FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about English Rugby Player Numbers 2003
Quiz about English Rugby Player Numbers 2003

English Rugby Player Numbers 2003 Quiz


England opened their World Cup off with a comprehensive win over Georgia, but which 15 started, and what number did each of them wear?

A multiple-choice quiz by BatesyBoy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Rugby Union
  8. »
  9. England

Author
BatesyBoy
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,205
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
498
- -
Question 1 of 15
1. Who wore shirt number 1? Hint


Question 2 of 15
2. Who wore the number 2 shirt? Hint


Question 3 of 15
3. Who wore shirt number 3? Hint


Question 4 of 15
4. Who wore shirt number 4? Hint


Question 5 of 15
5. Who wore shirt number 5? Hint


Question 6 of 15
6. Who wore shirt number 6? Hint


Question 7 of 15
7. Who wore shirt number 7? Hint


Question 8 of 15
8. Who wore shirt number 8? Hint


Question 9 of 15
9. Who wore shirt number 9? Hint


Question 10 of 15
10. Who wore shirt number 10? Hint


Question 11 of 15
11. Who wore shirt number 11? Hint


Question 12 of 15
12. Who wore shirt number 12? Hint


Question 13 of 15
13. Who wore shirt number 13? Hint


Question 14 of 15
14. Who wore shirt number 14? Hint


Question 15 of 15
15. Who wore shirt number 15? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wore shirt number 1?

Answer: Trevor Woodman

Woodman played prop for England and his club is gloucester.
2. Who wore the number 2 shirt?

Answer: Steve Thompson

Thompson played hooker for both England and Northampton.
3. Who wore shirt number 3?

Answer: Phil Vickery

Vickery played prop for both England and Gloucester.
4. Who wore shirt number 4?

Answer: Martin Johnson

Johnson was the England Captain and played lock for both England and Leicester.
5. Who wore shirt number 5?

Answer: Ben Kay

Kay played lock for both England and Leicester.
6. Who wore shirt number 6?

Answer: Richard Hill

Hill played flanker for England and Saracens.
7. Who wore shirt number 7?

Answer: Neil Back

Back played flanker for England and Leicester.
8. Who wore shirt number 8?

Answer: Lawrence Dallaglio

Dallaglio was the number 8 for both England and his club side Wasps.
9. Who wore shirt number 9?

Answer: Matt Dawson

Dawson started the match but had to come off injured, but he was the first choice scrum half for England and Northampton.
10. Who wore shirt number 10?

Answer: Jonny Wilkinson

Wilko was the extreme kicking machine and the best fly half in the world. He is of course English and played club rugby for Newcastle.
11. Who wore shirt number 11?

Answer: Ben Cohen

Cohen was the explosive winger for England and Northampton.
12. Who wore shirt number 12?

Answer: Mike Tindall

He scored the first English try in the world cup at centre for England and Bath.
13. Who wore shirt number 13?

Answer: Will Greenwood

Greenwood played for Harlequins and England at centre.
14. Who wore shirt number 14?

Answer: Jason Robinson

Robinson played on the wing for Sale, but played all over the place for England. He made the switch from rugby league to union and has adapted very well.
15. Who wore shirt number 15?

Answer: Josh Lewsey

Lewsey played for Wasps on the wing, but has played for England in many positions.
Source: Author BatesyBoy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us