FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Another KISS Quiz
Quiz about Another KISS Quiz

Another KISS Quiz


Questions about "The hottest band in the world"

A multiple-choice quiz by DrLoveGun. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. KISS

Author
DrLoveGun
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
278,418
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
11 / 20
Plays
416
- -
Question 1 of 20
1. What's the only song from "KISS Alive!" that does not appear on "KISSology 1"? Hint


Question 2 of 20
2. What tour was completely ignored on "KISSology 2"? Hint


Question 3 of 20
3. The Largo bonus disc on "KISSology 2" has one song from all the solo albums. What song from Peter Criss' album made it to the show? Hint


Question 4 of 20
4. What is the name of Peter Criss' 2007 solo album Hint


Question 5 of 20
5. Who got a new solo band together in 2007? Hint


Question 6 of 20
6. Peter Criss sings "2 Young 2 Die".


Question 7 of 20
7. Richie Scarlet has sung "Breakout."


Question 8 of 20
8. On what song do Ace and Tod Howarth trade off vocals? Hint


Question 9 of 20
9. What band did Tommy used to play for? Hint


Question 10 of 20
10. The riff in the solo section of the song "Nasty Nasty" by Tommy's old band came from which KISS song? Hint


Question 11 of 20
11. After the "Alive!" tour, when Paul would talk about "getting this place so hot," what song would follow? Hint


Question 12 of 20
12. What city has a high school football team that won the state championship after the coach made the players listen to KISS before every game? Hint


Question 13 of 20
13. For the "Hot in the Shade" tour, there was always a sphinx backstage. What song was the sphinx used for? Hint


Question 14 of 20
14. What is the only song on "Psycho Circus" that Paul, Gene, Ace, and Peter all played on? Hint


Question 15 of 20
15. Who released an album called "Anomaly" in 2009? Hint


Question 16 of 20
16. What song on Bruce Kulick's "BK3" is about the time someone got shot? Hint


Question 17 of 20
17. Bruce Kulick's "BK3" has Gene Simmons and John Corabi appearing on it.


Question 18 of 20
18. Which song has the lyrics "You told me lies about all that you feel. I realize now that nothing was real"? Hint


Question 19 of 20
19. All of the original members of KISS released a solo album in the 2000s


Question 20 of 20
20. What song on "BK3" does Gene's son Nick sing? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's the only song from "KISS Alive!" that does not appear on "KISSology 1"?

Answer: Rock Bottom

Oddly, there is no real live performance of "Rock Bottom" on "KISSology 1". "C'mon And Love Me" is in the Cobo Hall show, "Got To Choose" is in the Winterland show, and "Parasite" is in both of these shows. "Rock Bottom" DOES appear twice in "KISSology 3" ("MTV Unplugged" and the 1996 show).
2. What tour was completely ignored on "KISSology 2"?

Answer: Asylum

Apparently, there are no professionally shot shows from the "Asylum" tour. "Lick it Up" is incorrect because they do have "Creatures of the Night" and "Detroit Rock City" from the Lisbon, Portugal show on that tour.
3. The Largo bonus disc on "KISSology 2" has one song from all the solo albums. What song from Peter Criss' album made it to the show?

Answer: Tossin' And Turnin'

This wasn't Peter's best tour. But this song always sounded good live.
4. What is the name of Peter Criss' 2007 solo album

Answer: One For All

I happen to kind of like this album, even though many fans hate it.
5. Who got a new solo band together in 2007?

Answer: Ace

His solo band has done some awesome concerts and released an album in 2009 called "Anomaly".
6. Peter Criss sings "2 Young 2 Die".

Answer: False

Richie Scarlet sings that song. According to him, it's about a gang in New York.
7. Richie Scarlet has sung "Breakout."

Answer: True

They played it live on the "Trouble Walkin'" tour and a few shows after that.
8. On what song do Ace and Tod Howarth trade off vocals?

Answer: Loser in a Fight

Frehley's Comet's "Shout it Out Loud." Amazingly, they did not play this song live.
9. What band did Tommy used to play for?

Answer: Black 'n Blue

This band is awesome, in case you never heard them.
10. The riff in the solo section of the song "Nasty Nasty" by Tommy's old band came from which KISS song?

Answer: Only You

Gene produced Black 'n Blue's 3rd album, and gave them this riff. In 1992, Gene used the main riff of the song for the KISS song "Domino."
11. After the "Alive!" tour, when Paul would talk about "getting this place so hot," what song would follow?

Answer: Firehouse

"We're going to get this place so hot, we're going to have to call out.... the FIREHOUSE!" KISS stopped playing "Hotter Than hell" after the "Alive!" tour, so Paul started using that intro for "Firehouse."
12. What city has a high school football team that won the state championship after the coach made the players listen to KISS before every game?

Answer: Cadillac, Michigan

For more on that, see "KISSology 1".
13. For the "Hot in the Shade" tour, there was always a sphinx backstage. What song was the sphinx used for?

Answer: God of Thunder

Really cool!
14. What is the only song on "Psycho Circus" that Paul, Gene, Ace, and Peter all played on?

Answer: Into the Void

Thy all sang on "You Wanted The Best," but Peter didn't play on that song. The only song Peter played on was "Into The Void."
15. Who released an album called "Anomaly" in 2009?

Answer: Ace

He sobered up in 2007, formed his own band. Did some shows at the end of 2007 and all throughout 2008, and released Anomaly in 2009.
16. What song on Bruce Kulick's "BK3" is about the time someone got shot?

Answer: I'll Survive

The shooting had nothing to do with Bruce. He was an innocent bystander.
17. Bruce Kulick's "BK3" has Gene Simmons and John Corabi appearing on it.

Answer: True

Gene Simmons sings on the song "Ain't Gonna Die," which is reminiscent of the song "Within" from "Psycho Circus". Bruce's former bandmate frm Union sings on the song "No Friend of Mine."
18. Which song has the lyrics "You told me lies about all that you feel. I realize now that nothing was real"?

Answer: Heart of Chrome

This song has only been played live by Bruce Kulick's band.
19. All of the original members of KISS released a solo album in the 2000s

Answer: True

Gene Simmons released his album in 2002. Paul Stanley released "Live to Win" in 2006. Peter Criss reeased "One For All" in 2007. Ace Frehley released "Anomaly" in 2009.
20. What song on "BK3" does Gene's son Nick sing?

Answer: Hand of the King

That's the single on the album. "I'm the Animal" was sung by Tobias Sammet. The lead singer of Edguy.
Source: Author DrLoveGun

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. KISStory Average
2. KISS Them All Average
3. The Other Guys in Kiss Average
4. Kiss Lyrics Easier
5. KISS: Destroyer Tough
6. KISS Trivia Tough
7. All Lineups KISS Trivia Tough
8. Think You're a KISS Fan? Tough
9. Kiss Lyrics For Diehards Average
10. Don't Forget the KISS Lyrics Easier
11. Guess that KISS Song! Average
12. Kiss Album Quiz Average

2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us