FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Draft 2003
Quiz about NFL Draft 2003

NFL Draft 2003 Trivia Quiz


A quiz on the 2003 draft. You better have watched it all!

A multiple-choice quiz by Niffweed17. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Drafts and Trades
  8. »
  9. NFL Draft 2000s

Author
Niffweed17
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,989
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
10 / 20
Plays
973
- -
Question 1 of 20
1. Which team selected Seneca Wallace? Hint


Question 2 of 20
2. Who was the Jets' third round pick in the 2003 draft? Hint


Question 3 of 20
3. Which team selected Blue Adams?

Answer: (One or Two Words)
Question 4 of 20
4. Which team selected Brandon Green? Hint


Question 5 of 20
5. Which team selected Vincent Manuwai?

Answer: (One or Two Words)
Question 6 of 20
6. Who went at #21 overall? Hint


Question 7 of 20
7. Who was the Green Bay Packers first selection in the second round? Hint


Question 8 of 20
8. Which team selected Brian St. Pierre? Hint


Question 9 of 20
9. Who was the first tight end selected in the draft? Hint


Question 10 of 20
10. Who was the second tight end selected in the draft? Hint


Question 11 of 20
11. Which team selected the first kicker selected in the draft? Hint


Question 12 of 20
12. Which team selected the first punter in the draft? Hint


Question 13 of 20
13. Which team selected the second field goal kicker in the draft? Hint


Question 14 of 20
14. Which team selected the second punter in the draft? Hint


Question 15 of 20
15. Which team selected Kevin Garrett? Hint


Question 16 of 20
16. How many people had a first name of Kevin or Steve? Hint


Question 17 of 20
17. Who was the Arizona Cardinals second selection in the first round? Hint


Question 18 of 20
18. Which team selected Montrae Holland? Hint


Question 19 of 20
19. Who was the Oakland Raiders first selection in the first round? Hint


Question 20 of 20
20. Who was the last player selected in the draft?

Answer: (Two words or just surname)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team selected Seneca Wallace?

Answer: Seahawks

Iowa State University, #110 overall in round 4.
2. Who was the Jets' third round pick in the 2003 draft?

Answer: B.J. Askew

As I was watching (Or in truth listening on the radio) to much of the draft, my Jets stunned me with bad picks, I think, all throughout. #85 overall.
3. Which team selected Blue Adams?

Answer: Lions

University of Cincinnati, #220 overall in round 7.
4. Which team selected Brandon Green?

Answer: Jaguars

Rice university, #176 overall in round 6.
5. Which team selected Vincent Manuwai?

Answer: Jacksonville

University of Hawaii, #72 overall in round 3.
6. Who went at #21 overall?

Answer: Jeff Faine

Notre Dame, selected by the Cleveland Browns.
7. Who was the Green Bay Packers first selection in the second round?

Answer: The Packers did not pick in the second round

Nick Barnett, Ken Hamblin, and Bruce Nelson, were picked by the Packers in round 1, by the Seattle Seahawks, and by the Carolina Panthers, respectively.
8. Which team selected Brian St. Pierre?

Answer: Steelers

Boston College, #163 overall in round 5.
9. Who was the first tight end selected in the draft?

Answer: Dallas Clark

University of Iowa State, selected #24 overall by the Indianapolis Colts in round 1.
10. Who was the second tight end selected in the draft?

Answer: Ben Joppru

University of Michigan, selected #41 overall by the Houston Texans in round 2.
11. Which team selected the first kicker selected in the draft?

Answer: Seahawks

Josh Brown, of the University of Nebraska, #222 overall in round 7.
12. Which team selected the first punter in the draft?

Answer: Chargers

Mike Scifres, of the University of Western Illinois, #149 overall in round 5.
13. Which team selected the second field goal kicker in the draft?

Answer: There was only one kicker selected

Interestingly, Seth Marler was signed by the Jacksonville Jaguars as an undrafted free agent, and he was the Jaguars opening day kicker.
14. Which team selected the second punter in the draft?

Answer: Vikings

Eddie Johnson of Idaho State University, #180 overall in round 6.
15. Which team selected Kevin Garrett?

Answer: Rams

SMU, #172 overall in round 5.
16. How many people had a first name of Kevin or Steve?

Answer: 6

Kevin Williams, Kevin Garrett, Kevin Curtis, Steve Sciullo, and Kevin Walter, and Steve Jouse.
17. Who was the Arizona Cardinals second selection in the first round?

Answer: Calvin Pace

18. Which team selected Montrae Holland?

Answer: Saints

Florida State University, #102 overall in round 4.
19. Who was the Oakland Raiders first selection in the first round?

Answer: Nnamdi Asomugha

Asomugha was #31 overall out of California.
20. Who was the last player selected in the draft?

Answer: Hoag

Gustavus Adolphus University, #262 overall.
Source: Author Niffweed17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us