar), and Dean Butterworth(drums).
7. "Applause, applause, no wait wait | Dear studio audience, I've an announcement to make: | It seems the artists these days are not who you think | So we'll pick back up on that on another page" What is the title of this song, and who sings it?

Answer: "The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage" - Panic At The Disco

"The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage" was released in 2006 and reached number 77 on the Billboard US Hot 100.
8. "He calls her up | He's trippin' on the phone | Now he doesn't want her out there and alone.." What is the name of the song, and what band wrote and sang it?

Answer: "Dance Floor Anthem" - Good Charlotte

Good Charlotte did not have a permanent drummer until March 2007, when they recruited Dean Butterworth.
9. "I don't blame you for being you | But you can't blame me for hating it | So say, what are you waiting for? | Kiss her, kiss her | I set my clocks early 'cause I know I'm always late" Who wrote this song, and what is the title?

Answer: "A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me" " - Fall Out Boy

Fall Out Boy was formed in Chicago, Illinois.
10. "If you talk you better walk you better keep your mouth shut | With more than good hooks while you're all under the gun" What band performs this song, and what song is it?

Answer: "London Beckoned Songs About Money Written By Machines" - Panic At The Disco

Brendon Urie is the lead vocalist and plays piano and keyboard. The other members are Ryan Ross (Guitar),Spencer Smith (Drums), and John Walker (Guitar).
Source: Author Ryro33

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us