FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Lyrics Said What
Quiz about The Lyrics Said What

The Lyrics Said What? Trivia Quiz


These lyrics either started or appeared in songs that charted at least in the UK, but often in the USA as well as other countries. Where there was doubt on actual spellings, I went with the majority opinion. Specific sources are credited.

A multiple-choice quiz by awkins. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Nonsense Lyrics

Author
awkins
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
218,851
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
703
- -
Question 1 of 10
1. Which Aerosmith song begins with these catchy lyrics? "mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm, mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm. Yeah." Hint


Question 2 of 10
2. I remember hearing these lyrics and the song many years ago. But which song was it that included the lyrics "Ooh wakka doo wakka day"? Hint


Question 3 of 10
3. This should be a gimme. Who came up with these lyrics? "Goo goo goo joob." Hint


Question 4 of 10
4. Who can forget the lyrically pleasing "Ooo eee, ooo ah ah, ting tang, walla walla bing bang"? But, in what song can they be found? Hint


Question 5 of 10
5. The timelessness of these lyrics "Gliddy glup gloopy, nibby nabby noopy, la la la lo lo" is apparent. But in what song do they appear? Hint


Question 6 of 10
6. Which artist included these lyrics in a huge hit, "Do, do do, do, do do do, do, do do, do, do, do do"? Hint


Question 7 of 10
7. The Sweet came up with "Aaaaaaaah. Aaaaaaaaah." But what was the song? Hint


Question 8 of 10
8. Carl Douglas uttered these immortal words "Oh oh oh oh. Oh oh oh oh. Oh oh oh oh. Oh oh oh oh" in which song?

Answer: (Three Words)
Question 9 of 10
9. Not in the original, these lyrics appear in a song from a 1992 Quentin Tarantino movie. "Ouga Chaka, Ouga Chaka" are the lyrics, what is the song? Hint


Question 10 of 10
10. Probably the longest lyric in history "Taumatawhakatangihangakoayauotamateaturipukakapikimaungahoronukypokaiwhenuakitanatahu" is from what song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Aerosmith song begins with these catchy lyrics? "mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm, mmm, mmm, mmm. mmm, mmm, mmm. Yeah."

Answer: The Other Side

Their first public appearance was in 1970 at Nipmuc Regional High School in Menden, MA (www.aerosmith.com)
2. I remember hearing these lyrics and the song many years ago. But which song was it that included the lyrics "Ooh wakka doo wakka day"?

Answer: Ooh Wakka Doo Wakka Day

By Gilbert O'Sullivan. This song reached Number Eight in the UK charts in 1972. Born Raymond Edward O'Sullivan on December 1st 1946 in Waterford Ireland, he also released "Clair". The other two songs were by Leo Sayer.
3. This should be a gimme. Who came up with these lyrics? "Goo goo goo joob."

Answer: The Beatles

From "I Am The Walrus" of course. Released on the 'Magical Mystery Tour' album. It was written by John Lennon.
4. Who can forget the lyrically pleasing "Ooo eee, ooo ah ah, ting tang, walla walla bing bang"? But, in what song can they be found?

Answer: My Friend The Witchdoctor

This was written by Ross Bagdasarian. He also wrote the "Chipmunk Song" and was also known as David Seville of 'Alvin and the Chipmunks'. He co wrote "Come On-a My House", which became a big hit for Rosemary Clooney.
5. The timelessness of these lyrics "Gliddy glup gloopy, nibby nabby noopy, la la la lo lo" is apparent. But in what song do they appear?

Answer: Good Morning Starshine

From the musical "Hair". The lyrics were by James Rado and Gerome Ragni, the music was by Galt MacDermot.
They continue 'sabba sibby sabba, nooby abba nabba, le le lo lo. Tooby ooby walla, nooby abba walla, early morning singing song.'
6. Which artist included these lyrics in a huge hit, "Do, do do, do, do do do, do, do do, do, do, do do"?

Answer: Lou Reed

From "Walk On The Wild Side". Lou was born in Freeport, Long Island in 1942. He formed The Velvet Underground in 1965, with Andy Warhol as their producer.
7. The Sweet came up with "Aaaaaaaah. Aaaaaaaaah." But what was the song?

Answer: Block Buster

It made Number One in the UK in 1973. The founding duo were Brian Francis Connolly and Michael Thomas Tucker. (thesweet.com)
8. Carl Douglas uttered these immortal words "Oh oh oh oh. Oh oh oh oh. Oh oh oh oh. Oh oh oh oh" in which song?

Answer: Kung Fu Fighting

It charted in 1974, reputedly after only taking ten minutes to record. Carl was the first Jamaican to top the Billboard charts. (Caribbean. halloffame.com)
9. Not in the original, these lyrics appear in a song from a 1992 Quentin Tarantino movie. "Ouga Chaka, Ouga Chaka" are the lyrics, what is the song?

Answer: Hooked On A Feeling

Originally recorded by B. J. Thomas without these meaningful lyrics. They were added by Jonathan King in 1971 for his version. Blue Swede in 1974 recorded a version of King's version, this was used in the movie "Reservoir Dogs". (Songfacts.com)
10. Probably the longest lyric in history "Taumatawhakatangihangakoayauotamateaturipukakapikimaungahoronukypokaiwhenuakitanatahu" is from what song?

Answer: The Lone Ranger

Released by Quantum Jump. The band comprised of Rupert Hine, John G. Perry, Mark Warner and Trevor Morais. It reached Number Five in the UK in 1980.

They really don't write songs like these anymore do they?
Source: Author awkins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us