FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Thats Not Quite Right
Quiz about Thats Not Quite Right

That's Not Quite Right Trivia Quiz


These lyrics are from Country songs... kind of. One line of the lyrics is not right. Say which line is wrong and the what correct line is.

A multiple-choice quiz by mousegirl4ever. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
349,804
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
325
- -
Question 1 of 10
1. Which line is wrong and what are the correct words to Toby Kieth's "Beers Ago"?

"And we spent what little bit of money we had
On wintergreen Skoal and overpriced gas
Go get your girl, go make the drag"
Hint


Question 2 of 10
2. What's wrong with these lyrics from "When You Were Mine" by Lady Antebellum?

"I thought the world was ours for the taking,
When I fell into your eyes,
Never a doubt we would make it if we tried,"
Hint


Question 3 of 10
3. "5-1-5-0, somebody call the po-po
I'm goin' crazy, thinkin' 'bout you baby
5-1-5-0, just this side of local"

What's wrong with the lyrics from "5-1-5-0" by Dierks Bentley?
Hint


Question 4 of 10
4. "Blown Away" by Carrie Underwood. What's wrong?

"There's not enough rain in Oklahoma
To wash the sins out of that house
There's not enough wind in Oklahoma
To rip the nails out of the past"
Hint


Question 5 of 10
5. What's wrong with these lyrics to "Better Than Revenge" by Taylor Swift?

"She looks at life like it's a party and she's on the list
She looks at me like I'm a trend and she's so over it
I think her ever present smile is a little troubling
She thinks I'm psycho cause I like to rhyme her name with things"
Hint


Question 6 of 10
6. These lyrics are from "It's America" by Rodney Adkins. What's wrong with them?

"I saw a sign for lemonade
They were the cutest kids
I'd ever seen in my front yard"
Hint


Question 7 of 10
7. "To this day when I hear that song
I see you standin' there all night long
Discount shades, store bought tan
Flip flops and cut-off jeans"

What is wrong with these lyrics of "Springsteen" by Eric Church?
Hint


Question 8 of 10
8. What is wrong with the following lyrics from "Celebrity" by Brad Paisley?

"Can't wait to date a supermodel,
Can't wait to sue my Dad.
Can't wait to get a Ferrari,
On my way to rehab."
Hint


Question 9 of 10
9. What's wrong with these lyrics from "Summer Nights" by Rascal Flatts?

"Well the sunset better set soon
So we can get in the mood
Things start getting all heated up
When it starts getting cool, yeah"
Hint


Question 10 of 10
10. What's wrong with the lyrics from Jason Aldean's "Dirt Road Anthem"?

"Back in the day pop's farm was the place to go.
Load the truck up, hit the dirt road.
Jump the barbwire, spread the word."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which line is wrong and what are the correct words to Toby Kieth's "Beers Ago"? "And we spent what little bit of money we had On wintergreen Skoal and overpriced gas Go get your girl, go make the drag"

Answer: Line 2; On wintergreen Skoal and main street gas

This is Toby's second hit from his 15th album, after an accidental hit with "Red Solo Cup".
2. What's wrong with these lyrics from "When You Were Mine" by Lady Antebellum? "I thought the world was ours for the taking, When I fell into your eyes, Never a doubt we would make it if we tried,"

Answer: Line 1; I felt the world was ours for the taking

"When You Were Mine" is on Lady Antebellum's album "Own the Night". It is not a single, but one of my favorite songs.
3. "5-1-5-0, somebody call the po-po I'm goin' crazy, thinkin' 'bout you baby 5-1-5-0, just this side of local" What's wrong with the lyrics from "5-1-5-0" by Dierks Bentley?

Answer: Line 3; 5-1-5-0, just this side of loco

5-1-5-0 is the police code for crazy. Very appropriate.
4. "Blown Away" by Carrie Underwood. What's wrong? "There's not enough rain in Oklahoma To wash the sins out of that house There's not enough wind in Oklahoma To rip the nails out of the past"

Answer: All lyrics correct

The lyrics to "Blown Away" mean: her mom is dead, her dad's an alcoholic, she wants to get rid of him, the house, and the memories.
5. What's wrong with these lyrics to "Better Than Revenge" by Taylor Swift? "She looks at life like it's a party and she's on the list She looks at me like I'm a trend and she's so over it I think her ever present smile is a little troubling She thinks I'm psycho cause I like to rhyme her name with things"

Answer: Line 3; I think her ever present frown is a little troubling

"Better Than Revenge" is from Taylor's third album "Speak Now".
6. These lyrics are from "It's America" by Rodney Adkins. What's wrong with them? "I saw a sign for lemonade They were the cutest kids I'd ever seen in my front yard"

Answer: Line 3; I'd ever seen in this front yard

This song has every thing that makes America, America. (Lemonade stands, rock and roll, prom, etc)
7. "To this day when I hear that song I see you standin' there all night long Discount shades, store bought tan Flip flops and cut-off jeans" What is wrong with these lyrics of "Springsteen" by Eric Church?

Answer: Line 2; I see you standin' there on that lawn

"Springsteen" is from Eric Church's third album, "Chief".
8. What is wrong with the following lyrics from "Celebrity" by Brad Paisley? "Can't wait to date a supermodel, Can't wait to sue my Dad. Can't wait to get a Ferrari, On my way to rehab."

Answer: Line 3; Can't wait to wreck a Ferrari

The music video for this song is Brad Paisley preforming on "Celebrity Idol".
9. What's wrong with these lyrics from "Summer Nights" by Rascal Flatts? "Well the sunset better set soon So we can get in the mood Things start getting all heated up When it starts getting cool, yeah"

Answer: All lyrics correct

"Summer Nights" came out in 2008 on Rascal Flatts' album "Unstoppable".
10. What's wrong with the lyrics from Jason Aldean's "Dirt Road Anthem"? "Back in the day pop's farm was the place to go. Load the truck up, hit the dirt road. Jump the barbwire, spread the word."

Answer: Line 1; Back in the day Pott's farm was the place to go.

Lady Antebellum parodied "Dirt Road Anthem" into "Country Club Anthem", calling themselves Lady Haze.
Source: Author mousegirl4ever

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us