FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Milwaukee Bucks 201011
Quiz about Milwaukee Bucks 201011

Milwaukee Bucks 2010-11 Trivia Quiz


A quiz about the 2010-11 season.

A multiple-choice quiz by Strych9. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Milwaukee Bucks

Author
Strych9
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
337,980
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
164
- -
Question 1 of 10
1. Who led the Bucks in points per game (PPG)? Hint


Question 2 of 10
2. What was the Bucks record at the end of the season? Hint


Question 3 of 10
3. Andrew Bogut averaged over 3 blocks per game.


Question 4 of 10
4. The Milwaukee Bucks finished dead last in the NBA in points per game.


Question 5 of 10
5. Which Bucks player led the team in the most games played with 80? Hint


Question 6 of 10
6. Who led the team in rebounds per game? Hint


Question 7 of 10
7. Although a relatively poor season, the Bucks did manage to sweep a playoff team. Which team was it? Hint


Question 8 of 10
8. What division did the Bucks play in? Hint


Question 9 of 10
9. Who was the coach of the Milwaukee Bucks for the 2010-11 season? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the Milwaukee Bucks' first round draft pick before the beginning of the season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who led the Bucks in points per game (PPG)?

Answer: Brandon Jennings

Jennings averaged 16.2 points per game, a slight improvement over his rookie year in which he has named to the NBA First Team All-Rookie.
2. What was the Bucks record at the end of the season?

Answer: 35-47

The Bucks finished 2 games behind the eighth seed Indiana Pacers. If there is something positive to take from their record, it's the fact that they got the 10th overall draft pick.
3. Andrew Bogut averaged over 3 blocks per game.

Answer: False

Bogut led the NBA, averaging 2.58 blocks per game. Quite a feat for a guy who was thought of as a European-style big man who can shoot when he was drafted out of Utah.
4. The Milwaukee Bucks finished dead last in the NBA in points per game.

Answer: true

The Bucks averaged 92 points per game, roughly 12 points per game less than the league-leading Denver Nuggets.
5. Which Bucks player led the team in the most games played with 80?

Answer: Keyon Dooling

Dooling averaged 7.1 ppg. He started 22 of the 80 games that he played in.
6. Who led the team in rebounds per game?

Answer: Andrew Bogut

The former number one overall pick averaged 11.1 rebounds per game. Drew Gooden was second with 6.8 rebounds per game.
7. Although a relatively poor season, the Bucks did manage to sweep a playoff team. Which team was it?

Answer: Dallas Mavericks

They also swept the Toronto Raptors and the New Jersey Nets, but those teams missed the playoffs. The Bucks were swept by the Celtics, Bulls, Nuggets, Grizzlies, Hornets, Suns, Trail Blazers, and Jazz. To the team's credit, 7 of those 8 teams that swept them made the playoffs.
8. What division did the Bucks play in?

Answer: Central

The Bucks share a division with the Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers, and Chicago Bulls. The Chicago Bulls won the division, finishing 25 games ahead of the second-place Indiana Pacers and a mere 27 games ahead of the third place Milwaukee Bucks.
9. Who was the coach of the Milwaukee Bucks for the 2010-11 season?

Answer: Scott Skiles

Coach Skiles was hired in 2008. Terry Porter coached the Bucks from 2003-2005. George Karl coached them from 1998-2003. Bill Schroeder has never coached the Bucks. He was a catcher for the Milwaukee Brewers in the 1980s.
10. Who was the Milwaukee Bucks' first round draft pick before the beginning of the season?

Answer: Larry Sanders

Sanders played collegiately at Virginia Commonwealth University (VCU). Chris Douglas-Roberts aka CDR, was drafted 40th overall by the New Jersey Nets in 2008. Jon Brockman was drafted 38th overall by the Portland Trail Blazers in 2009. Brandon Jennings was drafted 10th overall in 2009 by the Milwaukee Bucks.
Source: Author Strych9

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Teams In The NBA Average
2. Team Nicknames Very Easy
3. NBA Franchise Names Very Easy
4. NBA Jersey Colors Average
5. Home Court Advantage 2000-01 Average
6. NBA Arenas in 2006 Average
7. NBA Championship Franchises Easier
8. LA Lakers and LA Clippers Average
9. NBA Home Courts 2002-03 Average
10. NBA Arenas 2006-07 Average
11. NBA at 75: The Teams Very Easy

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us