FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about John Taylor Lyrics
Quiz about John Taylor Lyrics

John Taylor Lyrics Trivia Quiz


John Taylor, Duran Duran's bass player, has many wonderful solo songs. How well do you know his lyrics? I'll give you a lyric, you name the song.

A multiple-choice quiz by badudesite. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Duran Duran

Author
badudesite
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,762
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
350
- -
Question 1 of 10
1. "A social disorder" Hint


Question 2 of 10
2. "Third verse, different from the first verse." Hint


Question 3 of 10
3. "And no jumping in the pool. You know the rule." Hint


Question 4 of 10
4. "Don't be scared. This love is rare." Hint


Question 5 of 10
5. "I've never known a better woman. So far." Hint


Question 6 of 10
6. "I'm sad and I want my dad." Hint


Question 7 of 10
7. "It stalks its lover to the grave." Hint


Question 8 of 10
8. "We married nice girls that turned to werewolves." Hint


Question 9 of 10
9. "Life is here while the light is here, so make the most of it now." Hint


Question 10 of 10
10. "I'm no jukebox." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "A social disorder"

Answer: "Immortal"

"Immortal" appears on the "Techno For Two" CD.
2. "Third verse, different from the first verse."

Answer: "Don't Talk Much"

"Don't Talk Much" appears on the "Feeling Are Good and Other Lies" CD. "Feeling Are Good and Other Lies" was released in 1997.
3. "And no jumping in the pool. You know the rule."

Answer: "Hollow Victory"

"Hollow Victory" appears on the "John Taylor" CD.
4. "Don't be scared. This love is rare."

Answer: "Run Together"

"Run Together" appears on the "Juicy Jeans Promo" CD. John's wife, Gela Nash, is one of the founders of Juicy Couture.
5. "I've never known a better woman. So far."

Answer: "Love is Bondage"

"Love is Bondage" appears on the "Techno For Two" CD. "Techno For Two" was released in 2001.
6. "I'm sad and I want my dad."

Answer: "Feelings Are Good"

"Feelings Are Good" appears on the "Feeling Are Good and Other Lies" CD. Former Culture Club member Roy Hay makes a guest appearance on the CD.
7. "It stalks its lover to the grave."

Answer: "Silent Skin"

"Silent Skin" is a duet with Shayne Blue. It appears on both "AutoDidact" and "John Taylor".
8. "We married nice girls that turned to werewolves."

Answer: "Hey Day"

"Hey Day" appears on the "John Taylor Terroristen" CD. The CD was recorded on May 30, 1998 after John and Terroristen played a gig at The Roxy in LA.
9. "Life is here while the light is here, so make the most of it now."

Answer: "Anon (One Day At A Time)"

"Anon (One Day At A Time)" appears on both "AutoDidact" and "John Taylor".
10. "I'm no jukebox."

Answer: "Meltdown"

"Meltdown" appears on the "Meltdown" CD. "Meltdown" was originally recorded in 1992, just before the release of Duran Duran's massively successful "Wedding Album".
Source: Author badudesite

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us