FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFL Team Moves
Quiz about NFL Team Moves

NFL Team Moves Trivia Quiz


See if you know where these NFL teams used to play.

A multiple-choice quiz by SgtHorse. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. American Football
  8. »
  9. NFL Teams

Author
SgtHorse
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
189,334
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1753
- -
Question 1 of 10
1. The Redskins played in what city prior to moving to Washington? Hint


Question 2 of 10
2. The Tennessee Titans played in which city for one season, before taking up their permanent residence in Nashville? Hint


Question 3 of 10
3. The Detroit Lions originally played in which Ohio city? Hint


Question 4 of 10
4. Which city did the Rams originally play in? Hint


Question 5 of 10
5. What team were the 2004 Kansas City Chiefs originally known as? Hint


Question 6 of 10
6. Which two cities did the Arizona Cardinals call home before Phoenix?
Hint


Question 7 of 10
7. The Chargers played in which city for one season? Hint


Question 8 of 10
8. The Patriots moved from the Boston area to which Massachusetts city? Hint


Question 9 of 10
9. The Carolina Panthers used which college city as a temporary home in 1996? Hint


Question 10 of 10
10. Which Ivy League city was a temporary home for the New York Giants? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 01 2024 : Guest 69: 8/10
Jun 01 2024 : bigsouthern: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Redskins played in what city prior to moving to Washington?

Answer: Boston

The Redskins played in Boston from 1932 until 1937, and were originally known as the Braves.
2. The Tennessee Titans played in which city for one season, before taking up their permanent residence in Nashville?

Answer: Memphis

The Titans planned on playing in Memphis for two years while construction on there new stadium in Nashville was being completed, but only stayed one year, 1997, due to poor attendance.
3. The Detroit Lions originally played in which Ohio city?

Answer: Portsmouth

The Lions started as the Portsmouth Spartans in 1930 before moving to Detroit in 1934.
4. Which city did the Rams originally play in?

Answer: Cleveland

The Rams played in Cleveland from 1937 until 1946, then moved to Los Angeles. From there it was on to St. Louis.
5. What team were the 2004 Kansas City Chiefs originally known as?

Answer: Dallas Texans

The Chiefs were the Dallas Texans from 1960 until 1962 and played in the Cotton Bowl.
6. Which two cities did the Arizona Cardinals call home before Phoenix?

Answer: Chicago and St. Louis

The Cardinals moved from Chicago to St. Louis before the 1960 season, and then to Phoenix in 1987.
7. The Chargers played in which city for one season?

Answer: Los Angeles

The Los Angeles Chargers were one of the original AFL teams in 1960.
8. The Patriots moved from the Boston area to which Massachusetts city?

Answer: Foxboro

The Patriots played in Fenway Park and Alumni Stadium in Boston, Boston University Field in Amherst, and Harvard Stadium in Cambridge, before settling at Foxboro Stadium in Foxboro, MA., in 1970.
9. The Carolina Panthers used which college city as a temporary home in 1996?

Answer: Clemson, SC

The Panthers played in Clemson, SC. in 1996, while construction on their stadium in Charlotte was being completed.
10. Which Ivy League city was a temporary home for the New York Giants?

Answer: New Haven, CT

The Giants played at the Yale Bowl in New Haven, CT. in 1973 and 1974, while Yankee Stadium was being renovated.
Source: Author SgtHorse

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us