FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jonny Wilkinson
Quiz about Jonny Wilkinson

How much do you know about Jonny Wilkinson? | Quiz


This is a simple quiz on my favourite Sports personality Jonny Wilkison.

A multiple-choice quiz by iLUVgregBULLEN. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Rugby Union
  8. »
  9. England

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
175,184
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
862
- -
Question 1 of 10
1. Jonny played for ______________ from 1997 to 2007. Hint


Question 2 of 10
2. What are the name's of Jonny's parents? Hint


Question 3 of 10
3. What Zodiac sign is Jonny? Hint


Question 4 of 10
4. What famous brand sponsored Jonny in 2003, in the lead-up to the iRB World Cup? Hint


Question 5 of 10
5. What number of shirt did Jonny wear? Hint


Question 6 of 10
6. For which national team did Jonny play Hint


Question 7 of 10
7. Did Jonny's drop kick win Scotland the 2003 iRB World Cup?


Question 8 of 10
8. What is Jonny's middle name? Hint


Question 9 of 10
9. Jonny's girlfriend at the time of the 2003 iRB World Cup, Diana Stewart, was a model of which famous shop? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Jonny's brother? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jonny played for ______________ from 1997 to 2007.

Answer: Newcastle Falcons

Jonny began playing for the Falcons at the age of 18.
2. What are the name's of Jonny's parents?

Answer: Phil and Phillipa

Jonny's parents stuck behind him all of his rugby career.
3. What Zodiac sign is Jonny?

Answer: Gemini

Jonny was born on 25th May 1979.
4. What famous brand sponsored Jonny in 2003, in the lead-up to the iRB World Cup?

Answer: Adidas

Jonny has been like up with super stars like David Beckham during his shoots for the brand prior to the 2003 iRB World Cup.
5. What number of shirt did Jonny wear?

Answer: 10

Jonny played in this shirt for England.
6. For which national team did Jonny play

Answer: England

Jonny's famous drop goal kick won England the 2003 Rugby World Cup! Although he's a left footed player, he kicked that winning field goal with his right foot.
7. Did Jonny's drop kick win Scotland the 2003 iRB World Cup?

Answer: No

Jonny's Drop goal kick won England the World Cup, not Scotland!
8. What is Jonny's middle name?

Answer: Peter

Peter was named after his late Grandfather.
9. Jonny's girlfriend at the time of the 2003 iRB World Cup, Diana Stewart, was a model of which famous shop?

Answer: Marks and Spencer

There had been rumors that Jonny and Diana had split.
10. What is the name of Jonny's brother?

Answer: Mark

Mark is not just Jonny's brother, as he was his Newcastle Falcons team mate.
Source: Author iLUVgregBULLEN

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us